Pawcio398 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Jaki skuter jest najlepszy do tuningu? Chodzi mi tu o stosunek ceny czesci do tego co mozna ze skutera wycisnac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 O kurde skuter tuningowac ? jedyne co to go odblokowac 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 O kurde skuter tuningowac ? jedyne co to go odblokowac 8) Co w tym dziwnego ?:| www.skutery-tuning.pl tutaj dowiesz się więcej napewno niż tutaj na interesujący cię temat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Najlepsze do tuningu beda skutery te z najwyzszej polki gdzie seryjne czesci sa bardzo wytrzymale, a ilosc czesci do tuningu jest bardzo duza... Czesci do skutera chlodzonego powietrzem beda tansze ale za to slabsze niz w przypadku skutera chlodzonego ciecza... Najczesciej tuningowane są:Piaggio Zip SP (idealny do wyscigow)Yamaha AeroxPeugeot SpeedfightGilera RunnerAprilia SR Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgodze sie z Legutem najlepszyn dla tuningu jest piagio zip , skuterek jest lekki i jak sie w niego wlozy toche kasy idze jak głupi . Jednak ja bym wybral Aeroxa ten skuter tez sie bardzo nadaje to jeden model z kilku do ktorych dostaniesz tuningowe prawie wszystko :D i wizualnie wedlog mnie sie lepiej prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 A co powiecie na Aprilię Sr 50 di-tech?? Albo Yamaha Slider? Slider to leciutki skuterek i dobrym zawieszeniu jak i hamulcach. Jesli się myle to mnie poprawcie ale w ŚM chyba nie kłamią :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 SR ditech to skuter na wtrysku, dzieki ktoremu ma lepsze osiagi (choc nieznacznie) od skuterow gaznikowych i mniejsze spalanie, ale za to czesci tuningowych do takiego silnika jest malo a jak juz sa to sa bardzo drogie... Co do slidera to jest to skuter chlodzony powietrzem, a wiec po tuningu szybko sie bedzie grzal i czesci nie sa az tak mocne jak w przypadku skuterow chlodzonych ciecza...Slider jest swietny, jesli ktos zaczyna swoja przygode z jednosladami lub kupuje skuter z mysla o trickach, bo tam minimalna ilosc plastikow i odbojniki boczne chronia skuter od urazow po szlifie... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Chyba najlpesze beda Aprilie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio398 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 A co sadzicie o Aprili Area? Ostatnio bardzo mi sie ten skuter podoba... i slyszalem ze jest do niego bardzo duzo czesci tuningowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 no jak chcesz skutera to dobry sprzet ale pomysl tez moze o japoncach podbno do areoxa itd jest jeszce wiecej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUNIOR Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja bym radził areox :P jest wystarczjąco ładna i szybka, a jak zdejmiesz blokade... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 honda dio :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Fran wydaje mi się, ze trzecie oistrzeżenie i urlop idą do Ciebie szybkimi krokami (a właściwie jedzie na hajahuzie czy blakbierdem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Tu masz wszystko napisane http://forum.motocyklistow.pl/wysw.php?mod...userid=6617&m=o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 A grzecznie proponowałem, na PW o kulture i spokojne zachowanie jako nowego, nie wspomnę o jakiej kolwiek poprawności stylistycznej i gramatycznej, to dostałem tylko smiech i arogancję. Temu panu już podziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi