rozek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 ja tam sie slucham producenta 8) NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 w ogarq siedzi Bosch i dobrze chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 RS 50 - NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 ja jak miałem sprowadzony moto to była briska i chodził super,ale swieca musi byc orginalna bo jak mam podróbe bocha czy innego ngk to wole iskre(na 100% orginał bedzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 DObre są stare iskry. Nie miałem zastrzeżeń co do Bosha i Championa. Natomiast NGK to ostatni shit :-x padła po kilkuset km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja w swoim Suzuki mam zalozona NGK. Choc chwile mialem jakas swiece od Volvo :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszN Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja popieram rodzimą produkcję czyli iskra :) nalepiej stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Iskra - jak narazie chodzi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 NGK :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja uważam że NGK są najlepsze, na nich zawsze mam najlepszą iskrę. Miałem też świece firmy Brisk i Iskra ale one po krótkim czasie użytkowania padły (miały przebicie)Słyszałem też dobre opinie o świecach Bosch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cygan Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ja od początku jak mialem motorek to uzywalem Bosch i jak narazie jestem zadowolony :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 w simku miałem Bosha, i jeździlo sie mi na niej lepiej niż na iskrze czy championie 8) teraz w MBX mam jak to kris02 ujął jakąś od Opla i jest gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ja w simsonie miałem (i mam )jakąś dużą świece ngk nie wiem od czego ale działa. poprzedni właściciel robił tzw. "tuning" hehe więc walnął pare podkładek ==>> byle by tylko działało. :)) :) bosh :) :P ;) ;) ;) :P NGK :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Widze ze MOTO><CUBIX :-D to wogle nie dbasz o motor-jezeli sa swiece ktore pasuje(a są :!: :!: ) t otrzeba kupićswieczke ktora pasuje a nie dajesz 18 podkładek i jezdzisz :!: :cry: a jesli np. poprzedni wlasciciel dal za malo podkładek i przy jezdzie co chwile zblizasz sie do konca zywota twojego cylindra,tłoka itd. :?: Znam kilka osob co wogole nie zaglada do sklepu jak naprawia rometa-wszytsko spawa ,wydech na jakims drucie wisi a do benzyny leje kujawski-takiej osoby ja bym nie nazwał nawet motorowerzystą :cry: pomysl a nie chwalisz sie wiesniactwem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 No ja różnie głównie Champion lub NGK żadziej Iskra (dobre bo Polskie :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi