dobczok Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 gosciu juz trzeci temat odkopal z 2003 roku :) toz to bylo 2 lata temu :D ps. sory za nabijanie sobie postow :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 gosciu juz trzeci temat odkopal z 2003 roku :) toz to bylo 2 lata temu :D ps. sory za nabijanie sobie postow :oops: Może i jestem konfidentem ale nacisnąłem tą taką niebieską kartke - mam nadzieje że Dominik usunie zarówno jego posty jak i nasze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 nie ma ZADNEJ roznicy miedzy silnikami s512 sr50, i nie mozna udowodnic ze techicznie góruje jeden nad drugim bo sa TAKIE SAME,smiesza mnie te wypowiedzi ze silnik w skuterze pada szybciej itp itd. A który wybrac?? skuter jest wygodniejszy i woda nie chlapie po nogawach a s51 leprzy jest w teren. Moja wypowiedz oparta jest na doswiadczeniu bo posiadałem s51 i sr 50 a przejechałem nimi około 50 tyś km to wiemp.s.ja wole skuter bo mi sie bardziej podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalaszampan Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 dla mnie te skutery trochę są takie nijakie. Zapodaj sobie takiego smisona enduro i szalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parabolic Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 simsony sr 50 górują nad simsonami s51 są popropstu ładniejsze i efektowniejsze i szybsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 simsony sr 50 górują nad simsonami s51 są popropstu ładniejsze i efektowniejsze i szybsze Paralityk i inni mędrcy, SR50 ma gorsze chłodzenie - dlatego teoria ze szybciej sie zużywa moze byc uzasadniona. Pozatym mają inaczej ustawiony poziom paliwa w gaźniku. Więc się różnią Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 temat juz jest na forum i to jeszcze na tej stronie :banghead: hehe ja go zalozylem tam mozesz sobie poczytac :( tutaj tez wiele nowych odpowiedzi 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ja nielubie skuterów bo siedzi się na nich jak na kiblu i mają automatyczne skrzynie.Wybrał bym tego pierwszego.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Ja nielubie skuterów bo siedzi się na nich jak na kiblu i mają automatyczne skrzynie.Wybrał bym tego pierwszego.pzdr Simson skuter ma manualną skrzynie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 :banghead: To który lepszy to zalezy od gustu a jeżeli chodzi o sprawy techniczne to wszystko prawie to samo ... tylko simson skuter może być wolnieszy od s 51 bo ma mniejsze koła a przełożenia o ile się nie mylę maja takie same ... i może dlatego się niby szybciej rozwalają bo SR'ką się cisnie na maxa tyle co np S51 jescze z zapasem .... a ludki które myślą że SR' ka ma automata i utożsamiają ze skuterami "plastikami" to widać że są w temacie :roll: :( 8) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Hehehehe, to Ty niewiesz że sr 50 ma automata :banghead: <joke> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Ja nielubie skuterów bo siedzi się na nich jak na kiblu i mają automatyczne skrzynie.Wybrał bym tego pierwszego.pzdr no to masz pojecie o simsonach 8) magik Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 post wyzej jest moj ;) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 29 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 heh ja tez sie aktualnie zastanawiam co kupic ?hmm zastanawiam sie czy postawic na wygode jazdy i wziąsc skutera czy cos do terenu i enduro..? oczywiscie mowa o simkach..:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 no juz kupiłem..<lol> ;) :banghead: Sr 50 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi