Icea_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam!Mam straszliwy problem ;) . Otoz ostatnio moja detka stwierdzila, ze zrobi mi zart i sie przedziurawi... i tak też zrobiła. Szybko nabylem nowa ... niestety co sie okazalo, oska NIE CHCE WYJSC Z KOLA. Probowalem nawet wybic ja pokaznym mlotkiem - ona ani drgnie... zbilem juz polowe gwintu - po prosty byle ja wyciagnac... Prosze o jakas merytoryczna pomoc, jak ja stamtad wyrwac. PS: W motoromie partacza ROBOTE - nieoddawajcie tam nigdy swoich pociech. W dodatku potrafia podmienic czesci - jak mialo to miejsce z moja oska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 a zaciski od ośki poluzowałeś ? jaki to motocykl ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Jest to aprilia tuareg ETX 50 '87. Zadnych zaciskow nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zadnych zaciskow nie mam a oska nie jest wkrecana w lage jak np. w bandziorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zadnych zaciskow nie mam a oska nie jest wkrecana w lage jak np. w bandziorze?Zapomnialem dopisac - chodzi o tylnie kolo - mam tam "samonaciagacz" i nic wiecej. Oska po prostu zawsze dawala sie wyciagnac po odkreceniu nakretki nawet reka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Oska po prostu zawsze dawala sie wyciagnac po odkreceniu nakretki nawet reka. Jak ktoś ma ręce jak Gustlik to się nie dziwię ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam!Mam straszliwy problem oska NIE CHCE WYJSC Z KOLA.Prosze o jakas merytoryczna pomoc, jak ja stamtad wyrwac.. Ciezszy mlotek i podlewanie srodkami penetrujacymi ( WD 40 ).Niestety to jedyna rada - mialem podobny problem z podrdzewiala oska wachacza - walilem 3 dni. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Adam M. wejdż na forum. Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi