natha Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Witam,Dostalam propozycje pracy w Warszawie i sie waham czy z niej skorzystac.Jednym z elementow przetargowych jest dla mnie oczywiscie mozliwosc jazdy na motorze. W zwiazku z tym moje pytanie - czy nie orientujecie sie, gdzie w Wawie lub okolicach mozna trzymac krosowke /najlepiej przy jakims torze, zeby moc jezdzic/?Z gory dzieki za pomoc i radypozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja swego czasu myślałem o sprowadzeniu motoru do Wawy, a że to cross, nie mogę jeździć po publicznej drodze. Pytałem w Łomiankach w TNT (mają tor, którym sie opiekują, i jest on oddalony od sklepu o jakieś 800m), i powiedziano mi, że myślą o wprowadzeniu takiej usługi, tzn przechowywania motocykli. Ma być do dyspozycji myjka. Co do cen, to za korzystanie z toru karnet miesięczny kosztuje 100 zł, a za przechowywanie ma to być w granicach 200-300 zł - jeszcze nie byli do końca pewni, jaką cenę ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 natha poszukaj pracy w Olsztynie, to będziesz mogła trzymać moto u mnie w garażu (nawet czasem Ci umyje :-) ) a tor widac prawie z domu wiec jeździc można kiedy sie chce :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 natha poszukaj pracy w Olsztynie, to będziesz mogła trzymać moto u mnie w garażu (nawet czasem Ci umyje ) a tor widac prawie z domu wiec jeździc można kiedy sie chce pozdrawiam to sie nazywa propozyjca nie do odrzucenia... A ja tez moge :( ze jedno umycie sie oplaca :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ... A ja tez moge mozesz jasne zawsze kiedy tylko chcesz, to odrazu zrobie jakąś jazde testową i zobaczymy co ta WR potrafi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 mozesz jasne zawsze kiedy tylko chcesz, to odrazu zrobie jakąś jazde testową i zobaczymy co ta WR potrafiJuz spakowany motor, jutro wyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Pytałem w Łomiankach w TNT (mają tor, którym sie opiekują, i jest on oddalony od sklepu o jakieś 800m), i powiedziano mi, że myślą o wprowadzeniu takiej usługi, tzn przechowywania motocykli.myśleć to sobie mogą :buttrock: już od 2 lat myślą i jakoś nic nie wymyślili bo mieli zbudować osobną wiatę specjalnie dla motocykli a tak to tylko pare motorów zawodników stoi w serwisie BMW który jest obok :( natha najlepiej jak dogadasz sie z kimś z łomianek żeby użyczył ci garażu (tak jak ja zrobiłem) i po kłopocie. policja sie do motocrossowców nie czepia bo wiedzą że blisko jest tor i sami czasem wpadają popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Super, dzieki za odpowiedzi Oczywiscie propozycja Lukasa najlepsza, jeszcze mycie w zestawie :-) Dzwonilam do TNT, podobno mozna u nich 3mac motocykl, ale szczegoly maja znac w srodku tygodnia, moge jeszcze ewentualnie skorzystac z propozycji chlopakow ze stronki motoX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Niedaleko mnie w Wawrze powstaje tor (za sprawą ludzi z forum zresztą). Ja ci nawet wypoleruje KTM-a ale i tak zblednie jak stanie obok mojej CZ :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Ja mieszkam 18km od centrum Warszawy i w dodatku przy samej wiśle. Do rzeki mam 100m posiadam garaż i przyczepke do transportu motorków. Moge zimować do 3 motocykli jak ktos chętny proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 mozecie poprosic kumpla albo jakiegos sasiada oto czy mozecie postawic u niego w garazu sporo moich kumpli trzyma moto u znajomych bo garazu niemaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi