qba Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 No tak jutro trzeba obejrzec w polsacie tego Red Bulla Festiwala ;) Magig zmien avatar bo sie zygac chce :) :twisted: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Hehh dokładnie zmień avatar Ps.Jeszcze 30minut i FMX :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja mam wlaczony Eurosport bo zapowiadali ze bedzie i d*pa :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja mam wlaczony Eurosport bo zapowiadali ze bedzie i d*pa :) ;)na polsacie sport już dawno leci. Szkoda że Rener do finału nie przeszedł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ale zajefajne :) Super latają chłopaki :twisted: Na jakich sprzętach oni to robią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Jak narazie to od 10 minut gadają głupoty i jakieś paszkwile tańczą zamiast pokazywać jeżdzących kolesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Na jakich sprzętach oni to robią??Praktycznie na seryjnych, oprócz zmnienonych zawieszeń, maja wyjete gabki z siedzeń i dziury w filtrze tak żeby tam rękami łapać.Wogle to na polsacie nie jest od początku. Prawie godzine omineli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ale zawalili głupotami,ciągle reklamy, i jakieś śpiewaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Mogliście oglądać na necie. Od 22.30 już jest :twisted: Te śpiewy są beznadziejne oprócz viva espania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Noi jest Adams zwyciężył , .... :twisted: na eurosporcie leciało od 22 30 albo 40 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Hardkorowe to było. :twisted: Ma ktoś moze to na kąpie nagrane bo kolega polsatu niema :) a chciałby oglądnąć ? Teraz na http://www.redbullxfighters.com/ mozna troche jeszcze ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 hahahahahaha najelpsze byly komentarze na polsacie "nie tam jakiejs smieszniej konfederacji" albo "a niech sobie policja szuka po to sa" hahaha :) to z policja bylo boskie a poza tym zawody eleganckie moze kiedys u nas sie takich doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Mi sie podobaly zawody lecz szkoda ze nie pokazali jakis super harkorowych trickow tylko "standart" :lol: I zaluje ze Pastrana nie wystapil :) ale tak to moze byc :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ładnie chłopaki latali :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 poza tym zawody eleganckie moze kiedys u nas sie takich doczekamy100 lat lub jeszcze wiecej. :roll: mi sie podobały rozowe gogle :twisted: hardcore :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi