paluch Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 organizację mają na poziomie(pewnie wypracowali ją sobie przez lata ),nie tak jak w Giżycku. w Giżycku byłem i organizacja moim zdaniem super !!!!pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ok, w sobotę będziemy - jak ustalicie jakieś spotkanko forumowe, to wrzućcie info /może gdzieś na paradzie?.../pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ja pewnie tez wlece zobaczyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 hi,gut idee, można się spiknąć i pogadulić, z Wrocka jedziemy razem więc jak inni ustalą miejsce i chęci dopiszą wrzućcie na forum pozdro ========= GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 hej chłopaki!! zostajecie na zlocie do niedzieli czy uciekacie od razu w sobote?? ja bede w krotoszynie dopiero okolo 19 w sobote Do Szafira--- zalezałoby mi jak bys mogł wziac fotki z gizycka dla mnie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Hej,Karola a kto to wie jak cosik chlapniemy to może być ciężko z come back hehe widzimy się na miejscupozdro ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 niedługo wylatujepowienien dzisiaj dotrzeć :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 O której zaczyna się parada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 we Wrocku słuchy donoszą, że nie wczesniej jak o 11, chyba że mało napoi % do spożycia będzie. pozdro ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 we Wrocku słuchy donoszą, że nie wczesniej jak o 11, chyba że mało napoi % do spożycia będzie. Dzieki to ruszam o jakiej 9,00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 ok kanalie...nikt się nie odzywa w sprawie spotkania...zaraz ruszam...może was znajdę...PSkarola600 /dlaczego nie karola 535 :) / - biorę płytę, ale nie wiem do której będziemy... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 I byłeś??Działo sie naprawdę dużżżżoooo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 byłem byłem tak se - ocena 3 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Działo sie naprawdę dużżżżoooo :-) Krotoszyn ma swój wyjątkowy klimat jednak mi to nie odpowiada. Szaleństwa na piachu powodują że praktycznie nie ma gdzie uciekać żeby nie zostać solidnie zakurzonym a o spokojnym posiedzeniu przy browarku nie ma mowy. Zdecydowanie za mało miejsc siedzących i wiara męczyła się posiadując gdzie się tylko dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Nie przesadzajcie - to jeden z ostatnich zlotów na którym wszystkio można.Klimacik był fajny, a wszystko ma swój urok tak jak leżakowanie na trawce w cieniu i sączenie piwka.Chłopaki sie starali jak mogli żeby każdy mogł zobaczyć co z motocyklem można zrobić, albo może czego nie należy robić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi