Lukas_lbn Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Przeceiż nawet na ulicy niemają szans z dobrym enduro przy starcie na prędkości mogą dogonic ale zawsze można gdzieś skrecic w łąki albo pole i jusz stoja :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Pudzieek wiem z tąd że mnie wczoraj zatrzymali, a kumpel pokazał im jak sie po polach jeździ, bo ma jeszcze nie zarejestrowaną DTke, wypytali mnie wszystko, czy często jeźdze po piaskowni etc. Więc uważajcie tam z focusem bo mogą sie znowu tam dziś kręcić. Pozdrawiam P.S.Spotkałem ich dokładnie na polnaj drodze kawałek za przystanią jadąc w strone Ratanic. Podobno kontrolują czy ludzie samochodami tam po ścieżkach rowerowych nie jeźdzą, tylko dlaczego Patrolem? Ciężkie czasy, jeszcze piaskownia jest nie zalana tylko od strony Ratanic, bo od strony Dąbrowy Górniczej (Piekła) to można już używać skutra wodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Policja na enduro?? Chyba z dodatkowymi kółkami z tyłu Zebys sie nie zdziwil :P Widzialem szkolenia takich ludzi :P Po takim kursie to wolal bym im nie uciekac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 no dobra szkolen isa na droge a w teren na crosie to chyba ich niue szkola bo nie maja takiego sprzetu a na Transalpie czy podobnym pseudo enduro to oni se moga .... nawet na klockach nie dogonili by CR 125 widzialem taka w akcji wczoraj i naprwde wymiata sam zminiam sprzeta na CR 250 :P Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Paweł PRC - dzięki za ostrzeżenie, ja tam dosyć często jeżdze, dobrze wiedzieć 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Nad Wisłą w Wa-wie też jeżdzą patrolem po stronie Praskiej, ostatnio mijali mnie i Marcina ale nawet się nie zatrzymali, a my akurat piekliśmy kiełbaski na ognisku, motocykle stały obok.Nad Wisłą na qadach też ich widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 u mnie to ducato z prewencyjnej nas gania :(raz sie w lesie czaili jak im przed maska powerslida zrobilem (gadalem z kumplem, odpalilem motor, ruszam z ci z 10metrow przede mna)okolica sie bezpieczniejsza przez nas robi, wpadamy na boisko, pocwiczymy wchodzenie w zakrety, nawracanie, powerslidy, zuzlowaniepo 10minutach przyjezdza policja i nas szukaja, a my albo w garazu albo daleko w lesie, milych mamy sasiadow po prostu, a zaczelo sie od tego ze podjechalismy na motorach kiedys do kumpli na boisku od kosza, to juz sie im nie podobalo, to zaczelismy sie odwdzieczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja tez mam milych sasiadow,wystarczy ze odpale moto kolo domu i policja juz o tym wie.Zeby sobie pojezdzic musze pchnac moto z 300m droga i dopiero but.Pozatym ostro jezdze na kopalni huty szkla w ujsciu i mimo, ze sa znaki zakazu wjazdu nikt mnie nie probowal z tamtad wywalic, nawet lubia popatrzec jak tam sobie ganiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 kurde u mnie tez policja zaczęła kursować !! oczywiście przez przesympatycznych sąsiadów ... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja tez mam milych sasiadow' date='wystarczy ze odpale moto kolo domu i policja juz o tym wie.Zeby sobie pojezdzic musze pchnac moto z 300m droga i dopiero but[/quote']Współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 u mnie policja łapie tylko tych którzy nie są w klubie a korzystają z toru. za dojazd na tor crossem nic nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Moim zdaniem crossy nie powinny być traktowane przez policjantów jako motocykle, przecież to jest forma zabawy(sportu) To tak jakby nas zatrzymali za gre w piłke. Może to złe porównanie ale ja tak to widze :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 za dojazd na tor crossem nic nie zrobią.czyli co teraz kupuje CR i tor crossowy mam 5km od domu i jak moge elegancko sobei jechać na secie mając 16lat i nic mi nie zrobią,bez żadnego prawka itp :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 czyli co teraz kupuje CR i tor crossowy mam 5km od domu i jak moge elegancko sobei jechać na secie mając 16lat i nic mi nie zrobią' date='bez żadnego prawka itp [/quote']mówie że u mnie policja nic nie zrobi bo sie dogadali z klubem :Dale wydaje mi sie że cross to sprzęt rekreacyjny a nie motocykl, ale wedy raczej nie powinno sie jeździć nim po ulicy, jeśli już to po chodniku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Siema. U mnie policja i straż miejska zrobiła się strasznie wredna :) do wszystkiego sie czepiają i kupili sobie nowe wolzy (ford, jeszcze coś i 2xMZ) a po lesie to straż leśna śmiga uazem :lol: . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi