Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 OK, ja zapodałem w Zlotach temat dla Zachodu Polski.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 A wiec ja wprowadzam zmiane sorka ale wole ją wprowadzic niz mają byc niesmacznosci , A wiec z całej sytułacji zminiam jezeli mozna namiot na domek od soboty a wiec siwypfk x 2 od soboty DOMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Zmiana plana: KML & Myszka Oraz Data7 x2 Przyjeżdzamy w piątek wieczorkiem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Dominik, policz ilu chętnych jest na domki a ilu na namioty i czy się wszyscy spokojnie pomieścimy. Może trzeba "domówić kilka sztuk". Ja załatwiam zespół grający na sobotę (mam nadzieję, że się uda, ale nie obiecuję), a w piątek będzie możliwość zjedzenia małego conieco w knajpce z parasolami, tuż obok ośrodka. Pozdro, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 W czwartek najbliższy (podobno) w kołach ma być mikro zebranko osób warszawskich jadących do Borek. Chodzi o kwestie domkowo-namiotowe i podróż jak mniemam. Jeśli w czwartek późnym wieczorem pojawią się jakieś zmiany odnośnie kwaterunku będzie to duży problem? Z góry dziękuję licząc na wyrozumiałość Grona Pedagogicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Jak mówisz o czwartku 15-go to nie ma sprawy. Tylko zróbcie jakiś raport i załatwmy to jednym postem. Podobnie zachęcam inne grupy - pozbierajcie się w kilka osób i napiszcie (nawet na PW , najlepiej i do mnie i Dominika) co i jak. Pozdro, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 My nawet mówimy o czwartku 8 :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 My nawet mówimy o czwartku 8 No to jeszcze lepiej, jakoś się zagalopowałem :-). PS. Ja będę w piątek wcześnie rano, więc przyjmę gości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 zglaszam swa obecnosc. Rysiek - od soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 a ja mam jeszcze takie pytanie ?? bedzie jakas odtwazana muzyka??? jezeli tak to bardzo bym prosił o złe psy , wiem ze jezeli kazdy by o cos poprosił to mentlik ale naprawde klimacik daje ta kapela grali w OZORKOWIE 2005 . Wiec gdyby była taka mozliwosc było by swietnie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Jakby co zabieraj płytę i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Reasumując: Doba za domek kosztuje 100 zł (w tym wliczyliśmy opłatę miejscową wynoszącą 1 zł/osoba). Dwie doby to 200 zł. Domek jest generalnie 3-osobowy (trzy łóżka, trzy komplety pościeli itd). Każdy ponosi pełną odpowiedzialność za stan domku (nazwiska będą przypisane do numerów domków). Postawienie 2-osobowego namiotu kosztuje 12 zł/dobę (w tym opłata za miejsce i tzw opłata pobytowa). Z piątku na sobotę żywimy się we własnym zakresie. Miejscowa restauracja jest jednak już przez nas uprzedzona i najprawdopodobniej w niej spędzimy sobie całą noc. To się zobaczy na miejscu, nie ma co planować, i tak będzie dobrze. Grill zorganizowany będzie z soboty na niedzielę i kosztuje 40 zł od osoby i jest płatny obowiązkowo. Przewidziano dania jarskie. Menu jednak muszę jeszcze "obrobić" z firmą cateringową. Niebawem pojawi się w tym wątku menu ponownie, tym razem prawidłowe. Paweł załatwia muzykę, na żywo. Przewidujemy opłatę wynikającą z tego tytułu, natomiast napisze o tym Paweł jak się pojawi pod netem. Lista. Forumowicze od piątku: Pawel 1xOd piątku Dominik Szymański 1xOd piątku l3ft 1xOd piątku Yaco 1xOd piątku MiroN 1xOd piątku Swiruradom 1xOd piątku Doktor 2xOd piatku Gregor 2xOd piątku Aker i AgaOd piątku Mar95 + Dorka Od piątku Bruno Kawosz 2xOd piątku Adu 1xOd piątku Flipper 1xOd piątku Dziadu i AśkaOd piątku MarianKa 1xOd piątku Browarny 1xOd piątku Zbyhu 1xOd piątku Lars 2xOd piątku Zbycho 1xOd piątku Greedo 1xOd piątku Olsen 1xOd piątku wujek 1x Od piątku Rob_rocki 5xOd piątku plooscva 1x Od piątku xander 1xod piątku Michał 1xOd piątku Puchatek 1xOd piątku Loluch 1xOd piątku KML i MyszkaOd piątku Data7 2xOd piątku mallutkii 1xOd piątku Fellini 9xOd piątku Martka 1xOd piątku (jarskie szamanko) Dawitson i darkstarOd piątku (jarskie szamanko) Koniaczek 2xOd piątku (jarskie szamanko) Embe 1xOd piątku (namiot) Ukasz 1xOd piątku (namiot) Fabio x1 Od piątku (namiot) Niedźwiedź x1Od piątku (namiot) Izzy 2xOd piątku (bez noclegu) Razem w piątek = 65 osób (61 w domkach, 4 pod namiotami) Forumowicze od soboty: kriters01 1xod soboty Marlew 1xOd soboty DYMO 1xOd soboty KiceR x2Od soboty Samson i NadiqOd soboty Avalon z żonąOd soboty Maciek (gflsh) 1xOd soboty Turek i JolaOd soboty Pingwin 1xOd soboty Borsukles 1xOd soboty Pablo 2x i PanStarszy1 plus 2 osoby = 4 Od soboty Kamils 1xOd soboty DeTe 1xOd soboty Siwypfk 2xOd soboty 3MB3 1xOd soboty Draco Fiszer 1xOd soboty Zomb 1xOd soboty Rysiek 1xOd soboty Diskus 4xOd soboty Simr student 1xOd soboty (namiot) Sz6sty 1xOd soboty (namiot) Dibas 1xOd soboty (bez noclegu) Razem w sobotę = 30 osób (27 w domkach, 3 pod namiotami) Razem 95 osób na dzień 09.09.2005. Mam zrobioną rezerwację w sumie na prawie 30 domków. Także luz!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 jezeli tak to bardzo bym prosił o złe psy Siwypfk ja mam Złe Psy, mogę zabrać! Widzę, że ktoś tak jak ja ich uwielbia! Miło, miło..... :evil:Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Paweł załatwia muzykę' date=' na żywo. Przewidujemy opłatę wynikającą z tego tytułu, natomiast napisze o tym Paweł jak się pojawi pod netem. [/quote'] A więc jestem. Przy pełni szczęścia uda się załatwić dwóch facetów, którzy fajnie zagrywają. Klasyczna kawałki - Dżem itp. Problem jest w tym, ze Pan Marian lubi sobie czasami golnąć, o czym się przekonałem. Dzwoniłem przedwczoraj, ustaliliśmy szczegóły, po czym wczoraj Pan Marian niczego nie pamiętał i przepraszał, bo był na bani. Jak zagrają, to będzie fajnie, jak nie, to już dzisiaj przepraszam. Będę z Panem Marianem w kontakcie, mam się przypomnieć za kilka dni, zobaczymy. Jakby co, będziemy na szybko coś kombinować. Zabierajcie swoje płyty, żeby się nie okazało, że są tylko "majteczki w kropeczki". Pozdro, Pawel PS. Jak Pan Marian z kolegą zagrają, to proszę bardzo, nie wypominajcie mu wpadki, sam był lekko zakłopotany rozmawiając ze mną wczoraj :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Pawle proszę mnie wciągnąć na listę zaczynających imprezę od piątku, no i oczywiście na domek.do zobaczyska!mam nadzieję że są jeszcze wolne miejsca? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi