eloelo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ja tam bym chetnie z nia pojezdzil tylko bym musial cos porzadnego sobie kupic hehe, a nie DRka zasuwac heh, niech tylko w totka wygramNo wydaje mi sie ze na pewno konkretnie jezdzi bo to jej drugi full 125 tak wiec jezdzic potrafi...A co do twojego postu nitomen to do najmilszych nie nalezy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Oj Nitomen, nagrabiłeś sobie, to nasz Forumowy rodzynek - Natha. I nie wiem, czy by ci zadka nie skopała na torze. co jest, ja tego nie wysyłałem - jakoś tak samo się wzięłosorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 aby nie draznic nadobnych oczu przepieknego kolegi nitomena fotka dostala delete :evil: Mam nadzieje, ze nie patrzyles tak dlugo zeby miec koszmary albo moczenie nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 aby nie draznic nadobnych oczu przepieknego kolegi nitomena fotka dostala delete Mam nadzieje' date=' ze nie patrzyles tak dlugo zeby miec koszmary albo moczenie nocne[/quote'] :-D nitomen pewnie ma koszmary teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 OFFTOPIC: Moge wiedzieć czy myjesz moto ?? (jakis plyn czy co ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ej nito.. nie zamykaj sie w sobie , już po sprawie .. ee no nie płacz , wiesz co ! :evil: PS. Wyraz twarzy fakt dziwny ale chyba to akurat w enduro nie jest najważniejsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Wyraz twarzy fakt dziwny ale chyba to akurat w enduro chyba nie jest najważniejszeA jaka mine moze miec zmeczona dziewczyna po jezdzie crossem po torze...na pewno nie : :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 aby nie draznic nadobnych oczu przepieknego kolegi nitomena fotka dostala delete Kurde a mi sie ta fota podobała chciałem dać ją sobie na pulpit ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja miałem okazje pogratulować eloelo przez gg.Jeszcze raz publiczne gratulacje :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi