wueska Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 naleze do grona 17 latków:P Prawo jazdy zaczynam w czerwcu :) Motocykl to mz ts 250 z silnikiem etz:) Oczekiwanie jest trudne ale... ułatwiają go 4 miesiace zimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 A ja mam 14 lat i powoli ide naprzod....na pocztaku włoski skuterk, potem w wieku 10 wierchowina, 12,5 simson i w końcu 14yamaha dt 80/112 :)Ja bym się cieszył że mam 16lat i zostały tylko 2 bo mi brakuje 4 :DAle trudno....narazie pierdopęd a za rok może jakieś fajne 125cc :)Kase dostaje na urodziny i.t.d ale tak to mi do moto nie dokładają. Wszystko mam dzięki okazjom....simson za 500 i drugi za 200, yamaha za 1100....i mam nadzieje że tak będzie dalej :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Chłopaki o co wam chodzi? Wolałbym mieć 16 lat i rower niż 30 i licencję pilota. :) Cierpliwości i pamiętajcie, że ten przepis jest wprowadzony nie bez powodu. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 wolałem to, niż tłuc się kolejne 2 lata na 50-ce, która i tak już była za słaba Rolling Eyes tez tak wlasnie myslalem i sie zapisalem :mrgreen: za godz pierwszy wyklad. Ja tam nie czekam na maszyne powyzej 100 konna poniewaz :- im dluzej jezdze na mniejszych pojemnosciach tym wiecej zdobywam doswiadzczenia, 50>80>125>...- prawdopodobniej nie bede takiej nigdy posiadal poniewaz moj swiat to enduro, enduro i jeszcze raz enduro :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Ja tak samo jak kilku moich poprzedników. Mam 14 lat i w głowie wyobrażenia, że co ja już nie robie na tych plastikach....a w garażu simek:D ale uczę się i czekam na 16 lub 18 lat. PozdRo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Ja też nie moge się doczekać Prawka :) jutro zaczynam nowy rozdział bo 17 stuknie :oops: jestem jakoś szczęśliwy, nie lubiłem mieć tych 16 lat sam nie wiem czemu. W sierpniu zaczynam robienie prawka ... a jak zrobie to będe skakał do góry ,że już je mam i się skończy te najgorsze czekanie. :mrgreen: POZDRAWIAM CZEKAJĄCYCH prawko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 nowy rozdział bo 17 stuknie wszystkiego naj!! ale tak swoją drogą to 17 lat to kijowy wiek bo nic jeszcze nie możesz a odpowiadasz karnie już jako dorosły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 No widze ze temat kwitnie i rozwija sie :) Ja wprawdzie swoje prawko na kat.AB odebralem niedawno ale wyczekiwanie na nie zaczeło sie w wieku 13lat kiedy po raz pierwszy dosiadlem komrka .Wprawdzie mialem ja przez dziesiec dni ale frajda byla jak nigdy i wtedy poczulem ze zarazilem sie horoba zwaną motocyklowa :D .Puzniej mz150,250,no i dlugo wyczekiwana wypieszczona i zadbana do granic mozliwosci przez mojego poprzednika Honde cb500 ,mieszkającego niedaleko mnie i dodam jeszcze ze ogladnałem ja w czerwcu a odebralem w pażdzierniku siwych wlosów na glowie pelno :-D :-D :-D no i wyczekiwanie na sezon .Pozdro dla wszystkich moto maniakow z prawkiem i bez :) Trzymajmy sie razem ,nie wyginiemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 nowy rozdział bo 17 stuknie wszystkiego naj!! ale tak swoją drogą to 17 lat to kijowy wiek bo nic jeszcze nie możesz a odpowiadasz karnie już jako dorosły... dzięki dzięki :) Może i 17 to kijowy wiek ' date='ale lepiej brzmi. Nie wiem sam czemu 16 mi sie nie podobało. Ale dzięki temu mam mniej czasu na czekanie do 8mnastki :D A karnie to narazie nie zamierzam odpowiadać, w ogóle z policją nie chcem miec nic wspólnego przez ten rok ,będe siedział i czekał aż 18 stuknie :D i pewnie za rok powiem ,że 17 to był głupi wiek hmmmm. [b']BYLE :DA NA WIOSNĘ ZA ROK MOTO :) Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 No ja już w kwietniu chyba zaczne kurs, bo pod koniec czerwca urodzinki ;) Obym zdała za 1szym razem, to się kupi motorek i heyah!!! :) Powodzenia zycze wszystkim w czekaniu na 18stke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 mi brakuje 2 lata do 18-tki a czekanie wykańcza.. W moim przypadku niema mowy o A1, po 1 narazie powinienem sie uczyc a wiem ze jak bede mial jakies 125ccm to wogole do domu nie bede wracal : D, po 2 szkoda mi siana, wole tę kase co bym w A1 wtopil - dolozyc do moto(albo na wahe : D), po 3 wole na 50-tce nauczyc sie dobrze jeździc (zaliczac upadki) niz z małym bagarzem doswiadczenia pojsc na "gleboka wode" (czyt.125ccm) ale mniejsza o to ;] ja czekajac na 18 latek wiele razy mysle jak to zajefajnie jest smigac ponad 100km/h ; ] pomagają mi w tym tez różne zloty, przebywanie na nich sprawia taka frajde ze oł men : D pozdrawiam //edit wlasnie sie zorientowalem ze to moj 1 post wiec witam wszystkich : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 mi brakuje 2 lata do 18-tki a czekanie wykańcza.. W moim przypadku niema mowy o A1' date=' po 1 narazie powinienem sie uczyc a wiem ze jak bede mial jakies 125ccm to wogole do domu nie bede wracal : D, po 2 szkoda mi siana, wole tę kase co bym w A1 wtopil - dolozyc do moto(albo na wahe : D), po 3 wole na 50-tce nauczyc sie dobrze jeździc (zaliczac upadki) niz z małym bagarzem doswiadczenia pojsc na "gleboka wode" (czyt.125ccm) ale mniejsza o to ;'] ja czekajac na 18 latek wiele razy mysle jak to zajefajnie jest smigac ponad 100km/h ; ] pomagają mi w tym tez różne zloty, przebywanie na nich sprawia taka frajde ze oł men : Dnsr to był moj pierwszy kontakt z motocyklem w ogóle, na niej nauczylem sie jeździć (wczesniej samochód) i nie uważam, że 125 to głęboka woda, raczej poziom na którym można swobodnie płynąć, ale w razie czego jeszcze podeprzeć się nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 No wlasnie. Ja po doswiadczeniach z simsonami, suzuki ts50 i ogarem...na imprezie u tomka kulika latalem suzuki gs 500 i bylo spoko :D Silnik ma taka charakterystyke ze moglem jechac na 1,5tys obr. Moze nie jest to najlzejsza maszyna dla osoby majacej 160cm wzrostu i wazacej 53kg ale jezdzilo sie super. Ja mysle zacznij od 125 i bedzie super! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toSter Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 moim zdaniem 125 dla mnie jest za duza pojemnoscia wole pomału uczyc sie jazdy pozatym jak zaczne od 125 to zaraz bede chcial 250 i zaraz 500 itd ; D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi