Skocz do zawartości

CBR 600rr VS ZX-6r krótka piłka

Gość Anonymous
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
ok jeden punkcik na kawe' date=' czyzby deficyt mocy w średnich obrotach pogrążył cebre??[/quote']

no między innymi... ale też wygląd i takie tam osobiste odczucia... bo miałem przyjemność przejechać się ZX6R z 2004 i jak dla mnie to idealnie :D

P.S nie śmiecę Ci już więcej w topicu 8)

a tak dla podniety

Taaaaaa, dla podniety ...

1 Dzień na forum - 14 postów, wcinasz się gdziekolwiek się da, zazwyczaj nie na temat. A takie gadki w stylu "odpowiadamy krótko" to zaśmiecanie forum. Można przecież zrobić ankietę i nie trzbeba się wcale wypowiadać :twisted: . Chcesz se pogadać, to polecam czat.

Pozdro, Pawel

dla wszystkich jesteś taki milutki???? większość z tematów na tym forum to są takowe pierdoły' date=' 1 dzień ,14 postów kurna jak to shakowałeś???? wciskam sie?? bo przeważnie to na tym polega, zeby to forum miało jakikolwiek sens. A moze dlatego taki uprzejmy jesteś bo pojechałem na wypas bike Suzuki GS którym to sie wozisz, moze masz z tego powodu jakieś kompleksy co??? gnębią cie na drodze inni motocykliści na lepszych furach???mozesz sie nam zwierzyć, troche szacuneczku na przyszłość ... narq pozdro dla prawdziwych bikerów a nie atrapowców[/quote']

nikt nie lubi nabijaczów postów bo nic nie wnoszą, to sie nie tylko do ciebie odnosi.

Dlatego to forum sie zrobilo takie "czatowate"

pier**lenie o dupie maryny

jesli w ciagu jednego dnia to nabiles tyle postow , to musisz byc bardzo doswiadczony widze. ja na dzien to napisze 1-2 postów, a ty widze klika razy wiecej niz ja.

Hmm, bardzo dobrze jesli pomagasz innym, ale jesli Pawel pisze ze pier**lisz nie na temat to zapewne nie klamie, a wiekszosc takich nie lubi.

shakowałeś?

najpierw zobacz jak sie pisze puzniej napisz

bo przeważnie to na tym polega' date=' zeby to forum miało jakikolwiek sens[/quote']

jesli bedziesz pisał nie na temat to uwierz mi że nic to dobrego nie wniesie

A moze dlatego taki uprzejmy jesteś bo pojechałem na wypas bike Suzuki GS którym to sie wozisz' date=' moze masz z tego powodu jakieś kompleksy co?[/quote']

nie wiem o co tu chodzi, ale zawsze upomina sie osoby nabijające posty i zaśmiecające forum, wiec nie wyszukuj u nikogo ze cos tam do ciebie ma

a tak wogule GS-bardzo dobry motocykl :D

• Administrator

Co tu będziemy dużo gadać. Ludzie chceli kolesiowi pomóc w temacie zakupu, Paweł w temacie zasad panujących u nas, a ten wylatuje z pyskiem.

Trudno, jego wola, póki co może sobie poczytać, bo popisać raczej nie.

Temat blokuję, może dyskusja co lepsze RR czy ZX6r rozwinie się w innym temacie.

pzdr

już nie bede wiecej zaśmiecał żadnego forum

Z pewnością, o nasze możemy już być spokojni :D

Ciekawe, ktoto taki mądraliński z tego Gdańska:

inetnum: 83.25.64.0 - 83.25.255.255 (zakres)

netname: NEOSTRADA-ADSL

descr: Neostrada Plus

descr: Gdansk

country: PL

Hmmmm....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...