Kaze Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 GRATULACJE...a dlaczego jednak 85 a nie setka? (rozumiem że jest lżejsza ale 10 KM słabsza i silnik bardziej wyżyłowany :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Gratuluje !! MIełej zabawy :buttrock:ps.. moze znalazł jakas okazje i kupił :( !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ale po DT125 wypadałoby na coś mocniejszego sie przesiąść :P po DT 125 kazdy motor jest mocnejszy :( no oprocz DR 125 :| a taka RM to naprawde potrafi polatać zdrowo przecież to full na pewno z 2000, nawet upsajdów nie ma, bo to 80 a w nich ups zakładali później i napewno jest to 2000 pozatym wątpie żeby enduras dał sie zrobić w h** bo troche zna sie an rzeczy a tak w ogóle Enduras niezła maszynka jak ci mówiłem już na gg napewno polecimy razem po jakąś maszyne jeszcze :buttrock: ale to w przyszłym roku pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Sprzęcik wypaśny, przydał by mi się taki fullik na działce.A co do pompki, jeżeli to to co leży w kartonie owinięte taśmą, to wyglądą mi to na towotnicę do smarowania elemętów wachacza.Sprawdź czy się otwiera aby można było tam towot włożyć i czy jest gdzie podpiąć wężyk do towotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Enduras zdradz wszystkim ile dales (ja wiem ale nie powiem :buttrock: ), bo szkoda czytac komentarze w stylu:GRATULACJE...a dlaczego jednak 85 a nie setka? (rozumiem że jest lżejsza ale 10 KM słabsza i silnik bardziej wyżyłowany ) ogolnie nawet fajny tylko chyba troche maly jak na 17 lat, ile masz wzrostu?? A czemu tylko 80 a nie setka??? Ładna ale po DT125 wypadałoby na coś mocniejszego sie przesiąść Gratulacje.. malutka troche ta suzy jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 gratuluje nowej maszynki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 na pewno z 2000, nawet upsajdów nie ma, ogolnie nawet fajny tylko chyba troche maly jak na 17 lat, ile masz wzrostu?? To jest 2000 bo upsy montowali dopiero od 2002 , mam 175cm,65kg , może wysoka nie jest ale zawieszenie 8x leprze niż w DT, cylinder wyjełem w 3 częsciach, naklis jest zdrowy ale trzymania co do karterów się przykręca się oderwały(koleś sikał karczerem na rozgrzany silnik), dałem nieważne ile kogo to obchodzi? Dałem ile dałem powiem tylko że się opłacało:) Cylinder sprubuje reanimować(patrz pospawać ) i zobaczymy co z tego wyjdzie. foto cylindra http://www.bikepics.com/pictures/414006/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Gratulacje. Tylko jej nie podwyższaj bo popsujesz ładne moto. GRATULACJE...a dlaczego jednak 85 a nie setka? (rozumiem że jest lżejsza ale 10 KM słabsza i silnik bardziej wyżyłowany Po co piszesz takie głupoty. Sprawdz najpierw dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A nabyłem nowe moto Suzuki RM85cc 2000rok, na pewno z 2000, nawet upsajdów nie ma, ogolnie nawet fajny tylko chyba troche maly jak na 17 lat, ile masz wzrostu?? Zauważam pewną prawidłowość.Czemu wszyscy uważacie, że jak nie ma Ups;ów to odrazu gorsze zawieszenie :?: W cale tak nie jest, powiem więc, normalne zwykłe zawieszenie ma większe koszty produckji od upsów, dlatego tak się to szerzeym, wiadomo, zę można osiągnąc też większy skok, ale jeżeli jest to jakieś dobre i dopracowane zwykłe zawieszenie to niekoniecznie musi być gorsze, a wręcz odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Enduras zdradz wszystkim ile dales (ja wiem ale nie powiem :( ), ja tez wiem i tez nie powiem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Gratuluje RM-ki, nie szkoda ci było kłaść gara na taką ładną mapę ??, Jeżeli uda ci sie pospawać gar to prosze napisz kto i jak tego dokonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Sprawdź czy się otwiera aby można było tam towot włożyć i czy jest gdzie podpiąć wężyk do towotu. No to chyba jest takie coś a powiec mi jak to działa, i ile moge atmosfer maksymalnie napąpować w tą puszeczke od gazówki bo mam kompresor to bym sobie troche utwardził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A co w mojej wypowiedzi było głupotą :?: Jeśli napisałem coś głupiego to napisz o co chodzi bo za bardzo nie kumam. P.S kiedyś sam chciałem mieć 85 ale odradziliście mi bo powiedzieliście że w moim wieku sie nie opłaca (byłeś chyba przy tej rozmowie Strzalek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A co w mojej wypowiedzi było głupotą Jeśli napisałem coś głupiego to napisz o co chodzi bo za bardzo nie kumam. P.S kiedyś sam chciałem mieć 85 ale odradziliście mi bo powiedzieliście że w moim wieku sie nie opłaca (byłeś chyba przy tej rozmowie Strzalek).Napisales ze ma 20km a Rm Endurasa moze nawet przekraczac 30km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Sprzęcik wypaśny, przydał by mi się taki fullik na działce.A co do pompki, jeżeli to to co leży w kartonie owinięte taśmą, to wyglądą mi to na towotnicę do smarowania elemętów wachacza.Sprawdź czy się otwiera aby można było tam towot włożyć i czy jest gdzie podpiąć wężyk do towotu.No to chyba jest takie coś a powiec mi jak to działa, i ile moge atmosfer maksymalnie napąpować w tą puszeczke od gazówki bo mam kompresor to bym sobie troche utwardził.Witam, Enduras to o czym pisał KML - tawotnica służy do wpompowywania smaru do wnętrza wachacza poprzez kalamitki. Powinna ona mieć odkręcany dekiel do którego nakładasz tawotu. Działa na zasadzie szprycy do wyciskania kremu na tort :evil: Na jej wylot nakładasz rurkę, którą przytykasz do kalamitki. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi