KML Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Najpóźniej w sobotę 18.06. rano wybieram się na zlot do Siedlec (o ile jeszcze nie w piątek), Siedlce, grill a może praca > pożyjemy zobaczymy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Cos temat zjechał na dół.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Coś nikt nie chce podłapać tematu......W sumie fakt, że większość z nas dopadła sesja :) Ja już na szczęście do przodu. Uff....Ale trzeba przyznać, że piątkowy grill jest bardzo miła perspektywą :D Chociaż na nieszczęście a może czyjeś szczęście :P pracuje do 19 :) Ale....postaram się być, o ile dojdzie cały plan do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 acha_owca spoko jest calkie fajne miasto w starym kolonialnym stylu.ogolnie s.c. jest ok bo zazwyczaj pogoda dopisuje,tylko we wrzesniu zaczynaja sie te pie*****e huragany.ale i one to czasami niezły ubaw tylko trzeba uwazac gdzie sie stoi. wrucisz odezwij sie .pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 acha_owca spoko jest calkie fajne miasto w starym kolonialnym stylu. ogolnie s.c. jest ok bo zazwyczaj pogoda dopisuje,tylko we wrzesniu zaczynaja sie te pie*****e huragany. ale i one to czasami niezły ubaw tylko trzeba uwazac gdzie sie stoi. wrucisz odezwij sie . pozdro.taa huragany...to bardzo mila perspektywa :D oczywiście,że sie odezwe a wróce zapewne szybciej niż myślalam na początku,bo zatęsknie sie za wszystkimi! :cry: tylko musze zarobić pewna kwote pieniędzy, ktora uznałam za minimum :P pozdr.Asieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 najwyżej będzie grill w kameralnym gronie-tak romantycznie.....w lesie.....wieczorem.....przy ogniu.... 8) aaaaa.....dwie zarwane noce z rzędu to nie byłdobry pomysł.....idę wsadzać patyczki w piankę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ja także zaszczycę Was swoją obecnością. Powiedzcie jeno o Pani Organizator w cóż powinniśmy się zaopatrzyć na piąteczek. Dobry humor zawsze mam. Nie zawsze jednak noszę przy sobie drewno, kiełbasę, musztardę... W planie jest stanie wokół gryla, czy może ogieńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Kiełbasa + brovareck + musztarda + kuciap(pikantny) + koniaczkowy grill + podpałka + węgielek. Czeba będzie na miejscu zorganizować się do noszenia dżewiena (lub wożenia w wózku bocznym Dniepra ;)) Zalecane preparaty przeciwko komarom. Mam cichą nadzieję, że droga Pani Organizator zaszczyci nas rozkoszą podniebienia w postaci grillowanego kurczaka polewanego pifkiem. Poza wszystkim proponuję troszkę późniejszą godzinę spotkania np 20.00 Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 fakt-o 20 będzie lepiej bo o 18 to kończę ;) I CO DO CHOLERY TAK MAŁO CHĘTNYCH???????????? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 I CO DO CHOLERY TAK MAŁO CHĘTNYCH???????????? Moze pogoda...? bo cos dzis w tv mi sie obilo o usy ze ma padac :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 to moze i my z Kasia sie wybierzemy do tej gorszej czesci Warszawy hehehe zobaczyc Wasze buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Jeśli ktoś mi wyjaśnie gdzie to jest to postaram sie zjawić - dawno nic z rusztu nie szamałem :? Trzeba odrobic zaległości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Jesli zbiorka bedzie tam gdzie zawsze to musisz dojechac do TESCO na al. KEN - na samym koncu warszawy pod lsaem kabackim - ostatnia stacja metra. Jak jedziesz rosołem to skrecasz w wawozową w prawo i bedziesz widzial tesco po około 400m. Petla jest przy samej bramie do tesco wiec widac wszytkich zawsze :P a czy tam bedzie to nie wiem :P Dojechac na miejsce ogniska - jedziesz rosołem na południe przecinasz wąwozową i dalej jedziesz na południe (po koło 100-200m mijasz po prawej stronie sklep ZUBR (jedziesz dalej!!)) potem jest skret o 90stopni w lewo a za 30m o 90stopni w prawo (ciagle ta sama droga tylko taki zygzak ;) ) po kilku metrasz mijasz asfaltową droge w lewo koło betopnowego płotu i jedziesz jeszce około 30m i skrecasz w prawo przy kapliczce w polna droge... jedziesz tak w stropne lasu (miedzy polami) potem skrecasz w pierwszą droge w prawo (polna) i jedziesz w kierunku niemiec (po prawej stronie panorama kabat a po lewej masz kabacki las) jedziesz tak około 200m i po lewej stronie jest ogrodzona siatką dzialka a po prawej około 5-10m od tego płotu jest miejsce ogniska :mrgreen: kilkanascie mlodych drzew tam rosnie na "polu" tyle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Twoje wyjaśnienie gdzie bedzie ognisko jest tak samo jasne jak mapka Bartosza jak było ognisko na bemowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 To moze stara mapka ;) http://www.uzo.pl/salata123/kabaty.jpghttp://www.uzo.pl/salata123/kabaty1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi