joy Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Stalo sie - kupilem motocykl. Padlo na czarna Duke. A raczej ja padlem przed jej Monsterowym obliczem. Jest po prostu piekna.Po wielu, wielu latach przerwy wsiadam ponownie na kanape motocykla i zaczynam jezdzic. Pozdrawiam wszystkich, w tym ze szczegolna atencja fanow moto a'la bolognese :lol: PS. Wielkie dzieki za wsparcie i porady dla Pawla Boruty i Staszka_ss - jednak postawilem na swoim, ale moc korzystac z Waszych doswiadczen bylo fantastic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Ja dopiero wczoraj zrozumialem co to Ducati gdy uslyszalem na zywo. Zadna japonska rzedowka nie ma szans jesli chodzi o glos.Gratuluje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Gratulacje Kolego.Forza Ducatisti! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Witaj w gronie Ducatistów :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 gratuluje zakupu ;) ;) samej przyjemności z jazdy życze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Mój kumpel ostatnio, też sobie kupił Duke 620, oglądałem ją i przymierzałem się do niej i muszę stwierdzić,że zrobiła na mnie pozytywne wrażenie.To na pewno idealny motocykl na miasto i po założeniu mini owiewki na traskę. Jednym słowem , gratuluje zakupu.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Pogratulować ! Pogratulować! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 no to i ja sie przyłącze :) a wiec gratulacje zakupu i zeby Ci długo słuzyła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 gratulacje!! jak juz bedziesz mial chwile i zejdziesz w koncu z moto to pstryknij pare fotek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Piekny motocykl, gratuluje i rowniez czekam na fotkiSzkoda tylko ze On taki maly a ja taki duzy :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 dołączam się do gratulacji :) ,ja sprzedałem wczoraj swoją MZ [ Dopisane: 18-07-2005, 14:58 ]i teraz jestem bez moto :cry: ale chyba już niedługo, ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Gratuluje,swietne moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 dołączam się do gratulacji :) Moto fajne fajne, czekamy na fotki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi