Wojti Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Trochę w życiu już przeżyłem, trochę kilometrów przejechałem ale jeszcze z takim objawem j*b... debilizmu nie miałem okazji się spotkać. Zorganizowaliśmy sobie z żoną weekendowy wypadzik na lokalne traski i jadąc sobie drogą z Olsztyna na Olsztynek zauważyłem że poboczem idzie sobie pijany koleś który nagle bez żadnej przyczyny rzucił butelką piwa wprost pod motocykl. Butelka roztrzaskała się w drobny mak mi udało się odbić Asia też ratowała się karkołomnym manewrem coby na kawał szkła nie wjechać i tak w wielkim szoku zatrzymaliśmy się po kilkudziesięciu metrach. Ręce opadają, brak mi słów naprawdę. Co temu skurw... wpadło do głowy nie mam pojęcia. Polska to dziwny kraj.....Gdyby nie żona połamałbym chu*a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 A co możesz poradzić na takie palmy :evil: :( Jak mawia Juzek z MGCP dopinając sprzęt przed jazdą: "I znów trzeba jechać walczyć ze śmiercią" :twisted: :mrgreen: Bądźmy czujni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 niestety zagadnienie jest bardziej złożone :cry: poprostu jako społeczeństwo wskutek liberalnego prawa,ogłupiającej TV,łagodnej policji itp - chamiejemy !!! z każdym rokiem jest coraz gorzej. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Gdyby nie żona połamałbym chu*a...Ja bym mu najebał SZCZEGOLNIE ze wzgledu na zone/dziewczyne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 19 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 właśnie żona powstrzymała mnie od tego bo zagotowany na maxa byłem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 z perspektywy żony ;) : niedziela 8) za oknem piękny poranek więc... siadanko i w siodło :( (inaczej z pewnością byłby to zmarnowany dzień :-D :( ) pierwsze 100 km mija bez przygód :evil: super pogoda, równiutki asfalcik, uprzejmi kierowcy... sielanka :D aż... krajowa droga Olsztyn - Gdańskna budziku 120, może 130 km/h... czyli lajtowo :roll: (i całe szczęście)zachęcająca długo prosta, aż korci żeby odwinąć :-) i już się nawet przymierzam 8) (zadziwiające jest to jak w rzeczywistości długi jest czas upływajacy od momentu wysłania impuslu do reakcji 8O ) gdy zauważam, że idący poboczem (po niewłaściwej zresztą stronie) gość wykonuje dziwny ruch ręką, a na asfalcie tuż przed Wojtkiem (szczęście, że jechał bliżej prawej krawędzi jedzni niż ja) i jakieś 30 m przede mną ląduje bliżej nie zidentyfikowany przedmiot, który o zgrozo okazuje się być roztrzaskaną butelką z piwem 8O ograniczona możliwościami wyboru wbijam się między dwa duże kawały butelki przelatując po jej drobniejszych częściach... oto polska... :? Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Trzeba bylo wezwac policje i oskarzyc go o napasc z uzyciem niebezpiecznego narzedzia i spowodowanie zagrozenia na drodze... ja bym nie odpuscil skur*** bo gotow to jeszcze kiedys powtorzyc :evil: Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Na szczescie nic sie stalo, ale bylo bardzo blisko...Najgorsze jest to ,ze gdyby jednak doszlo do jakiejs gleby, to prawdopodobnie nie bylibyscie w stanie duzo zwojowac - koles odpowiedzialby jakas grzywna, moze chwilowym brakiem wolnosci, ale sprzety i tak trzeba by bylo robic z wlasnej kasy - tak mi sie wydaje. No bo koles nie prowadzil zadnego pojazdu, wiec ubezpieczenie OC go nie obowiazuje. A na rozprawie z powodztwa cywilnego powiedzialby, ze nie stac go na tak duze odszkodowanie i bedzie oczywiscie placil, ale np po 20 zl miesiecznie...Jeszcze raz powtorze - na szczescie Wam nic sie nie stalo... Najgorsze jest to , ze nie ma mozliwosci uchronienia sie przed takimi skur.....Powinni goscia rzeczywiscie zamknac. Ja sam chyba bym nie wytrzymal a mojej goracej krwi nawet zona by nie powstrzymala... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja też bym nie odpuściła-wzieliby go chociaż na wytrzeźwiałke-musiałby płacić. Nienawidzę takich idiotów i tępię ich na każdym kroku. Niedawno jechałam zakopianką- przede mną tir z piaskiem na naczepie. I co? Piasek się sypie po całej drodze, a plandeka zwinięta w rulon....Szlag mnie trafił. Fakt,że jechałam puszką,ale ktoś potem mógł się na tym wyłożyć na moto. Szukałam patrolu policyjnego, ale jak na złość nikogo nie było po drodze.....A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 No, jakby mnie się taki bezmózg trafił, to nie odpuściłabym mu... Musiałabym odreagować na winowajcy w ten, czy inny sposób. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Trzeba bylo mu porządnie wp*** dla zasady! Albo zadzwonić na pały i oni by mu wp*** (+ izba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ostatnio też kilku typów obrzuciło mnie butelkami. Z mojej strony były 3 telefony, brygada sie zjechała. Argumentuy zostały przedstawione i jest git. Ale swoją drogą zauważam że coraz więcej takich świrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 na wyścigu F1 w indianapolis wkurw* kibice też rzucali różne rzeczy pod koła bolidom ferrari :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Gdyby nie żona połamałbym chu*a...To ciekawe jaki wplyw na motocykliste ma kobieta:)Mój plecaczek raczej nie mialby nic do powiedzenia, albo by nie zdążył :banghead: W takich sytuacjach nie panuje nad sobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 powiem tak - może teraz nie zawahałabym się zawrócić i nauczyć gnoja rozumu, ale tuż po zajściu zwyczajnie dziękowałam Bogu, że nic się nie stało i gdzies miałam szarpanie się z podpitym nabuzowanym adrenaliną matołem ryzykując uszkodzenie sprzętów :? - w poblizu były zabudowania i istniała spora szansa na to, że zza rogu któregoś z budynków wytoczą sie kompani owego "wesołka" :| a policja.. no cóż..któregoś razu trafiło się nam z mężem jechać za pijanym kierowcą katamarana - zadzwoniłam na policję, podałam trasę, markę auta, kolor, nr. rejestarcyjny... owszem, przyjęli do wiadomości i nawet zapewnili, ze sprawdzą, tyle, że chyba zapomnieli :? (jechaliśmy za nim ponad 30 km, potem jeszcze chwilę przez miasto i... patrolu żadnego nie udało sie nam zobaczyć :? )dlatego tym razem dalismy sobie na wstrzymanie :| Cytuj FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi