swiruradom Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 taaa :evil: w niedziele :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtalski Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Pojechali?Właśnie płyną promem do Danii i mają super pogodę (jak my zresztą wreszcie). A Wy co wróciliście? Gdzie byliście? Jak było? Kiedy relacja? Dopisano: Widze, że jednak inny kontynent wybraliście :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Pojechali?Właśnie płyną promem do Danii i mają super pogodę (jak my zresztą wreszcie). A Wy co wróciliście? Gdzie byliście? Jak było? Kiedy relacja? Dopisano: Widze' date=' że jednak inny kontynent wybraliście :notworthy:[/quote'] Zgadza sie, pogoda byla i jest super, 2 dni lekko padalo w Kopenhadze i Szw3ecji, poza tym upaly i slonce bez chmur :notworthy: Praca jest raz tu raz tam, ogolnie duzozobaczylismy, zwiedzilismy, zdjec jest sporo. Dania zjechana, Szwecja tez, Jestesmy w Goteborgu i czeka nas Norwegia. Koszty wyjazdu juz sie zwrocily 8) Pozdrawiam wszystkich, pa pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Czolem! Dzis wrocilem :). Krzychu jeszcze smiga po Polsce z dziewczyna.Cala noc jazdy za mna... Prosto z promu o 20:00 wsiadlem na Suzi w Gdyni i o 5:00 rano bylem w Rybniku. 9h i 700km ;). Gdybym przez godzine nie bladzil w zasmolonych Katosach, to bym zrobil lepszy czas :).Teraz boli mnie tylek, plecy i umieram na spanie.Suzi w oplakanym stanie, ale sie dokulala. Zrobilem ok. 6tys km w sumie. Jeden szlif zaliczony w Norwegii i dwie mniej powazne gleby parkingowe (hehe, wjezdzalem GSem, tam gdzie Krzychu nie chcial Transalpem ;)).Ide spac. Napisze cosik wiecej, jak sie wyspie. A cala wyprawa bedzie opisana wkrotce na mojej stronce :P. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Nieźle. Czekam na relację!Wyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 No chłopy...GRATULUJE!!! Twardziele jesteśta :) Czekam na opis i foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 i ja i ja czekampo wypaniu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Czolem! Relacja bedzie dluga i pekata - na mojej stronce. Chyba nie ma sesnu dawac tego tu, jak bedzie tam :PAle napisanie troche czasu zajmie... Oj nie wiem tez jak bedzie z miejscem na fotki do relacji :P. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 No i pochwal się, że są srodki na zmianę motocykla! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 wjezdzalem GSem' date=' tam gdzie Krzychu nie chcial Transalpem[/quote']No już nie koloryzuj :lol: Zdjęcia są piękne, choć nie oddają w pełni tego co widziało oko. Oto kilka z nich. A tak ogólnie to było... superaśnie fanie i zimno :) Opis będzie znacznie później, po sezonie, teraz jadę gdzieś na południe :) [ Dopisane: 06-09-2005, 07:32 ]I jeszcze kilka...To pierwsze zostało zrobione wysoko w chmurach, kiedy wdrapywaliśmy się w deszcze na lodowiec. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Wiesz co Zbyhu, tak sie po prostu nie robi :( Przeciez ja teraz przez najmarniej tydzien bede miał bezsenne noce jak będziesz tak po jednej stronie dziennie wrzucał tej relacji... Kurde, czekam na nie conajmniej jak Panie z Kółka Żywego Różańca na kolejny odcinek Emanueli lub innej Mody na Sukces... Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Czolem! :oops: :oops: :oops: Kiedy mi sie tak pisac nie chce :oops: .Taka ladna pogoda :). Co prawda motorek mam w naprawie, ale i tak usiedziec sie nie da :(.Juz za chwile zapodam nowy dzionek do relacji :P. Bo mnie troche zmotywowales do dzialania :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 A jaki adres tej strony? Bo też bym chętnie przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Czolem! Adres stronki jest w moim podpisie zawsze :).Wlasnie dodalem tzeci dzien i chyba zabiore sie za pisanie kolejnego... Pozdrowki DOPISANE:Hmm, gdzie moj podpis :? http://republika.pl/zbyhu1/moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi