GT 80 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 wiesz nieewiem jak w twoich kręgach ale naszych "warszawskich" wyzywanie rodziny jest ponizej krytyki.... naprawde za coś takiego chciałbym dostać cie w moje skromne rączki.... N/C prośba do moda o stosowne posunięcie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Już napisałem ze przesadziłem. Enduroguy ciebie przeprosiłem w tamtym temacie i myśle że sprawa skończona. [ Dopisane: 19-07-2005, 01:49 ]Nie mam wójka w mafii. Tylko ty podajesz bardzo dużo danych na swój temat np: imie nazwisko i gdzie mieszkasz. W internecie jest takie niebezpieczeństwo że jakiś psychol może to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 na filmie jest dużo dymu jak pale gume RS'ką...no i co?mówileś że nie zawitasz na 4um jak będzie dym... 8) Ps.Bankowo film sciągnąleś i oglądaleś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Ściągnąłem i oglądałem. Calkiem nieźle. Zwracam honor. Da sie spalić. Tylko szkoda że tak troche po ciemku nakręcone...ale dymek widać. A co do tego że już nie wejde na 4um to się za chwile spełni :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Wiesz?Powinieneś se walnąć napis na czole "Niemam Subaru ale mam impreze'' to może sie podbudujesz na tle psychicznym :roll: hehehe nie mam zamiaru pisać czegoś na czole z błędami :-D :-D :-D :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Przestańcie już! Bo powiem Pani!!!!! :) ;) ;) To nic nie wnosi do forum, tylko drastycznie obniża jego poziom...! Chcecie się kłucić proszę bardzo ale na PW..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 hahahah fajnie sie czyta ten temat .... :lol: co do motorowerow(scigaczy :lol: ) 50ccm to ja jestem zdania ze 50 ccm to troche zamalo jak na sciga .... 50 ccm to tylko enduro, lepsza przyspiecha, v-max podobny, bardziej uniwersalny, to tak off-topic, kumpel mial rs50 i coprawda jechalo mu to 95-100 ale przyspiecha ... bez komentarza głos polecial na Derbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Zenada:-D A nawet dziecinada! Wstyt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Wstyt! Masz racje "wstyt" jak cholera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Pięknie :!: Tylko pogratulować inwencji twórczej młodzikom w wymyślaniu obelżywych textów. :D Jestem poprostu pod wrażeniem głupoty małolatów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Siwy, gratuluje :D Znowu Ci gul skoczył, jeszcze cisnienie nie opadło a juz sie podnioslo :-D Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 kolejny post wnoszący wiele do tematu.. dzięki mistrzu... gdyby nie ty nie dali byśmy rady....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Siwy' date=' gratuluje :D Znowu Ci gul skoczył, jeszcze cisnienie nie opadło a juz sie podnioslo :-D[/quote'] Gdybyś nie zacząl tamtej bezsensownej gadki to by nic nie bylo,a że rozpocząleś to sie wku.wilem...a teraz?mnie sprowokowano i strasznie mi wstyT...no ale bywa :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Do siwego: Czy nie uważasz że ta cała gadka była nie potrzebna? I teraz obaj za to zapłacimy :? Lepiej tego ująć nie mogłeś :? :roll: Ostrzegam, że cierpliwość ma swoje granice...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 @Dominik podziwiam Cie za cierpliwosc.Ja bym juz tutaj dawno "swiatlo zgasil"ale to Ty decydujesz, Ty jestes modem. SirAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi