xj 600 n Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Z towaru jaki oferuje Lidl mogę polecić ocieplacze na kolana. Przetestowane w temperaturze 5-15 C, w deszczu i dosyć silnym wietrze na trasie 120 km. Warto nabyć, material nie jest zły i powinien wiele wytrzymać, zastanawiam się jeszcze nad pasem na nerki i blokadą.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja w piątek kupiłem sobie kombi przeciwdeszczowe :crossy: Mam nadzieję, że zbyt często nie będe musiał testować jego przydatności :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Gdyby ktos szukal w Poznaniu DISC LOCKA to na Gorczynie (ul.Glogowska)juz nie ma. Znalazlem w nowym Lidlu na Wildzie (ul.Hetmanska). Kominiarka tez wyglada niczego sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Kominiarka jest OK. Przetestowana na dystansie 430km na wielkanocnej wycieczce do Ciechocinka :icon_mrgreen: Pas nerkowy i przeciwdeszczówka też się przydały. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja kupiłam maskę, ocieplacze na kolana i kombi anty-deszcz. Wszystko wygląda porządnie, kombi super uszyte, jeszcze nie testowane ale materiał i szycia wyglądają na solidne...na razie chodzę w nim po domu. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No widze ze pare osob zrobilo sie na disk locka. ale nie martwcie sie jak zgubicie kluczyk to ktos wam zawsze pozyczy bo wszystkie pasuja. koloesie u mnie zakupili i bez problemu sie otwiera po zamianie kluczy. przypadek? Ale prostowniki i kombi sa spoko.kominiarka tez wyglada rasowo. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 lol hehe. Chyba jednak i tak kupie sobie tego disclocka , przynajmniej zlodziej choc troche sie zniecheci ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kupilem pas i kominiare. Pierwsze wrażenia - super. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No widze ze pare osob zrobilo sie na disk locka. ale nie martwcie sie jak zgubicie kluczyk to ktos wam zawsze pozyczy bo wszystkie pasujaNo cóż, jestem też w tej grupie. Ale przed kupnem patrzyłem na parę sztuk i porównywałem kluczyki - były różne :icon_mrgreen:Kumpel też kupił więc przy najbliższej okazji przetestujemy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Pas jest b. fajny. Ma doczepiana na rzep podpinke ocieplajaca, swietna sptrawa, na razie jezdzilem z podpinka, ale chyba dzis bede musial ja zostawic w domu, bo jest dosc cieplo. Ocieplacze na kolana super. Nie spadaja, nie zsuwaja sie z kolan. Kombinezon sprawdzony w takim srednim deszczu, nie byla to ulewa. Przez 70 km nie przemokl i chyba nie powinien wogole, bo jest naprawde solidnie uszyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyman Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja kupiłem pas i kominiarke. Pas nerkowy jest cacy, ale kominiarka niestety jakos mnie nie przekonuje zwłaszcza, że kosztowała tyle samo co pas. Ogólnie pas warty dwa razy więcej, kominiarka dwa razy mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi