enduromaster Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 ja mam to samo z pocztą i brachol też, prezenty zamówione (zwykle 1-2dni się czeka na paczke) a tu kiszka i wstyd przed rodzicami że nic nie dostali Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ja czekam na koszulke od poniedzialku tez priorytet :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 ja zamowilem skarpetki u lulka (motox.pl) wyslane w srode i narazie tez kicha nie doczekalem sie na gwiazdke ;/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 JOŁ niech teraz kazdy mowi ile juz czeka :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Czyli zawiedła Poczta nasz wszystkich :-x My jakoś to przebolejemy, ale wyobraźcie sobie np. gdybyście zamawiali coś na Gwiazdkę dla dzieciaków z Domu Dziecka... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Ostatnio wysyłałem na poczcie paczke... wszystko dojdzie dopiero na wtorek-środa (zeleży o której paczka była wysłana. Jak po godz. 16 to dopiero na środe, lub nawet na czwarek) Banki też nie robią przelewów w święta... od piątku czekam na kilka przelewów i kicha :D Pzdr i sorki za off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 sprawdzcie ta oferte i powiedzcie cos o niej cena/jakość. Dobry kask dla początkujacego gracza :?: oto adres http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78352007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 sprawdzcie ta oferte i powiedzcie cos o niej cena/jakość. Dobry kask dla początkujacego gracza oto adreshttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78352007 W tej cenie masz sprawdzoną konstrukcję włoską AGV RC5 Pro (taki jak sam kupiłem niedawno). Raczej nie zastanawiałbym się nad wyborem między AGV a Nitro. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 sprawdzcie ta oferte i powiedzcie cos o niej cena/jakość. Dobry kask dla początkujacego gracza oto adreshttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78352007 W tej cenie masz sprawdzoną konstrukcję włoską AGV RC5 Pro (taki jak sam kupiłem niedawno). Raczej nie zastanawiałbym się nad wyborem między AGV a Nitro. pzdr Też kupiłem niedawno AGV RC5 Pro, oprócz tego że przy zakładaniu trzeba się trochę pomęczyć. leży świetnie i jest bardzo wygodny. Tak więc polecam ten kask, a zapłaciłem za nówkę niecałe 350 zł z przesyłką :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Mam pytanko, czy kaski na wiosne mogą dużo podrożeć ? albo czy w ogóle są droższe na wiosne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Mam pytanko, czy kaski na wiosne mogą dużo podrożeć ? albo czy w ogóle są droższe na wiosne ? Na pewno nie będzie takich promocji/obniżek/wyprzedaży jak w wielu firmach w tej chwili... Za to będziesz mógł kupić nowy model. Wybóry prosty, sam decyduj.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 No teraz tez będzie można nowy, ale wiadomo w sezonie ceny skoczą w górę.teraz naprawde można się za rozsądne pieniądze ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Dominik odebrales kask od PP :evil: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Chciałbym zapytać jak to jest z kupnem kasku. Kupować na styk tyle ile mam obwodu? Co w razie, gdy nie zmieszcze się dokładnie w żadnym rozmiarze? Zaniżać czy zawyżać? Wiem, że trzeba zawsze przymierzyć i sprawdzić jak się będę czuł, ale może jakieś doświadczenia już z tym macie i mniej więcej wiecie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Chciałbym zapytać jak to jest z kupnem kasku. Kupować na styk tyle ile mam obwodu? Co w razie' date=' gdy nie zmieszcze się dokładnie w żadnym rozmiarze? Zaniżać czy zawyżać? [/quote'] Przedział rozmiarowy jest dość szeroki, co 2 cm (np M 57-58 cm).Staraj się brać mniejsze, gdy jest na granicy, wierz mi, że naprawdę się rozciągnie. Sytuacje, w których NIE MOŻNA kupować mniejszego kasku - gdy ciśnie na czubku głowy, gdy ciśnie na czole, gdy ciśnie na skroniach. W tych miejscach nie ma pianki, gąbki, tylko twadry styropian, który na pewno nie ułoży się wraz z jazdą. Jeżeli w tych miejscach kask uciska, to najczęściej jest to kwestia tego, że dany model po prostu nie pasuje do naszej głowy (dość powszechne zjawisko, nie ma co się stresować, wielu ludziom nie pasują różne modele, a inne za to pasują idealnie, taki lajf).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi