Dymo Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Viragowcy też gratulują!!!!!Do zobaczenia na naszych drogach które kryją wiele niespodzianek :evil:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 Podziękowania również dla Karioki, Siwego i Dymo.Pięknie mruczy... ;) :buttrock: Pogoda nie za bardzo ale co tam... Przylecę na jakiś zlot ale tylko na jedną noc - praca ;) Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Gratulacje:-) i gumowych drzew:-)Pozdro, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość libero Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Witam i gratuluję :) Pewnie zdążyłeś już się nim trochę nacieszyć. Jeżdżę Vulcanem od roku i myślę, że zostanie już ze mną na zawsze. Pozdrawiam i do spotkania na jakimś zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 fajna maszynatylko ta kiera mi nie pasuje :roll: Kierownica musi odejść :) Gratuluje zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarson Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 fajny mtoro sam taki chciałem kiedys zakupić :) Gratuluje i szerokied drogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki454 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Witam. Sam noszę się z zamiarem kupna nowego moto /obecnie kawa454LTD a wcześniej inne Viagry, cienie 750/ i w namiarach są też Vulkany. Jedyne co trzyma to spora liczba łańcuszków w piecyku i podobno spory apetyt na E-95. Jeżeli macie swoje opinie to proszę napiszcie prawdę o tym modelu Kawy. Pozdrawiam i życzę udanych lotów. jurek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 28 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Dziękuję kolejnym forumowiczom - gratulowiczom!! :DMam już szybę, frędzle na klamkach, sakwy i rolkę - słowem, zwariowałem - ubieram dziewczynę :P Fotek jeszcze nie mam, ale już nie długo. Z rozrządem okazało się, że u mnie jest wszystko OK ;)Spalanie - na trasie zmieściłem się poniżej 5l na co dzień 5,5.Spodziewam się, że przy normalnym traktowaniu (wymiany płynów, przeglądy, regulacje, jazda bez szaleństw) pojeździ to to trochę. Jestem zadowolony z tego zakupu. Niestety musze naprawić ładowanie, dopiero przy 4-5 tys. obrotów łapie właściwy woltaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 z kawek w klasie średniej proponuje vn 800 (wszelkiej maści)silniczki 1 ligaszczególnie silnik w wersji C taki jak przy obecnym moim motospalanie malutkie maxymalne u mnie było 5,6 litra a mam szybbę wielkości żagla z "daru pomorza"żadnych problemówoleju nie bierze - wystarczy wymiana - w moim przypadku raz na koniec sezonu pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimli2005 Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Ja też dołączam się do gratulacji...KAWY są po prostu GIT..ja ganiałem na EN 500 teraz na VN 15 (1995) ..maszyny extra..kierowniczkę zmień na szerszą..ja też taką miałem..ja zciągnęłem z Niemiec..strasznie sie jeździło..czyżby nasi bracia z zachodu mieli małpie chwyty ?? :banghead: ogólnie dobry wybór..życzę mnóstwo kilometrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A ja mam vn 750 od zeszłego roku a jeszcze nikt mi nie pogratulował :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 W takim razie, ja Ci gratuluję. I nie martw sie już :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi