rider Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Dokładnie, nie było takich. W serii były tylko 3 i 4 biegowe. Ja rozumiem jak ktoś robi tuning, montuje większy cylinder patrząc na te zestawy rzt dające ponad 10KM (nawet do 18) to ma sens ale przy zwykłym 3,7KM silniku i prędkości max ok. 60-70 to bez sensu, no chyba że ktoś uwielbia często zmieniać biegi... Pozdrawiam [ Dopisane: Środa 20 Lipiec, 2005 17:39 ]Co prawda nie znam niemieckiego, ale z opisu wnioskuję,że 5 bieg ma 32 zęby (4 ma 34), czyli jednak jest jakiś sens - zwiększa się prędkość maksymalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskader Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja aKurat widze różnice pomiędzy 3 a 4 biegami sam mam w zimlu 4 biegi i moge powiedzieć że jest to lepsze rozwionzanie kumpel ma w sr 3 i jeżeli jedzie z kimś i jest gurka to cięzko sie wdrapuje może to dlatego ze jest po tuningu na 60ccm ;) ja mam 4 biegi i to jest to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mój sim ma kontrolke luzu,kierunków i długich świateł a na deser obrotonierz :) Jest to leprza wersja enduro s83e z 95r :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 a do ilu Ci się kręci ten sim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Mój sim ma też komplet kontrolek i też ma obrotomierz :) Czy linka od obrotomierza jest inna niż od licznika?? (chodzi mi o końcówke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 sprawdź.... przeciez masz sima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Właśnie linek nie mam, a zamówiona do licznika jeszcze nie doszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Jeśli licznik nie działa to chyba lepiej zakupić taki rowerowy który będzie bardziej przydatny(ma stopoer mi można zmiezyć simsinowski czas na torze :-D )co do obrotów to mój kreci sie ok 8-9tys zalezy czy moto ma dobry humor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 lol... to do sporo większych niż moja suka ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ja moze sie wypowiem bo sam zmieniałem kiedys w s51n skrzynie z 3 na 4 i powiem ze nigdy wiecej bym tego nie zrobił w przyszłosci,pieniadze wywalone w błoto, fakt lepiej sie smigało we dwóch ale nie za te pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Nie rozumię was. Po co wam tyle biegów. W moim simku były 4 i była to liczba wystarczająca a 5 lub 6 to juz przesada. Tylko że ten 6-cio beigowy silnik miał 120cm3 pojemnosci i grubo ponad 15 koni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 misiek775 napisał:Nie rozumię was. Po co wam tyle biegów. W moim simku były 4 i była to liczba wystarczająca a 5 lub 6 to juz przesada.Tylko że ten 6-cio beigowy silnik miał 120cm3 pojemnosci i grubo ponad 15 koni ...Pisalem to w odniesieniu do 50. Ja mialem 70 i też wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi