Vatzeque Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Takie chamskie naklejki są z różnymi "warningami". Boję się użyć wszelkich rozpuszczalników, co by nie zmatowiało.Jakieś pomysły??? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 spirytus salicylowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ręczysz za to???? :> Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Jak chcesz mieć pewność, to weź spirytus na wacik i zrób kropkę w mało widocznym miejscu (przy mocowaniu, na dole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 mozna gorącą parą:( jak sie taka parą z gotującej wody potraktuje to naklejki lepiej zchodzą. wiem ze ciezko moze być z "oparowaniem" naklejek czajnikiem dlatego można też chuhać :( wiem że to gorzej i śmiesznie ale pomaga :( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 ja tego typu pierdoły usuwam WD 40 - nie wyżera lakieru a naklejki schodzą elegancko /usuwałem z lakieru i z chromu/Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Szafir nie ma jak czytać ze zrozumieniem :/ :roll: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 mozna gorącą parą a nie zdeformuje to szybki? W końcu to pleksi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 nie, pleksi jest dość wytrzymała - gorąca para to dobry pomysł. Można ewentualnie jeszcze rozgrać naklejkę dobrze suszarką do włosów, lub opalarką do farb i drewna, ale jedynie taką z regulowaną temperaturą (bo to już może stopić pleksę :( Ja miałem kiedys podobny problem, ale akurat wystarczyło że moto postało trochę na ostrym słońcu w 30stopniach i naklejki same zeszły bez jakichkolwiek śladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Mozna sprobowac terpentyna - czyscilem szybke w kasku z jakiegos syfu i jej nie zmatowilo ani nic. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Vatzequespróbój najpierw synu, a podziękujesz później... :D Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Jak już to SPRÓBUJĘ :-) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 sorry , myślałem , że chodzi ci o porady związane z moto, a nie przekomarzanie, itp...użyj wd 40, a zobaczysz , że warto Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Nie chodzi o przekomarzanie, ale pleksa to nie to co lakier. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Jeśli jeszcze jesteś na etapie wyboru, spróbuj denaturatu :mrgreen: do tych naklejek. Jest bezpieczny dla pleksi na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi