wakul Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 ja oglądałem wszystko na eurosporcie po angielsku i komentator ładnie dawał sobie rade i ciekawy jestem jak na polsacie radzili sobie z komentarzami - może ma ktoś nagrane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Ja oglądałem na początku w internecia, a potem na Polsacie i ten Czerwiec to nawet nawet ( bo on chyba jeździ ), a ten drugi to nie za bardzo :/, ale podobało mi się. Trochę szkoda, że Pastrana nie uczestniczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 z komentarzami to bywało rużnie :) ten co komentuje chyba mecze piłki nożnej,to chyba tych nazw się uczył na szybkiego z jakiejś ściągawki :D ;) a czasem mi sie wydawalo ze gosc robil can cana , a komentator mowil jakis inny trick, hmm no nie wiem.ale moge powiedzieć że było przyjemnie u mnie przed TV ;)czekam z utesknieniem na taka impreze w Polsce :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Wakul wierz mi na Eurosporcie była o niebo lepsza relacja.. bez kitu ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Komentowali no bez tragedii, ale jak Ogłaza zaczął cos mowic to odrazu było widac kto sie bardziej zna :lol: . Ogolnie spoko ale w sumie od poczatku było wiadomo kto wygra. Brakowało kurde Travisa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Brakowało kurde Travisa.... ... i jakis hardcorowych trickow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Ten motyw z policja " niech sobie szukaja " byl boski , tylko szkoda ze tylko to :) Najlepiej jak gadali Fristajla :roll: Zawody fajne tylko szkoda ze na polsecie pokazali kawalek polfinalu i final :? Renner skrzywdzony powaznie wedlog mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Jesli chodzi o relacje to spoko biorac fakt ze po raz pierwszy raz w polsce ja to bylem zaszokowany jak poszedlem do kina mylalem ze beda pustki a tu godz 22 podchodze to kasy a tu 3 wone miejsca zostaly.Szkoda ze wlasnie nie pokazali calych zawodow jesli chodzi o poziom zawodow to rzeczywiscie zabraklo nowinek nie bylo 360 i beczki:(( ale na takie zawdosy to trzeba jechac bo tv wogole nie odzwieciedla tego co sie dzieje na areniaCzy ktos wie a moze ktos jezdzi czasami na zawody freestylu w europie podobno cos jest jakis Night Jump jak macie jakies info to dawajcie A i jeszcvze podobno B Oglaza bedzie w wrzesniu w Lodzi moze kots cos wie o tym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 A ja sobie nagrałem zawody na VHS :) z Polstu Sport.Ogólnie wszystko ok...a że Renner nie wszedł to byłem bardzo zdziwiony 8O .Ale dawał break'a na hopie :evil: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Mógłby to ktoś dać na serwer bo chętnie bym obejrzał jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 liczylem na wiecej... troche sie zawiodlem... ciagle to samo i to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Mi się podobalo i jeżeli biorąc pod uwage to że byla to piersza taka impreza transmitowana w polskiej TV możemy troche odejść od krytyki na temat komentaży w końcu nie każdy jest ekspertem... (chcialbym zobaczy mine nie których staruszek które czekając na serial zobaczyly reklame tych zawodów a co dopiero same zawody) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Czy w kinach leciało dokładnie to samo co na polsacie, czy relacja była inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 leciało dokładnie to co na polsacie sport, razem z reklamami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Ogólnie to relacja była fajna, szczególnie dlatego że możemy ponażekać na brak programów jednośladowych. A co do travisa to na seRio, brakowało mi go :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi