aLLy Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 jakiego scigacza 50'tke polecacie najbardziej? Aprilla RS 50 , Derbi GPR, lub moze cos innego?? prosilbym odrazu o wymienienie ich wad badz zalet, poniewaz jestem na kupnie i nie wiem co wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 może jeszcze napisz, ile kasy możesz wydac na moto :idea: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ścigant? a co to za typ pojazdu? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ścigant...hmmm...może taki z "kogutem" do scigania przestępców i innych łobuzów ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Może jawka ? 20 lat temu to był ścigant 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zapewne chodzi tu o jakąś plastikową 50-tke :mrgreen: Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Może jawka ? 20 lat temu to był ścigant 8) dlaczego kiedys? Nadal wyprzedza inne motorowery 8) Czuje sie szybkosc. No a ile masz kasy na tego sciganta ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 JA PIE******* NIE MOZECIE PO PROSTU ODPOWIEDZIEC CZLOWIEKOWI NA PYTANIE... z miniscigantow, jesli nie zalezy ci na wygladzie polecam RS. Mam ten sam silnik w tuaregu i daje wiele radochy z jazdy.GPR jest o niebo ladniejsza ... ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 jesli chodzi o wyglad to TZRa osiagi ?? raczej podobne we wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 co za ludzie ku*wa, czy wy nie umiecie poprostu odpowiedziec tak jak to zrobili rozek i icea?? a nie off topic robic. Dzisiaj bylem w komisie i byla Derbi chyba 2000 rocznik , oraz 2 rs'ki jedna mlodsza ale z bardziej wymeczonymi plastikami od drugiej starszej. Rocznik 94 , przebiegu cos 8 tys miala, cena 5600 zl. Oplaca sie? derbi tez w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 zależy od stanu silnika itp, ale jeśli jest wszystko ok to raczej się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Z tego co wiem nie ma takiego typu jak "ścigant". Znam sport, naked, turist, enduro etc. Takie tam wioskowe określenie i rozbawiło mnie troche Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 o boze takie mam zdrobnienie od scigacza, wiec po co komentujecie, kazdy glupi domysli sie o co chodzi. Koniec glupich wypowiedzi, prosze o pisanie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja bym nigdy Aprili ani derbi nie kupił... kumple mieli i to sie psuło jak głupie... w Gpr padł calutki układ zapłonowy... Senda się zatarła bez powodu :!: ;) inny gość miał rx 50 i 80... jedno i drugie psuje sie jak głupie. Inny dorwał SR 70 czy 80... padło sprzęgło. Jeszcze innemu w RS 125 skrzynia sie sypła. Nie lubie tych marek... mojego zdania na ten temat nie musicie sie domyślać (chyba :D )Z takich mini ścigaczy polecam yami tzr lub honde nsr ;)A tak w ogóle to "kup se chopie enduro" ;) Pzdr i sorki za błędy :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja bym nigdy Aprili ani derbi nie kupił... kumple mieli i to sie psuło jak głupie... No to trafili na kiepskie egzemplarze... Znajomy latal na RS 50 po tuningu na 80 i chyba nie mial powaznijeszych awari moze pod koniec jak ja sprzedawal to cos ze skrzynia bylo nie tak bo wyskakiwal 2 bieg... ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi