Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 8O http://www.cbx-inox.motorpage.com/ 8O How I wish You were here... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 No cóż jeśli inspiracją jest F-117A, to musi być odlotowe 8O :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Marca 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 No cóż jeśli inspiracją jest F-117A, to musi być odlotowe 8O :arrow: 8)Delfi - ja ciągle podtyrzymuję pytanie - czy my mamy podobne problemy ze snem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Marca 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Widziałeś inspiracje...?:Mad Max Munch Mammut 4TTSFerrari F40 (na 90%)F117Aoraz During the 'official' presentation of the CBX INOX on March 19 2000 I revealed the sources of inspiration. :) :D :D [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 No cóż muszę Ci chyba odpowiedzieć, ale o tym sza :arrow: Nocna zmiana.Tylko nie pytaj gdzie pracuje :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Marca 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 OK, cicho sza.....Ale CBX ma coś w sobie, co? Ja już sobie wyobrażam siebie na takim customie. uhmmmm 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 widziałemk go kiedyś na jakiś fotkach ze zlotów streetów ,nie powiem że niema swojego uroku.... ,ale jakoś bardziej mnie osobiście rajcują doładowane motocykle EGLI Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Ferrari F40 (na 90%[/u] Niestety to nie F40, na 100%, nawet go nie przypomina. Jest podpis :) Czytaj podpisy, :D , bo nie przypuszczam Dominik żebyś po angielskiemu nie "szprechał". Jst to DeLorean, samochód z lat 80`tych zbudowany z jakiś stopów (stainless steel - w wolnym tłumaczenieu bezstalowa stal, czyli pewnie ... :D patrz 2 posty niżej 8) ) Gościa zafascynowało to , że samochód ten nie był malowany, bo jak nie potrzeba. Tak samo zrobił z motocyklem, który tak na marginesie nie przypadł mi do gustu (jak jechać na takim stołeczku (dla Dominika powiem po poznańsku : Ryczce :D ) ??? na pewno bym sie zj**bał przy pierwszym dodaniu gazu. Ale tak naprawde, taki moto nie jest po to, aby nim jeździć. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Marca 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Ferrari F40 (na 90%[/u] Niestety to nie F40, na 100%, nawet go nie przypomina. Jest podpis :) Czytaj podpisy, :D , bo nie przypuszczam Dominik żebyś po angielskiemu nie "szprechał".Aaaa, to przepraszam, za dużo miałem promilków w nocy i mi już wzrok wysiadał :lol: Spokojnie, metanolu nie piłem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Nie noooooooo PawełStainless Steel to nic innego jak kwasówka /stal nierdzewna i z tego materiału był zrobiony DeLorean. Coś ty nigdy nie czytał napisów na nożach i widelcach?D Ojjjjjjj, ja tępy, faktycznie, podszedłem do sprawy językowo, przetłuymaczyłem to bez zastanowienia. Właśnie oglądam mój nóż kuchenny :) Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 sprzęt wykonany jest pięknie, ale na jazdę nim gdzieś dalej nikt by mnie nie namówił. Podobnie zresztą jak na jazdę gdzieś dalej Vulcanem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Moim zdaniem sprzet jest beznadziejny,przynajmniej tak wyglada. Trzeba powiedziec ,ze jest to motocykl wystawowy. Ciezko mi jest wyobrazic sobie zeby ktos uzywalby go na codzien lub na trase. Poplatanie z pomieszaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Przód ma bardzo ładny ,ale reszta wyglada tak obciosanie jak Volvo 740 ( nie chce nikomu ublizyc kto ma ten samochod samemu mi sie to volvo bardzo podoba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 no niezly drag, troche za kanciasty jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 a mi sie w ogole nie podoba :)choc jako ciekawostka robi wrazenie 8O pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi