>DANIEL< Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 chciałbym się zapytać czy można zablokować MZ-tke 150-tke na 125-tke i gdzie zakładają blokady w chrzanowie i okolicach(woj.małopolskie) interesuje mnie blokada na biegi:?: interesuje mnie zarejestrowanie jej na 125-tkę i wyrobienie prawka A1 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 czegoś takiego sie nie da zrobić;) Mz nie były blokowane tylko miały inny cylider:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ale w sumie głupia sprawa, że nie można jeździć mz150 na A1 która ma nie wiem ile koni ale na pewno mniej niż te 28 (i wiecej) które nsr, tzr, rs, mito [i inne ;)] mają nierzadko wbite w dowodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Jedynym wyjściem byłoby zamontowanie cylindra 125 i potwierdzenie ze stacji diagnostycznej, ale ciężko dostać taki cylinder i nie wiem czy wszystko by pasowało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 wszystko by pasowalo kupujesz cylinder i tlok ;) tylko pytanie gdzie?? schemat silnika pozatym jest ten sam 125 ma 11km a 150 14km pozatym quadbike nawet nie kombinuj bo i tak Ci sie nie uda... lepiej kupic wsk 125 i ja zajebiscie wyremontowac i kupe satysfakcji ze uratowales polskiego sprzeta zlomowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 ja nie wiem Quadbike, czy ty jestes nawiedzony? dopiero zablokowali ci temat w dziale motorowery/skutery gdzie tez ci zwracali uwage ze to juz ktorys raz piszesz to samo. zastanow sie chlopie zanim cos napiszesz. to tak samo jakbym ja zapytal czy sie da jakas cbr600 zarejestrowac na 125 czy 50. a moze odrazu na pojazd wolnobiezny lub w ogole a w razie policji powiesz ze to rower... NONSENS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Kup motocykl 125 cm3 i nie zaśmiecaj forum. Samo zapytanie to już farmazony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 znajac zycie to on nie ma nawet motorynki a jesli juz to bedzie dobrze. pyta sie bo nie ma widocznie nic lepszego do roboty. ;) :P :D :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ale w sumie głupia sprawa' date=' że nie można jeździć mz150 na A1 która ma nie wiem ile koni ale na pewno mniej niż te 28 (i wiecej) które nsr, tzr, rs, mito [i inne ;)'] mają nierzadko wbite w dowodzie 150tką można jezdzić bo jest warunkowo dopuszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 150tką można jezdzić bo jest warunkowo dopuszczona Bzdura.Nigdy o takim czymś nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 art gdzie to słyszałeś że mz-tką można jeździć warunkowo na A1 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 150tką można jezdzić bo jest warunkowo dopuszczonaA r1 jest dopuszczona warunkowo do jazdy na karte motorowerowa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 150tką można jezdzić bo jest warunkowo dopuszczona pierdolis* jak w ten czas, przez Ciebie ktos kupi etz 150 wpieprzy kase, a puzniej bedzie mial problemy... bo ktos na forum.motocyklistow.pl mu powiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 150tką można jezdzić bo jest warunkowo dopuszczonaA r1 jest dopuszczona warunkowo do jazdy na karte motorowerowa :lol: Pod warunkiem ze nie zatrzyma cie policja i w cos nie przypierdolisz. Taki jest warunek art gdzie to słyszałeś że mz-tką można jeździć warunkowo na A1 :?: W baśniach braci Grimm Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 jezeli chodzi o temat prawka A1 to byl poruszany w jakims numerze SWIATA MOTOCYKLI ale niestety nie jestem w stanie podac w ktorym. czytalem ten artukul i co utkwilo mi w pamieci to to iz na zachodzie na prawko A1 dopuszcza sie takze 150 ale jak jest z tym u nas to nie mam najmiejszego pojecia... PS. jeszcze nie spotkalem sie z sytuacja aby policja robila problemy komus z prawkiem A1 jadacemu na ETZ 150 ale to jak zwykle zalezy od KAPRYSU POLICJANTA wiec lepiej nie ryzykowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi