Motokid Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Witam wszystkich enduromaniaków:)Aktualnie jestem posiadaczem simsona s83e 95r.Kupiłem go z 3 miesiące temu za 2500zł i juz mi sie znudził:(Teraz musze czekać następne 3 miechy by muc sprzedać tego, a na nowego będe miał już 4,5tys zł i chce zapytać sie prawdziwych znawców moto co będzie dla mnie dobre?Jest tylko jedno ale...mieszkam w centrum miasta i musze mieć sprzęt z papierami na motorower.Myśla nad DT 80/50 z ok 94/96r.Kuszą mnie też RX albp jakieś Derbi :roll: Więc co wybrać :?: A może znajdzie sie ktoś kto sprzeda mi moto za taką cene w okolicy Głogowa-dolnyśląsk(www.pilot.pl)po czasie 3 miesięcy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 2500 za simsona? Dobry inteteres. :) Weźcie ten temat skasujcie bo aż żal. Z ostatnich dziesięciu, siedem będzie o tym samym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 tematy takie były poruszane z 10000 razy musisz poszukac po 4umpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Wiem że 2500 za simsina to wiele a nawet za duzo :) Ale ten wcale nie przypomina sima bo ma tarcze, enduro opony i błotniki w sam rok 95 robi swoje wkońcu to nie 89 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 fotke zarzuc http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 mates sie na takiego napalil w gieldzie motocyklowej ale naszczescie odciagnalem go od tego kosztowal 2k a na poczatek moze jakas beta ostatnio widzialem kilka set tych motorkow i to calkiem fajne 50 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 mates sie na takiego napalil w gieldzie motocyklowej ale naszczescie odciagnalem go od tego kosztowal 2k a na poczatek moze jakas beta ostatnio widzialem kilka set tych motorkow i to calkiem fajne 50 szczególnie to do 2002 roku z silnikami ktma. Lepszego Silnika 50ccm jescze narazie nikt do sportu nie wymyslił. Nawet minarelli sie chowają. Tyle że czesci do tego sa tylko orginalne ( czytaj drogie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 O takich dylematach najpierw poczytaj w archiwum forum. Jak będziesz miał konkretne pytania, dopiero wówczas się odzywaj.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi