Browarny Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 hamowanie jest na bardzo zadowalającym poziomie Ciekawe określenie hehe Ja wymieniłem swoje jakoś dwa tygodnie temu ale już nawet nie wiem na jakie bo opakowanie wywaliłem. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Maniek choppery nie mają silnika R4 20V i nie latają grubo ponad 2 paki 8) (mowie o seryjnych sprzętach) Darek jesli przy ostrym hamowaniu przednia guma zaczyna sie palic i slychac pisk to juz trudno o lepsze klocki, a guma nie jest chopperowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 przednia guma zaczyna sie palic i slychac pisk to się chyba oś zaciera... :banghead: :D Spoko sam kupiłem niedrogie klocki ale jeszcze nie pałowałem więc nie wiem jak się będą sprawować. Nie wszystko co drogie jest dobre i na odwrót. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Nie podoba mi się wypowiedź YACO bo w Hondzie mają tylko EBC.Napisz człowieku w krórej Hondzie , podaj adres lub zadzwoń do centrali a nie rób złej propagandy wszystkim serwisom Hondy.Potrzebujesz klocki NISSIN do swojego motocykla to zamów u mnie lub w innym prawdziwym serwisie HONDY i dostaniesz paczkę do domu.Mam też klocki GF i EBC ale tylko na wyraźne życzenie klienta z powodów oszczędnościowo finansowych.Czekam na wyjaśnienie.Pozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 faktycznie, Piotrek ma racje, bo gdy szukalem do swojej VFR klockow udalem sie do pomira-dilera hondy w gdansku i od razu wyjechal mi z odpowiednim modelem nissinow. cena (o ile pamietam) 250/na tarcze, zbila mnie z nog, ale mial w ofercie jeszcze gold freny (w promocji) za 70/na tarcze. ktore zaryzykowalem i po przejechaniu sezonu moge stwierdzic, ze sa oki, jak za te pieniadze. p.s. strae klocki, ktore wyciagnalem z moto to tez byly nissiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Nie podoba mi się wypowiedź YACO bo w Hondzie mają tylko EBC.Napisz człowieku w krórej Hondzie , podaj adres lub zadzwoń do centrali a nie rób złej propagandy wszystkim serwisom Hondy.Potrzebujesz klocki NISSIN do swojego motocykla to zamów u mnie lub w innym prawdziwym serwisie HONDY i dostaniesz paczkę do domu.Mam też klocki GF i EBC ale tylko na wyraźne życzenie klienta z powodów oszczędnościowo finansowych.Czekam na wyjaśnienie.Pozdro A mi nie podobasz się Ty, twoja postawa i wypowiedzi. Zanim zaczniesz się do kogoś przyp.... przeczytaj uważnie co pisze. Więcej wyjaśnień nie będzie - szkoda mi czasu. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Yaco, chyba źle zrozumiałeś intencje .... Wyluzuj :-). Chodzi o to, że w Hondzie powinny być Nissiny i kropka. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ale nie ma, a zarówno w boldorze (juz bez autoryzacji) jak i na malowniczej oferują EBC. Na życzenie klienta zakładają nissiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ostatnio norbiemu załatwiłem za 270pln/KOMPLET (obie tarcze!) - TOKICO.A za ile załatwiłbyś tarcze do Suzuki Dr750 z 1989r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi