konrad vfr Opublikowano 14 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Nie mam kompleksow, zdjecia sa moje moge wyslac wiecej jak chcecie, a co do podpisu to mysle ze jest spoko, ja tez nie lubie jak na mnie ktos mowi plastik dawca wiertara itpi wale to co o mnie myslicie i piszecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Nie mam kompleksow, zdjecia sa moje moge wyslac wiecej jak chcecie, a co do podpisu to mysle ze jest spoko, ja tez nie lubie jak na mnie ktos mowi plastik dawca wiertara itpi wale to co o mnie myslicie i piszecie. Jak walisz to po co tu zaglądasz ? Jak dalej będziesz takim ignorantem, to i tak nikt nie będzie z Tobą gadał. Z całym szacunkiem, ale Tutaj jakoś nikt Cie nie obraża, a Ty sie stawiasz nie wiem po co. Może masz to w naturze, ale to nie to forum w takim razie. Nie lubie ignoranctwa, kiedyś myślałem, że to droga do bycie twardym, a teraz widzę że to sposób na bycia śmiesznym. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 14 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2003 Wiesz co Chłopie? dałeś się poznać z jak najgorszej strony!!! Tu na Forum są ludzie posiadający motocykle za 100 tysięcy, za tysiąc i za flache!! Są też tacy którzy marzą żeby je mieć. I wszyscy są rowni!!! rozumiesz? tu nie ma podziałów na lepszych i gorszych. Jedynie możemy się dzielić na mniej lub bardziej doświadczonych. I rolą tych "bardziej" jest pomagać tym "mniej". Zmień koleś lepiej Forum na inne bo takimi tekstami przyjaciół sobie nie zjednasz.Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 Paweł, Krzysztof: W pełni popieram. Myślę, że konrad vfr musi po prostu dorosnąć. To że ktoś potrafi postawić sprzęta na gumę nie daje mu prawa do obrażania kogokolwiek. Ja tam też wolę brata na Harleyu .... Poza tym, 4um spodobało mi się właśnie dlatego, że jak dotąd nie było tu takich durnych odzywek. Każdy na czymś jeździ i WAŹNE, ŻE W OGÓLE JEŹDZI !!!. Nara. QuadMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 zz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 Witam Janusza,Miło zobaczyć posta od naszego Senseja :lol: , mam nadzieję, że ten jeden pociągnie za sobą więcej równie ciekawych i wartościowych wystąpień, jak te sprzed paru miesięcy. Już niedługo będzie masa pytań do Ciebie Janusz. Ja już ganiam trzeci tydzień, wjeżdżam się, czekam aż będzie cieplej i zabieram się za trening ... napisz, da się zejść na kolano VXem na dwu/tryletnich oponach??? A Konrad, rzeczywiście, jeżeli uważasz się za speca i masz w dupie, co myślą o Tobie forumowicze, to po ki ch** tu zaglądasz? Po co czytasz, po co piszesz? Chcesz się dowartościować pisząc nam, że Cię nie obchodzi co myślimy? Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2003 Janusz napisał : A o Harley'ach to powiem cos nie do wiary: Trzy dni temu wracajac od klienta wpadlem po drodze do handlarza HD w Coquitlam i po trzech godzinach gadki i probnych jazd kupilem FXSTSI Springer No i jesteśmy kwita Janusz ! Też Cie nie poznaję i zycze powodzenia w jeździe na nowym nabytku. Zamieść go koniecznie w albumie ! Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 może dlatego że harley jest nudny bo niedostarcza adrenaliny... no wolny..(chodzi oczywiście o seryjne :twisted: ) szramer to wejdz harrym w ostry zakret przy wiekszej predkosci, gwarantuje ci ze jak nie wylecisz to adrenalinka gwarantowana.A co do konrada vfr, glupi podpis i splagiatowany, bylo kiedys takie powiedzenie ale o motocyklach japonskich i raczej w USA popularne, a wymyslil je pewnie ktos z kompleksami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoob Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 No sie kondzio vfr_nie popisał... Ale to powiedzonko (lepiej mieć siostrę...) to powiedzonko dresiarskie. Tak uważają dresiarze i oni to wymyslili. Moze konrad_vfr do nich nalezy? Tak pięknie stawia na gume, a dresiarzom własnie o to chodzi... :lol: Ja, mimo tego ze Harleye mnie nie kręcą, czuje respekt do harleyowców (i ogólnie kazdego motocyklisty) :lol: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoob Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 hoobtekst wymyślili harlejowcy i brzmiał on oryginalnie:Lepiej mieć siostrę w burdelu niż brata na HondzieTak, słyszałem. Duzo wersji tego powiedzonka "chodzi". Wiesz jak to jest w naszym pięknym kraju... jeden usłyszy, przekręci i poda dalej... :lol: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Ale i tak najfajniej jest miec Suzuki (najlepiej GS 500E :) ) Ani brat, ani siostra w burdelu, tylko Pawel na moto z uśmiechnięta gębą ! 8) Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 a mi sie wydaje że orginalnie byłoWole zobaczyć swą siostre w burdelu niż swego brata na hondzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 a ja też jestem miłośnikiem harrusów i z chęcią bym mu ********************* :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 W oryginale było na pewno na temat Hondy. Miał to na koszulce koleś oglądający przerobionego HD. Zdjęcie mam chyba w albumie Harley Dawidson ...cośtam. Sprawdzę i napiszę wam w mowie Shakespeare'a, co by każdy mógł sobie przertłumaczyć z większą, lub mniejszą fantazją.Wymyślili to zakompleksieni amerykańscy fani HD, którzy za więcej kasy dostawali motocykl cięższy, wolniejszy, gorzej wykonany, z kiepskim podwoziem, beznadziejnymi hamulcami, ... podczas gdy japońce były dużo tańsze, bardziej niezawodne i po prostu lepsze. HD miał ogromne szczęście, że Amerykanie byli zrażeni do Japończyków, bo z takim produktem nie powinni przetrwać na rynku.Ale o gustach się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 No to cytacik z "Hell`s Angel" Sonnego Bargera:"Hell`s Angels zaczęli jeździć na Harleyach przede wszystkim dlatego, że w przeciwieństwie do sytuacji z chwili obecnej nie było innego wyboru. (...) Popełniliśmy duży błąd nie przesiadając się na japońskie motocykle, kiedy pojawiły się ich większe modele"Ten fragment zdziwił mnie najbardziej - zawsze myślałem że z amerykańskimi motocyklami wiązana jest jakaś ideologia czy cuś - okazuje się że nic z tych rzeczy. Mi osobiście strasznie się podobają duże i ciężkie cruisery, a moje marzenie to F6C (aach... kiedyś sobie kupię to cudeńko :D). Ale Harleyem też bym nie pogardził :) Wszystkie motocykle są piękne, każdy na swój sposób - kocham je wszystkie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi