Lukas_lbn Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 a zebys wiedzial ze tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 wyobraź sobie że wiem i to po sobie :P :oops: :oops: [ Dopisane: 08-08-2005, 22:43 ]może kurde kupił bym DT 80 bo jest cholernie popularna i częsci jest pełno..! Ale znowu mi się strasznienie podoba i troche obciach po miescie taką crossóweczką, no może nie obciach, ale troche głupio to wygląda :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 NIE, to zaden obciach! Przerobisz ja na Supermoto i bedzie OK. P.S. ten tuareg kosztuje tylko 1300, do negocjacji.:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak of nature Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ile taki tuareg 50 spali na trasie przy spokojnej jezdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogr Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Co Wy mi tu o crossach mówicie!!!!! nie ma ktoś na sprzedaż Apki Tuareg 50 :>:> ej znacie jeszcze jakieś sprzęty tego typku? PEGASOsupercityno i te derbi co mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 NIE' date=' to zaden obciach! Przerobisz ja na Supermoto i bedzie OK. P.S. ten tuareg kosztuje tylko 1300, do negocjacji.[/quote'] Po pierwsze to ja go kupujePo 2 cena nie jest do negocjacjiPo 3 jest rozwalony modułPo 4 :P Nie rozpowiadaj bo to okazja :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 w crossach tłoki tak czy tak zmienia sie dla pewnosci praktycznie co 10h' date=' pomimo ze gwarancja jest na 30h pracy[/quote']z tym się nie zgodze :lol:' date='gwarancja jaka daje producent na tłok to 12H.[/quote']Jak cos ma chodzic to trzeba dobrze dotrzec. Moze was smieszyc moj system docierania, ale ja przy RMce nie mialem klopotu z tlokiem+cylindrem co 10h (mimo ze swoje dostal). Nie wiem czy to bylo 500km (tak na oko to stwierdzilem, bo wiadomo ze nie ma licznika) Widze ze zaczynaja sie potwierdzac moje slowa co do klopotu z czesciami do Aprili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 obciach po miescie taką crossóweczkąJaki obciach? Zajebiście to wygląda :mrgreen: Tylko laczki w miarę możliwosci nie kostka i w miasto :P Jakby CZ można było rejestrować to bym poszukał jakichś kół mniejszych i szerszych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 heh na kostce slychac cie z daleka :)mi sie jezdzi fajnie na kostce nawet po asfalcie jedyny bol ze na asfalcie szybko znika 8O :roll: :-D i te zakrety :roll: :roll: :-D 8O Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 wiecie co.. póki co to rezygnuje z motoru, kupuje rower ( i to jaki :P:D) Kiedy będę w Berlinie to wdtedy porozglądam się za aprlikami, albo detkami... Dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 rower... ee ja juz niemam motorku troszke ponad tydzien i wytrzymac niemoge.. eh tak bym pojezdzil i to jeszce w terenie.. LUDZIE maCIE JAKIES DT80 NA SPRZEDAZ ( ale z papierami) bo ja juz wytrzymac niemoge.. I do tego jeszce wsk mi padla i wogule juz jazdy niemam.. tez tak kiedys mielisce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 taknie jezdze od dwoch tygodni, w portfelu pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Ja sprzedalem moje DT jakies miesiac temu. I wez pod uwage ze dzien za dniem bez motoru jest o wiele gorszy. Teraz probuje wygrac jakas licytacje na ebayu. Jak sie uda to w pare dni mam moto. Ale i tak bede mogl tylkopo terenie jezdzic bo prawko dopiero w grudniu dostane. Ale to chyba fajnie. A wlasnie mam pytanie. Jak nie mam prawka a mam moto to do jakiegos lasu najlepiej go dopchnac jak sie akurat transportu nie ma. Ja tak uwazam, a wy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 to zalezy znam na forum motoxu kolesia ktory na jednym tloku wyczynie robi caly sezon 100-120 godzinja tez go znam,chyba w Cr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 OK przejdzmy do konkretow. Zobaczymy jak wszyscy Ci co pisali ze czesci do Aprili maja od reki poradza sobie z podstawami. Poszukuje NOWEGO tloka do silnika ROTAX123. Czekam na odzew/........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi