Gość Anonymous Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Kawasaki ZX6R :D zielone najszybsze... :) najlepiej rocznik 2005 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 ok jeden punkcik na kawe' date=' czyzby deficyt mocy w średnich obrotach pogrążył cebre??[/quote'] no między innymi... ale też wygląd i takie tam osobiste odczucia... bo miałem przyjemność przejechać się ZX6R z 2004 i jak dla mnie to idealnie :D P.S nie śmiecę Ci już więcej w topicu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 ok zapraszam do głosowania' date=' jak sie nie znasz to mozesz strzelać z typowaniem[/quote'] to po co Ci ten temat?? rzuć se monetą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 bezdyskusyjnie Kawa w tym pojedynku nie daje szans CBRce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 dobra kawa nigdy nie jest zła ale cebra lepsza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulux Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jak dla mnie tylko i wylacznie KAWASAKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 nie pamietam dokladnie, ktora ma lepsze parametry i takie tam ja wybieram honde, a dlaczego??dla "wiecznego" silnika który jest bardzo wytrzymaly i w sumie tylko dlatego, moze Kawa ladniejsza ale ja wybieram cebre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 KAWASAKI forever !!!!!!! Miałem ,mam i będe miał.!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 a tak dla podniety Taaaaaa, dla podniety ... 1 Dzień na forum - 14 postów, wcinasz się gdziekolwiek się da, zazwyczaj nie na temat. A takie gadki w stylu "odpowiadamy krótko" to zaśmiecanie forum. Można przecież zrobić ankietę i nie trzbeba się wcale wypowiadać :twisted: . Chcesz se pogadać, to polecam czat. Pozdro, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 witam w "motocykl" z kwietnia masz porownanie 600tek w tym kawa i cebra. w porownaniu wychodzi im tak: 1.cbr600rr2.yamaha yzf r63.kawasaki zx6r4.suzuki gsx-r6005.triumph daytona 6506.ducati 749s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 dla wszystkich jesteś taki milutki???? większość z tematów na tym forum to są takowe pierdoły' date=' 1 dzień ,14 postów kurna jak to shakowałeś???? wciskam sie?? bo przeważnie to na tym polega, zeby to forum miało jakikolwiek sens. A moze dlatego taki uprzejmy jesteś bo pojechałem na wypas bike Suzuki GS którym to sie wozisz, moze masz z tego powodu jakieś kompleksy co??? gnębią cie na drodze inni motocykliści na lepszych furach???mozesz sie nam zwierzyć, troche szacuneczku na przyszłość ... narq pozdro dla prawdziwych bikerów a nie atrapowców[/quote']nikt nie lubi nabijaczów postów bo nic nie wnoszą, to sie nie tylko do ciebie odnosi.Dlatego to forum sie zrobilo takie "czatowate"pier**lenie o dupie maryny jesli w ciagu jednego dnia to nabiles tyle postow , to musisz byc bardzo doswiadczony widze. ja na dzien to napisze 1-2 postów, a ty widze klika razy wiecej niz ja.Hmm, bardzo dobrze jesli pomagasz innym, ale jesli Pawel pisze ze pier**lisz nie na temat to zapewne nie klamie, a wiekszosc takich nie lubi. shakowałeś?najpierw zobacz jak sie pisze puzniej napisz bo przeważnie to na tym polega' date=' zeby to forum miało jakikolwiek sens[/quote']jesli bedziesz pisał nie na temat to uwierz mi że nic to dobrego nie wniesieA moze dlatego taki uprzejmy jesteś bo pojechałem na wypas bike Suzuki GS którym to sie wozisz' date=' moze masz z tego powodu jakieś kompleksy co?[/quote']nie wiem o co tu chodzi, ale zawsze upomina sie osoby nabijające posty i zaśmiecające forum, wiec nie wyszukuj u nikogo ze cos tam do ciebie ma a tak wogule GS-bardzo dobry motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Co tu będziemy dużo gadać. Ludzie chceli kolesiowi pomóc w temacie zakupu, Paweł w temacie zasad panujących u nas, a ten wylatuje z pyskiem.Trudno, jego wola, póki co może sobie poczytać, bo popisać raczej nie.Temat blokuję, może dyskusja co lepsze RR czy ZX6r rozwinie się w innym temacie.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 już nie bede wiecej zaśmiecał żadnego forumZ pewnością, o nasze możemy już być spokojni :D Ciekawe, ktoto taki mądraliński z tego Gdańska: ******************************inetnum: 83.25.64.0 - 83.25.255.255 (zakres)netname: NEOSTRADA-ADSLdescr: Neostrada Plusdescr: Gdanskcountry: PL****************************** Hmmmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi