aLLy Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 ja bede jechal do tarnowa ( 100km ) na wakacje do babci. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja pojade do dziadka na wakacje w drugiej połowie lipca. Trasa jaką ma do pokonania mój simson to jakieś 100km w jedną stronę... Jade sobie pod Częstochowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Qrde ludzie ja szukam kogos z rzeszowa lub okolic kto by sie wybral w jakas fajna trase motorowerowa. Kumpel swojego ktm remontuje mial juz wyjechac z 2 tyg temu a motor narazie dalej stoi w rozsypce wiec na niego nielicze. Reszta kumpli na simkach to same trupy... Noi jeszce kumple co maja ale motorki o pojemnosci 600itd to znimi raczej nigdzie niepojade,. Jakby kto byl chetny gdzies sie wybrac walcie:) Mi odpowiada kazdy termin ale gdzies za 2 tyg jak ja ukoncze moto( wymiana rozrusznika i napedu) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebok Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja mam zamiar całe wakacje przerobić. Tak sie składa że mam szczęście i znajomości do tego :D Zarobie 1k-1,3k zł/miesiąc, a robie już od 2 tygodni prawie. Kaske odłoże na kupke, która już nawet dość taka se jest wielkością jeszcze z tamtych wakacji :twisted: Będzie na prawko w październiku i na moto.A pozatym to pośmigam na ogarku na co zawsze znajde czas :twisted: i jakieś wypady od czasu do czasu z kumplami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 a mi doszedł nowy plan!moj kolo kupuje motorynke lekkiego trupa i bedziemy ja robili razem prze zcałe wakacje na tzw. RAKIETE 8) zadnego wiejskiego "Tjuninku" czarne fele,czerwony lakier,sportowe naklejki,60 cm zestaw,filtr powietrza itp.oczywiscie jeszcze praca w zaprzyjaznionym servisie motocyklowym.i to co wczesniej napisałem.czyli jaaaazda!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja pewnie pojade na działkę (trasa z Warszawy tam około 180km w jedną) pod Łaskiem pod Łodzią - jest ktoś z tamtych okolic? :) Ja mieszkam w zdunskiej woli 14 km od łasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Ale ten swiat jest mały.. :notworthy: A jeśli chodzi o mnie to wybieram sięna mojej świeżo poznanej Aprlice do cioci :notworthy: 130km 8) Mam nadzieję że dojade :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 WitamJa na te wakacje planuje sprzedać romana i kupić suzuki rg 80 potem jade do mojego wujka przy zalewie w Czarnocinie (około 35 km w jedną strone)i być może pojade do Sieradza (ok 100 km odemnie)a za jakiś tydzień jade jeszcze moim romanem nad zalew sulejowskiPs .JA JESTEM Z woj.łódzkiego i chętnie pojechał bym w wakacje na jakąś wspulną wycieczkę.....Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Przez wakacje jak zwykle sie bede nad jeziorko wozil codzien i na jakies nie dalekie przejazdzki, no i bede juz w wakacje sprzedawal sprzeta i szukał nowego :( teraz juz jakas 600-etke bo prawko wpadnie niedlugo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) krzychu-985 ja jestem z przemyśla ale to jest kawałek :crossy: a tak pozatym to przynajmniej 1-2 razy w tygodniu na żwirownie (oczywiscie na moto :( ) a reszta to sie zobaczy, konkretnych planow jeszcze nie mam.Wiem jedynie że musze cylinderek zmienić bo na tym to nie da rady :buttrock: ;) . MUMA ty jeszcze moto nie masz a juz planujesz gdzie nim pojedziesz ?? :flesje: :evil: Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Hm.. ja sobie załatwiam robote we Władysławowie jak dobrze pójdzie, moja dziewczyna też, a jak nie, to w Wejherowie u starych bede robił, kaske sobie odłoże na moto, może suzuki rg80, a może co innego. zobaczy sie, a poza tym, to całe wakacje po robocie wieczorki na moto! Czyli to co codziennie już robie.. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 MUMA ty jeszcze moto nie masz a juz planujesz gdzie nim pojedziesz ?? :buttrock: :flesje: WitamJa jak narazie planuje wyjazdy na romanie a tylko jeden do sieradza to być może nowym moto :( oczywiście wyjazd do Sieradza zasponsorowany będzie przez starych (za reszte sam zapłace (kartą mastercart))Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Moji koledy planują pojechać nad jezioro 100km z tąd na jeden dzien(rano wyjazd wieczorem powrót) na simkach :buttrock: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 hm...ogółem to jak tylko wacha będzie to najlepiej całe wakacje na moto :( a tak na poważnie to częste wypadziki z qmplami nad wode,wyjazd do kuzyna (150 km),gdzies pod namiocik na kilka dni (mam nadzieję że wypali :flesje: ) no i jeszcze jeden plan: wraz z kolegą mamy zamiar zawitać w Czechach :buttrock: poza tym jazda bez celu po wioskach ;) no i pomijając jazde na moto to imprezki,imprezki i jeszcze raz imprezki (marzenie :evil: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A ja bede mial 3,5 miesiaca wakacji :( haha!! Wlasnie lece na zakonczenie roku, pozniej jeszcze mature odwalic i sobie polatam ( moze i popracuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi