Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Tak, tak. Taka koza dziś zawitała w moim garażu. Niestety w miejsce Sofii którą darzyłem wielką estymą: Rok 2002 - taki jak mojej dawnej 400EXC. Plastiki prawie tak samo barwione - czarno-srebrna. Dla mnie to powrót do korzeni, do motocykla na którym poznałem smak enduro, przygody, motocyklizmu. Dzięki któremu mam Sokoła, kupę przyjaciół i niezapomniane wspomnienia. Taki comeback. Znalazłem nawet swoją 400 EXC na aukcjach, ale ktoś chciał zbyt duże pieniądze, gdyby chciał mniej odkupiłbym swoją 400-tke... No nic, mam 520-tke ze szlachetnego 2002 roku. Motocykl jest po moim przyjacielu z Sokoła - Andrzeju "Glaxo" Marcinkowskim, który kupił własnie nowe 525EXC. Coż można powiedzieć o tej kozie.... Hmmm jest prawie jak nowa. Dość powiedzieć, że ma jeszcze na sobie oryginalne opony Bridgestone'a z dnia zakupu 8O Oczywiście sa to fatalne opony IMO, jedne z gorszych enduro opon z homologacją FIM, więc je zmieniam, niemniej są jeszcze w dobrym stanie. Także na moje oko moto ma przejechane nie więcej niż 2000 km (linka licznika zerwała się jakiś czas temu). Do tego nowy zestaw napędowy, wiatrak na chłodnicę, ch*owe handary polisporta, kit homologacyjny, pełen przegląd z wymianą płynów, reg. zaworów i takie tam pierdy inne. W sumie modele 2002 to były bardzo udane egzemplarze. Nie chcę zapeszać... Kawkę oddałem w rozliczeniu... Aż mi żal serce ściska... Jest teraz do kupienia - 6000 zł i jest czyjaś (95 rok, nowy zestaw napędowy, tuleje na zawieszeniu z tyłu, itd). Wsiąść, nalać i jechać... Jakby mi teraz 6k wpadło wziąłbym ją sobie na zapas, bo to moto nie do zajeżdżenia jest!!! No ale nic, dla mnie za słabe, ja muszę mieć "pierdolnięcie" w zasięgu nadgarstka i zawieszenie do skakania między nogami, bo inaczej się męczę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Bede pierwszy!!!!Gratulacje!520 to juz jest :twisted: maxymalny!POzdrowienia i czekamy na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 no no , terenowy wymiatacz :oops: Gratuluje nowego sprzetu. :-) pzdr. Gumowych drzew :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Graulki. Faktycznie wygląda jak ten exc co darkowi sprzedałes :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ładniuśka, gratulacje :) Hm może kiedyś jak będą tańsze, ile zapłaciłeś za tego sprzęcika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 No, no gratulacje!! Głębokiego błotka :) Kurde mogłeś jeszcze poczekać z rok z zakupem, wtedy już byłbym w drodze do Poznania po Kawe, a tak jeszcze ponad rok do prawka i kaski narazie niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Gratulacje maszyny!! Fura warta podziwu. Życze udanej eXploatacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Kurcze chłopaki o kasie nie zwykłem mawiać, więc nie gadam ile za KTM dałem. Ale na Kawkę zapraszam! :) Jak ktoś ma wolny grosz to brać bo warto - 4T, 29 KM, wygodne zawieszenie, pełen lajcik! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Domino gratulacje :))))) kupiles moje marzenie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ale na Kawkę zapraszam! Jak ktoś ma wolny grosz to brać bo warto - 4T' date=' 29 KM, wygodne zawieszenie, pełen lajcik! [/quote'] Jak miaem kase i chciałem kupic to nie chciałeś sprzedać :cry: ale jak wróce z angli z kasą to chętnie bym wzioł bo wiem że motocykl był serwisowany przez specjaliste i nie ma tam jakiś dziwnych kwiatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 jak pali kapcia na suchym to dobry! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Grtulacje :) :( :D KTM sa ogolnie super :D Pewnie idzie z ledwoscia na kolo ;) ;) :P :P PS sprzedam EXC 400 :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 SUper fura! Gratuluje! Ten kolorek jak dla mnie kozacki :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 nic tylko pogratulowac :) piekny motocyk, moze nie dlugo i ja stane sie posiadaczem Ktm-ki... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 :) Mocy przybywaj - GRATULUJEMY :-) Wow, prawie trzy latka i taki przebieg, to zaczynam wierzyc, ze jednak takie male przebiegi maja niektore sprzety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi