Kaze Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 weź ode mnie za 3800zł quadbike :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 I co, teraz się bedziecie bić od kogo ma wziaść hmm. Moze qpa zacznie zmniejszac cene :-D Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Panowie nie licytujcie sie tu walcie na priva jak chcecie mu wcisnąc swoje... BTW sprzedalem zajebistego simsona za 2500.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 dzięki darekcb500 za wstawienie się za mnie no to w końcu opłaca się tą yamahę czy nie Ja dam ci swoja rade czytajac to prawie każdy chce ci wcisnąc swoje i nasmiewa sie z ciebie :!: daruj sobie ta Yamahe poszukaj simka powinienes do 1300zl kupic w dobrym stanie pzdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 nie kupuje już simka wole yamahe jest szybsza i mocniejsza :mrgreen: aha a co do ciebie MiND to nie odpowiadaj na moje pytania jak ci coś nie pasuje łaskawie ci powiem spier....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 P.S qaudbike- Twoje pytania WSZSTKIM nie pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 oks:) sory ale szczerze muwiac ty chyba masz zaduzo pieniedzy albo nie orietujesz sie w cenach, luczie pisza tu ze dt za okolo 2000 zł mozna dostac:) a ty 4000 tys tak bez problemu za simka. (w tym poscie wczesniej wypowiadal sie mój brat 18lat,czasami czyta te forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Do quadbike: a tak a propos tej PW którą dostałem od Ciebie: Wiesz co quadbike...z takim pojęciem o motoryzacji stwarzasz zagrożenie na trójkołowym rowerku nie wspominając o DT 80 (ja nie znam się na mechanice ale przynajmniej nie zadaje pytań o rejestracji etki na motorower itp.) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Kamikaze16 ty lepiej nic nie mów w moim poście a jak masz coś do mnie to na pw a ten trójkołowy rowerek to powiedz swojej mamie niech ci taki kupi bo to przynajmniej łatwe w obsłudze i przy tym nie musiałbyś tak dużo myśleć i nie zmęczył byś się tą mechaniką i nie pisz na moje posty bo to jest zaśmiecanie twoje odpowiedzi nie są warte tego miejsca:!: a jeżeli chodzi o MZ-tke to nie ja się pytałem tylko mój kolega z ciekawości a ty lepiej się zajmij tworzeniem nowego tematu na temat rowerków trójkołowych ich mechanice :-D P.S pisz na temat a nie to co o mnie myślisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Wiesz co quadbike...a zresztą szkoda gadać...Temat naszej sprzeczki uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Lepiej uważajcie za zamknięty bo parę osób NAPRAWDĘ mam na oku - chodzi o te osoby, które w Motorowerach i Enduro za dużo dyskutują między sobą. Może się powtarzam, ale niebawem naprawdę puści mi zwieracz i parę osób spłynie.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 dobra zajmijmy się lepiej tym tematem już a nie sprawami co mamy do siebie nie będe pisał nowego tematu tylko tu się spytam czy opłaca się kupić yamahe dt 80 i gdzie można kupić w okolicach krakowa i katowica także w okolicach chrzanowa bo simsona juz nie kupuje bo stwierdziłem ze się nie opłaca dobra niektóre tematy były głupie np blokada 150-tki ale to nie mój post tylko kolega sobie zrobił miejcie pretensje do niego a nie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 opłacic sie napewno opłaci niz simaka gdzie można kupić w okolicach krakowa i katowica także w okolicach chrzanowaa nie ma ogłoszen ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 może cie zainteresuje moje moto:http://allegro.pl/show_item.php?item=60458918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 dt 80 nie jest latwo kupic bo nie jest ich tak wiele w polsce i malo osób je sprzedaje bedziesz musial albo daleko jechac albo sprowadzac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi