Nitomen Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 uzywa ktos hanbarow polisport sa dosc tanie acrebisa kosztuja 350 zl a polisport 130 zl ale nie wiem czy nie popekaja przy 1 glebie :roll: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Marjan zakupil acerbisa bez mocowan za 30zl na motobajzlu, ja natomiast kupilem liscie acerbisa z mocowaniami za 30zl (nowki, ani ryski)i to zadne podroby nie byly mam nadzieje ze nei bede musial sprawdzac czy wytrzymaja ta glebe :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 uzywa ktos hanbarow polisport sa dosc tanie acrebisa kosztuja 350 zl a polisport 130 zl ale nie wiem czy nie popekaja przy 1 glebie :roll:Ale te acerbisa za 350zł mają taką listwe aluminiową wzmazniającą.Sa też tańsze acerbisy z samym plastikiem, ale kumpel przy glebei połamał i handbar i klamke więc do dupy taka robota.Co do tych Polisporta to sa z cieńszego plastiku wykonane, przynajmniej tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Paweł (Data 7) miał Polisporta i pękły przy wywrotce, ja miałem prawie identyczne tylko że nie Polisporta i również się rospadły przy glebie.Teraz na bajzlu będe szukał właśnie acerbisa z listwą, myślę że w ciągu jednego sezonu mi się zwrócą, bo te plastikowe to wymieniać bym musiał że trzy razy na sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Acerbisy za 350 z metalem hmmm sporo... koles niedaleko mnie ma nowki sztuki z listwa za 180zl (cos kolo tego) nowki ;) Paweł (Data 7) miał Polisporta i pękły przy wywrotce, ja miałem prawie identyczne tylko że nie Polisporta i również się rospadły przy glebie W koncu po to one sa ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Ja miałem acerbisy z listwa alumniową i zawsze mnie chorniły chociarz było wiele opnii na 4um że jak mocno uderzysz to ta listwa może Palce zakleszczyć i połać przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Ja miałem acerbisy z listwa alumniową i zawsze mnie chorniły chociarz było wiele opnii na 4um że jak mocno uderzysz to ta listwa może Palce zakleszczyć i połać przez to.nie zakleszczyc tylko jak Ci sie przy ladowaniu reka obsunie to złamana!!zreszta warto wydac 350 zł i mieć spokuj przy kazdej glebie i w dodatku miec całe rece jeźdżac po lesie :!: dobrze tez chronia ręce przed słupkami z taśmami na zawodach :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Acerbisy za 350 z metalem hmmm sporo... koles niedaleko mnie ma nowki sztuki z listwa za 180zl (cos kolo tego) nowki Za tyle kupił czy, za tyle ma do sprzedania?Jestem zainteresowany, a jaki kolorek bo mi pasuję tylko czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 A co myślicie o tych handbraach też ACERBIS'a ,cena 159zł,to pewnie zwykłe nie mające tej blachy w środku >http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48980788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 A po co kupowac Acerbisy? Bez wzmocnienia i tak sie zlamia! MIalem Acerbisy (za darmo od kumpla) oraz UFO i te i te sie polamaly. Kolega ma noname z ta lista i kierownica sie gnie a z handbarami nic sie nie dzieje ;) . Teraz mam Polisporty bez wzmocnienia w DT-tce, ale jeszcze odziwo nie mialem ani jednej mozliwosci przetestowania ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 ja tez mam te acerbisy z ta aluminiowa belka (dostalem do moto 8) ) ale po zakonczeniu sezonu simowego (jazda po sniegu i lodzie) je zdjalem bo boje się że na torze mogła by mi się ręka smyknąć czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Ja też mam Polisporty i nie nażekam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Za tyle kupił czy, za tyle ma do sprzedania? Jestem zainteresowany, a jaki kolorek bo mi pasuję tylko czarny. W tym tygodniu jak chcesz to pojade i sie popytam jakie ma tam kolory ;) A po co kupowac Acerbisy? Bez wzmocnienia i tak sie zlamia! No ja mam Aceribsy bez metalowych wzmocnien i mialem juz kilka mocnych gleb ( gdzie obrywaly handbary i kiera) i nic no moze male wgiecie przy srubie mocujacej je do kiery ale... sie nie polamaly ;)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 W tym tygodniu jak chcesz to pojade i sie popytam jakie ma tam kolory No pewnie że chcę, z góry dzięks.Będziesz na Warszawskim bajzlu, bo tam mam właśnie szukać.Jak uda ciś się dowiedzieć coś przed bajzlem to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Miałem pełne handbary Polisport w kilku motocyklach. Są porządne. Co więcej. Kiedyś kupiłem handbary Ramireza, bądź co bądź porządna firma. Strasznie się zdziwiłem, gdy po jakiejś glebie oderwał się kawałek naklejki. Zrywam, ją do końca, a pod spodem - Polisport.... Przegięcie, co? Co do handbarów - Nitomen Ty możesz spokojnie kupować pełne ochraniacze, bo raczej się na tym enduaku nie wywracasz. Jednak tym którzy mają dużo gleb polecam listki - klamki się mniej łamią, palców się nie łamie, a ochrona jest dokładnie taka sama podczas jazdy (porządne listki np acerbisa mają wzmocnienia, są sztynwe i rwelacyjne. Teraz w Kawce mam pełne handbary acerbisa z lsitwami aluiniowymi i ostatnio po glebie klamka hamulca zblokowała się o handbar, nie zauważyłem tego, przejechałem kawałek, płyn się zagotował, tarcz w dupę dostała, zacisk się zapiekł. Kaszana. Nie chcę inwestować w Sofię, ale wszystkim harkorowcom polecam listki, a nie pełne handbary. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi