Mati Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Oj krzychu współczucia Ja pamietam pierwsze dni ogara rano jeszcze rosa na ulicy nawiana z pół wstaje i sobie mysle brać kask czy nie mówie sobie " a nie biore tylko na jeden km drogi no i wióra pojechałem wracając juz pprzed samym wjazdem w strone podwórka musze pokonać taki zakret gdzie po lewej stronie jest płot z kamieni a po prawej drzewo(ma dobre orzechy :banghead: ) jadąc 60 km próbuje złapać przechył a że slisko czuje że zaraz wpadne w poślisk wiec popuszczam przechył a ogar nie chce skrecać i leci w prost na drzewo w ostatniej chwili 10 m od drzewa ogar złapał przyczepność i jak najmocniej sie przechyliłem i szyje udezyłem w gałąźć i miałem poterzny slad Tacie powiedziałem że wpadłem na drzwi od stodoły :mrgreen: P.s A Shrek jaki ma motocykl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Krzysiu, uważaj, a Fran jest bliski orbitowania.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Dobra koniec z gupimi postami nic niewnoszacymi:) trzeba uwazac bo moderatorzy czuwaja:D A co do motorkow dzis kumpel testowal fzr600 chyba bedzie kupowal calkiem spoko motorek. Sam niemoge sie doczekac az kupie sobie cos takiego.. aa Shrek ma chyba vfr ( popatrz profil) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Dobra koniec z gupimi postami nic niewnoszacymi:) trzeba uwazac bo moderatorzy czuwaja:D Masz rację i dlatego Fran już orbituje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Hehehehe ja pamietam jak kiedys pocałowałem drzewko moja DT (prawda kszyhoo? :lol: )Skakalismy sobie w lesie na takiej maaalusiekiej hopce no i ja pierwszy pojechałem...jade jade zapinam 4 cisne cisne na blacie z 60 skok,ziemia,hamowanie=DRZEWO :lol: spotkałem sie z drzewem prawie czołowo wywalilo mnie w powietrze gdzies na dwa metry od roslinki i do dzisiaj (a był to wrzesien 2004) został slad po kasku (nie moim :banghead: )Smiesznie było :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Hehehehe ja pamietam jak kiedys pocałowałem drzewko moja DT (prawda kszyhoo? Laughing )Skakalismy sobie w lesie na takiej maaalusiekiej hopce no i ja pierwszy pojechałem...jade jade zapinam 4 cisne cisne na blacie z 60 skok,ziemia,hamowanie=DRZEWO Laughing spotkałem sie z drzewem prawie czołowo wywalilo mnie w powietrze gdzies na dwa metry od roslinki i do dzisiaj (a był to wrzesien 2004) został slad po kasku (nie moim Razz )Smiesznie było A Tobie nic sie niestalo????????????? to chyba mailes duzo szczescia. Walnac przy takiej predksoci w drzewo:) hehe dobre ze nieTwoj kask:D penwie zie rozwalil troszke..... A moto jak skatowalo sie cos? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 kask?niee kask zyje bo to AXO 8) co tam z moto sie stało...hmmm kierunek sie przekszywił,troszke kierownica.a ze mna wszystko ok wiesz jak to jest zaliczysz dzwona szok i nic nie czujesz dopiero potem ale wszystko grało.no moze nie tyle szczescia (nie chce sie chwalic jak to ja wymiatam ale...) co moje umiejetnosci kaskaderskie i trzezwosc mnie uratowała :twisted: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 heheeh dobra dobra niemusisz sie chwalic jzu wiem:D Nooo takze wiem coto znaczy szok po wypadky,,, wszystko boli dopiero na drugi dzien ..ble :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 W sumie to musze sprostowac DtWorior.Ja jechalem za nim i wszystko dokladnie widzialem, mial do wybrania drzewo i kilka malutkich choinek, wybral choinki.Chcial skrecic i polozyl motor na ziemie, sam przelecial przez kiere, a motor uderzyl tylnim kolem o to grube drzewko...:)a slad po kasku dalej jest:Ppozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 no z mojego punktu widzenia to było widac niewiele...GWIAZDKI :lol: :) i zapach zywicy :twisted: p.s a jak tam Błazej?smiga z sim squadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 no smiga, ale mniej...bo teraz na wakacje chcemy jechac gdzies dalej i duzo po miescie smigamy caalym sQuadem, a on nie jeździ z nami..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Błażejec robi tuning typu malowanie opon markerem ,odcinanie i szlifowanie ostrych końcówek,i malowanie napisu "romet"na kanapie. :-D pzdr dtworior i kszyhoo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Kszyśu :twisted: co ci sie stalo z simsonem?kiedy wyjezdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb10 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 heh fajnie byc zmacanym przez dziadka???<lol>Hehe moze jak musialem jakiegos dziadka podwozic.... No więc miałem jeszce simsona skutera i jade z kumplem sobie spokojnie przez jakas wieś a tu nagle patrze kumpel sie zatrzymuje i jakiś dziadek coś do niego gada . Wiec ja też sie zatrzymałem i przysluchuje się. Nagle moj kumpel pojechał i zopstałem sama dziadek zaczol coś nawijać zebym pojechał do jakiegoś kolesia i poiwedział zeby przyszedl pocos czy coś w tym stylu;/ ja mowie ze niejstem stąd nieiwem itd a ten dziado zgasił mi simka i wzioł kluczyki i mowi ze odda jak pojade. Ja już zlaze z motorka i do dziadka żeby oddał ale ludzie sie patrzyli to przecież niebęde rozruby robił z dziadkiem i mówie zeby oddał bo na policje dzwoniw . Noi myśle sobie ciekawe jak jak niemiałem komorki przy sobie a simka niezostawie przy dziadku. Wkoncu mnie oświeciło i mówie że ja go podwioze i sam powie co tam mówić chciał. Noto dziado naiwany woddał kluczyki ja szczęsliwy wziolem juz odpałiłem juz chce uciekac z myślą ze mu uciekne a patrze a dziado już siedzi na motorze. Wkurzyłem sie ale co mi tam niech mu będzie podwioze go... Noi zapinam jedynke ruszuam a ten dziadek łapie mnie za du.... za tylnia część ciała . Myśle sobie pedał czy co..... ;/;/;/; Więc przyspieszyłema dziadek krzyczy " Panie zwolni tożto za szybko spadne zaros .." i Inne takie wywody ale myśle mam Cię gdzies jade dalej wkońcu krzyczy że to już tu więc sie zatrzymełem dziadek zeszedl nawet niepodziękował więć odjechałem . Oczywsicie mo kumpel na mnie czekal i widział jak mnie dziadek trzymal na simku.....;/ Potem było smichu coto dziadek mi nierobił na motorze. Ale nauczka z tego jedna... NIGDY niezatrzymujcię się dziadka a jak już top zrobicie to jak bedzie co chcial to nieczekajcie tylko gaz i do domq:) pozdro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 heh fajnie byc zmacanym przez dziadka???<lol>Hehe moze jak musialem jakiegos dziadka podwozic.... No więc miałem jeszce simsona skutera i jade z kumplem sobie spokojnie przez jakas wieś a tu nagle patrze kumpel sie zatrzymuje i jakiś dziadek coś do niego gada . Wiec ja też sie zatrzymałem i przysluchuje się. Nagle moj kumpel pojechał i zopstałem sama dziadek zaczol coś nawijać zebym pojechał do jakiegoś kolesia i poiwedział zeby przyszedl pocos czy coś w tym stylu;/ ja mowie ze niejstem stąd nieiwem itd a ten dziado zgasił mi simka i wzioł kluczyki i mowi ze odda jak pojade. Ja już zlaze z motorka i do dziadka żeby oddał ale ludzie sie patrzyli to przecież niebęde rozruby robił z dziadkiem i mówie zeby oddał bo na policje dzwoniw . Noi myśle sobie ciekawe jak jak niemiałem komorki przy sobie a simka niezostawie przy dziadku. Wkoncu mnie oświeciło i mówie że ja go podwioze i sam powie co tam mówić chciał. Noto dziado naiwany woddał kluczyki ja szczęsliwy wziolem juz odpałiłem juz chce uciekac z myślą ze mu uciekne a patrze a dziado już siedzi na motorze. Wkurzyłem sie ale co mi tam niech mu będzie podwioze go... Noi zapinam jedynke ruszuam a ten dziadek łapie mnie za du.... za tylnia część ciała . Myśle sobie pedał czy co..... ;/;/;/; Więc przyspieszyłema dziadek krzyczy " Panie zwolni tożto za szybko spadne zaros .." i Inne takie wywody ale myśle mam Cię gdzies jade dalej wkońcu krzyczy że to już tu więc sie zatrzymełem dziadek zeszedl nawet niepodziękował więć odjechałem . Oczywsicie mo kumpel na mnie czekal i widział jak mnie dziadek trzymal na simku.....;/ Potem było smichu coto dziadek mi nierobił na motorze. Ale nauczka z tego jedna... NIGDY niezatrzymujcię się dziadka a jak już top zrobicie to jak bedzie co chcial to nieczekajcie tylko gaz i do domq:) pozdro;) PO PRIMO AMATOR' date=' to nie napisal tego greedo... tylko nijaki [b']krzychu-985[/b]. SECUNDO - NIE ODSWIEZAJ DO CHOLERY TEMATOW SPRZED MIESIECY! Chyba, ze masz cos wartosciowego do dadania... choc w motorowerach to sie zadko zdarza :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi