PomyK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam,szukałem w archiwum czy jest taki tamat ale mi nic nie znalazło ,jak był to proszę o usunięcie.Tak jak w temacie na co mam patrzeć żeby koleś nie oszukał mnie z rocznikiem crossa.Słyszałem o felgach ostatnie dwie cyfry to rocznik czy to prawda?,przewód hamulcowy...i co jeszcze,znacie jakieś inne chwyty,aby nie dać się zrobić w balona z rocznikiem.Wilekie dzięki za odp. Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dobre pytanie. Podpisuje się pod nim bo też jestem zainteresowany takimi informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 hmm tez mnie to ciekawi :) piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ej koledzy to Wy mi macie odpisac na temat co i jak, a nie podczepiac się :) :P .Cisza :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 tak wiec z felgami to jest tak, ze oprocz rozmiaru i firmy podane sa tam cztery cyfry no 03 04. Oznacza to miesiac i rok produkcji felgi /nie motocykla/ i w tym przykladzie znaczy marzec 2004.Felgi sa rok starsze niz rocznik motocykla, bo fabryki zamawiaja je z wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Sprawdzić VIN, szukać "zegarów" na wszystkim. Często bywa że elementy użyte do budowy są z poprzedniego roku. Plastiki zrobione w 01 w modelu 02 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 moto mam z 2001 a zaciski hamulcowe z 99, plastiki z 00, silnik 01, koła 00, wahacz 01 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam! Wiem, że Kawasaki można rozpoznać po numerach ramy. Seria numerów ram jest z pewnego roku produkcji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Sprawdźcie na plastikach(owiewkach baku)coś mi się obiło o uszy że też tam są roczniki wbite.Chodzi o crossy.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Najlepiej wziaść od gościa numery ramy i pieca i przelecieć sie do salonu, wklepie ci numery w kompa i prawde Ci powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 W normalnym systemie VIN 17-znakowym 10ty znak oznacza rok produkcji. Nie wszyscy producenci pojazdów to stosują (niektórzy na 11tym) ale większość stosuje.Do roku 2000 rok produkcji koduje się literami (np rok 2000 to Y) od 2001 cyframi odpowiadającymi końcówce danego roku. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Tu znajdziecie wszystko o tzw. numerze VIN (Vehicle Identification Number) [/url]http://wolnywydech.riders.pl/main/index.php?page=../vt/vt.php :) Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi