Beti Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 WSZYSTKIM LESZCZYŃSKIM FORUMOWICZOM I NIE TYLKO ŻYCZĘ ZDROWYCH, SPOKOJNYCH, WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:):):):) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Życzę wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Również życzę wszystkiego naj z okazji świąt i żeby sezon 2009 był ciekawszy niż poprzedni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 i ode mnie Wesołych Świąt i więcej jazdy w 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 a ja zycze aby aktywnosc naszych wspolnych spotkan jeszcze bardziej nie spadla (o ile moze...hehehe) all the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Dawno mnie tu nie bylo :P No ale powracam i sie chwale nowym moto :buttrock: W sobote nabylem Honde VFR 800 '01 w jedynym sluszym czerwonym kolorze. :biggrin: W linku foty: (na szybcika dzisiaj przed domem zrobilem) http://rapidshare.com/files/177893806/vfr.zip Pare slow: Moto bylem ogldac w Poznaniu razem z Asmo. Okazal sie byc OK wiec nabylem i wrocilem na kolach do Leszna :P (Pierwsza moja jazda w ujemnej temp - balls of ice trip :P). W sumie rozgladalem sie za cbr 600 f4i (myslalem tez zeby thundercata odkupic) ale wpadla przypadkiem vfra :P (a w sumie myslalem juz od tym moto przed kupnem TCata ale wtedy kasy nie bylo). Wiec dozobaczenia jak najszybciej w nowym sezonie (albo juz nie dlugo, jak jest zimno ale nie ma sniegu tez da sie jezdzic wazne to ubrac sie na maxa ) pzdr. A i dobrej zabawy na sylwka jak i szczesliwego nowego roku! Edytowane 30 Grudnia 2008 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 widzę, że nie jestem na bieżąco... co się stało z TCat'em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Gratsy Pale. Zajebiste zegary, to ma komputer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 hepi ńu jer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ju tu m8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jo! gratulacje pale.ja podobnie jak ty tez nie moge sie doczekac odpalenia nowej maszyny!!!czekam na ten moment z niecierpliwoscia!!!dozobaczrenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ech okres zimowy jak zwykle zabija aktywnosc na forum, mam nadzieje ze na wiosne cos sie ruszy ;) gratuluje nowych maszyn, chciaz mialem juz okazje zrobic to na zywo :P @Ario TCat lezy w czesciach u Pale w garazu, po tym jak czesci te zostaly odzskane po kradziezy... Tymczasem ogladam filmiki pieruna na YouTube i... coz juznie chce jechac na tor poznan banditem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ech okres zimowy jak zwykle zabija aktywnosc na forum, mam nadzieje ze na wiosne cos sie ruszy ;) gratuluje nowych maszyn, chciaz mialem juz okazje zrobic to na zywo :P @Ario TCat lezy w czesciach u Pale w garazu, po tym jak czesci te zostaly odzskane po kradziezy... Tymczasem ogladam filmiki pieruna na YouTube i... coz juznie chce jechac na tor poznan banditem :P jaka kradzież? qrde niektórzy to mają szczęście :icon_mrgreen: mój stoi cały rok pod blokiem i nic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 mój stoi cały rok pod blokiem i nic Ario do tej sprawy jeszcze wrocimy :D w sobote piwko w pubie kto sie pisze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 No i znowu mnie tu dlugo nie bylo. Ale widac ze nic sie nie dzialo Z Tcatem to tak jak napisal Witas. Dodam tylko ze to sa czesci z ktorych go raczej nie poskladam do kupy bo duzo brakuje a i tak nie moge poki jest to dowod rzeczowy w sprawie. A znajac polskie realia to sprawa sie bedzie ciagnac (a w sumie to juz sie ciagnie bo pol roku minelo i nic konkretnego nie wiem :icon_evil: jaka kradzież? qrde niektórzy to mają szczęście :icon_mrgreen: mój stoi cały rok pod blokiem i nic :D Wiesz Ario trudno to szczesciem nazwac. Ja autocasco nie mialem. Ale jak chcesz mozesz przyjechac fazerem do wrocka. Tu pewnie zniknie szybko :P Ja na piwo to juz jutro ide ale w sobote tez moge. @Pierun - VFR kompa nie ma to tylko wyswietlacz ktory pokazuje przebieg temp silnika i otoczenia, zegarek i wskaznik paliwa. BTW. Matys a ty kiedy przedstawisz cebre do oceny publicznej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi