SimsonFun Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 przyznaje dalem ostro ciala co do znajomosci zastosowan motocykli no ale zeby odrazu taka reakcja....?? Dzieki R.Y.B.A za zrozumienie Troche loozu chlopaki bo sie przyda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 to juz go jezdzisz glupi bucudlaczego glupi bucu ?? moze ty nim jestes... wez sie uspokoj czlowieku...czy on adam87 napisal o nim cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 ty za to jestes zajebisty Wiem dziękuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 to ze smiga dt i napisal nie wszystko nie zgodnie z prawda to juz go jezdzisz glupi bucu Ojjj ojj kolego, jak ja nie lubię tak chamskiego obrażania userów!! :P Poza tym wiedziałem, że wetknę kij w mrowisko z tym "fullem" :P :-D :-D Mi tam wsio rawno, mówcie sobie full, kareta czy tam inne wydumki. W każdym razie tego określenia w światku zawodniczym się nie stosuje (nie słyszalem), więc co niektorzy mogą Was nie zrozumieć niestety ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ja rowneiz slówko Full obilo sie pierwszy raz na tym forum. Dlamnie zawsze cross byl crossem a enduro bylo endurem . I zawsze jak jakis moj kumpel mowil domnie patrz jaki cross to zawsze go poprawialem i mowilem to enduro. I w ten sposób moji kumple nauczyli sie odruzniac enduro od crossa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 noooo to sie nazywają plecy ;)Jak ja nie lubie takich glupich i wrednych wypowiedzi' date=' to ze smiga dt i napisal nie wszystko nie zgodnie z prawda to juz go jezdzisz glupi bucu [/quote']a niby "jeżdze" po nim nie dlatego że ma DT tylko dlatego że wypowiada się o różnicach dwóch różnych grup motocykli z czego na żadnym nie miał okazji jeździć i pisze zupełnie odwrotnie niż jest w rzeczywistości. a potem ktoś sobie wejdzie poczytać i przeczyta taką bzdure i potem opowiada. Poza tym nie jeździłem po nim tylko normalnie mówiłem. A i może sie wypowiem w końcu na temat :P :Gratuluje, fulla :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 sorry ze jeszcze sie wtrace no ale coz crossem da sie jezdzic w terenie czego przykladem sa wczesne fimy miczela :evil: tytuly chyba eunduro i enduro 2 i cos jeszcze by sie chyba znalazlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 A najbardziej dobijajace jest jak jedzie dt a ktos " patrz jakis kozacki kros " NO czesto sie spotkalym z czyms takim i jakos wytlumaczylem ...A do okreslenia "Full" mysle ze nie ma sie co czepiac... Jeden mowi tak drugi cross...No ale jak zwał tak zwał wazne ze wiekszosc wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 enduroguy no racja troche przeszkadza slaby dol, ale da sie przyzwyczaic :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 A i może sie wypowiem w końcu na temat : Gratuluje' date=' fulla [/quote'] :evil: znalazł się jeden jedyny który wreszcie pzreszedł do konkretów a nie do bzdetów o innych nazwach crossa itp.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi