Maly-PMI Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 :) :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 wyrazy współczucia :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Jufimiuk Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 :) szkoda, szczerze wam powiem, sam chcialbym umrzec tak aby innym bylo szkoda ze mnie juz nie ma.. To jest dla mnie najwazniejsze, ten czlowiek tego dokonal, zostawil cos po sobie.. Mogl zostawic wiecej. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 :) Szczerze współczuję... Trzymaj się Renato, to smutne, gdy przyjaciel odchodzi... myślę, że nie chciałby, żebyś była smutna... Szkoda człowieka[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Jezeli mozesz to zloz kondolencje rodzinie od wszystkich z forum :cry: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 [*] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwis Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Zawsze żal.... ;-( straszna szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 .. chociaż juz miałaś doła .....jak byś czuła.... masz racje teraz czekamy na date pogrzebuzjedzie sie jakies 100 motocyklioddamy Oskarowi ostatni szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Twoj opis jest tak sugestywny,że mimo,że Go nie znałem jakoś smutno się zrobiło :cry: Z tego co piszesz wynika,że miał facet talent.Wielka szkoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 [*] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 dlaczego" ten na górze" zabrał Go tak szybko i niespodziewanie..... niestety ale ci dobrzy ludzie odchodza za szybko.............Moje wyrazy wspolczucia. SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 dobrzy ludzie zawsze odchodza za szybko .... ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoneczko Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Wiem, co czujesz Renata ... A na pytanie ,,dlaczego'' mam jedną odpowiedź, którą usłyszałam, gdy odszedł mój Przyjaciel:,,tam w górze pozazdroślili nam tak wspaniałego człowieka''.Bądź dzielna, kiedyś jeszcze się spotkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 niestety ale ci dobrzy ludzie odchodza za szybko............. Nic dodać nic ująć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Pięknie Renatko opisałaś swojego przyjaciela, a słoneczko równie pięknie wytłumaczyła jego śmierć. Przyjmij moje kondolencje z powodu utraty bliskiego człowieka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi