Seboka Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeśli chcesz wzmocnić Wildka można dokupić filtr powietrza K&N i do tego dysze , czytałem też że zmieniają elektronikę która odcina zapłon przy 4000 tyś obrotów i ściągają ais z przodu czyli pompę powietrza po takim tubingu worrior zostaje z tyłu . Masz najbardziej wypasioną wersja Wildka :icon_razz: , ja warze 71 kg i daje sobie radę , tylko zanim zaparkujesz dobrze przemyśl lokalizacje :icon_razz: no i oczywiście promień skrętu większy jak w Dragu . Jeśli będziesz miał jakieś pytania warto zaglądnąć na http://www.motocyc.pl/ . Napisz jaką masz wersje z którego roku bo od 2004 zaczęli robić z silnikiem 1700 ( dokładnie 1670) . Ja mam serwisuwkę w PDF która jest przeznaczona dla serwisów 560 stron w tym tygodniu wyśle Wodar –owi na płytce . Pozdrawiam Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez Seboka Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Jeśli chcesz wzmocnić Wildka można dokupić filtr powietrza K&N i do tego dysze , czytałem też że zmieniają elektronikę która odcina zapłon przy 4000 tyś obrotów i ściągają ais z przodu czyli pompę powietrza po takim tubingu worrior zostaje z tyłu . Masz najbardziej wypasioną wersja Wildka :) , ja warze 71 kg i daje sobie radę , tylko zanim zaparkujesz dobrze przemyśl lokalizacje ;) no i oczywiście promień skrętu większy jak w Dragu . Jeśli będziesz miał jakieś pytania warto zaglądnąć na http://www.motocyc.pl/ . Napisz jaką masz wersje z którego roku bo od 2004 zaczęli robić z silnikiem 1700 ( dokładnie 1670) . Ja mam serwisuwkę w PDF która jest przeznaczona dla serwisów 560 stron w tym tygodniu wyśle Wodar –owi na płytce . PozdrawiamCoś trzeba robić ,nie podobają się mi motory które są przesadnie obwieszone dodatkami; wyglądają potem ja choinka .Motor ma mieć TO COŚ w moim przypadku moc i delikatny tunning.Wiecie jeden woli blondynki inny brunetki."SEBOKA"Prześlę zdjęcie na twoją stronę.Pozdrawiam wszystkich ,nie podziękowałem wam za mił przyjęcie.Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A ja sobie czytam czytam i może troszkę zazdroszczę ARMATURY...hmmm .wygoda dobra pozycja za kierą , miłe pyrkanie w uszach..hmmm No może sobie też za jakiś czas zakupie cośśśśś to dołacze do waszych rozmów narazie tylko czytam i pozdrawiam, szerodkościi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o motocykle typu choper, criuser to nie ma co strzępić języka nad kwestią czy Hary jest lepszy od japońskich marek , czy na odwrót...w tych motocyklach fajerwerki technologiczne są najmniej istotne...w ogóle patrząc na podejście Yamahy do tematu...to można powiedziec że cofnęła się w rozwoju (oczywiście zamierzony to był krok) wprowadzając rozrząd OHV w silniku Wild Stara... w sumie ma to sens z mechanicznego punktu widzenia...(silnik wolnoobrotowy o dużym skoku tłoka... zmniejszenie wysokości silnika...łańcuchy musiałbybyć długie)...albo też marketingowy...upodobnienie się do pirewowzoru, czyli Harleya... Temat o wyżzości Japonii nad Harym ma rację bytu jeśli chodzi o motocykle sportowe..ale przciez Hary takim nie jest... tak więc...nie wiem po co takie zaciekłe obstawanie przy swoim... zarówno Hary jak i Wild Star pod wzgędem technologicznych rozwiązań i patentów dla powiedzmy użutkownika motocykli spotrowych stoją na etapie ery kamienia łupanego (chociaż silnik V-roada to już wyższa szkoła jazdy i Japnia wcale nie ma do zaoferowania więcej)... fakt że za cenę Harasa można kupić 2 motocykle japońskie...świadczy tylko o wydajnym dziale marketingowym firmy... i gdyby ten motocykl tyle nie kosztował...nie byłby tym czym jest... legendą...i zabawką dla nielicznych... trzeba się pogodzić z tym że Intruder, czy Wild Star czy Vulcan...to taki Harley dla "ubogich"...i każdy marzy po cichu o Harleyu, ale nie chce się do tego przyznać, bo poprostu wielu na niego nie stać... tak jak z garniturami...nie wazne czy kupisz w hipermarkecie czy w butiku u Armaniego... nosi się tak samo...ale różnica w cenie jest... w tym przypadku nie płaci się za produkt, tylko za markę...za prestiż... poprostu są ludzie którzy zapłacą za to ..choć nam zwykłym zjadaczom chleba to nie miesci się w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 każdy marzy po cichu o Harleyu, ale nie chce się do tego przyznać, bo poprostu wielu na niego nie staćBo ja wiem... W Harrym podobają mi się trzy rzeczy - legenda, dźwięk i zlot w Karpaczu.Owszem, z pierwszego powodu: "Harry to Harry", ale bez przesady.Nie mam zaufania do jego "niezawodności" a co do wyglądu, to też na kolana mnie nie rzuca.Aha, dodatkowo należy oddać sprawiedliwość, że akcesoria są pierwszej jakości, zarówno co do wykonania jak i samego zaprojektowania w aspekcie połączenia z resztą sprzęta. No ale za tą cenę to już nawet samoczynnie powinny się montować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Buhahahaha! Cena akcesworiów do HD rzeczywiście potrafi zaskoczyć. Przy salonach HD w PL chciałbym mieć kantor, bo mają zajefajne przeliczniki - chyba razy 4! Za pewnien model wydechów w Niemczech 1100 EU a u nas (nieistotne gdzie) ponad 8 tys. PLN. A co do ceny akcesoriów, to polecam ameryk. eBuy. Ceny rozsądne i zachęcające. Ostatnio miałem kaprys kupić sobie chromowane okucia na błotniki do Wild Stara. Ale jak usłyszałem "ponad 1600 PLN" za komplet, zbladłem Wolałem to na wakacje przeznaczyć. A na eBuy proszę - w okolicach stu $wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gdybym miał tyle kasy na nowego HD to wolałbym coś w stylu OCC .Wtedy mam naprawdę motor inny od wszystkich.Tylko ta kasa.Jeżdzimy tym na co nas stać kosztem wyżeczeń. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page...ID=2557&Page=1# widzialem dzisiaj w trasieladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Tez go widzialem na zlocie w Lagowie i lepiej wyglada na zdieciach to moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 W poście cabaniero jest wiele prawdy. Każdy posiadacz cruisera po cichu marzy o Harleyu, kazdy producent japoński próbuje go naśladować. Sam kupiłem japończyka po to, by przypomniec sobie jak się jezdzi na dwóch kołach i czy jeszcze to lubie. Za relatywnie małą kasę; a przy okazji rodzina oswoiła sie z głośnym wydechem. Wiosną pewnie dam go synowi a sam kupię Harleya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jak by nie patrzeć Harley był pierwszy i wytyczył wzory,nie wydaje się że jest to trochę snobistyczne i jak kupujemy to czujemy się lepsi od innych.Są Harleyowcy i reszta.NIe urażając nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 wiesz co takie sranie w bambus...to pierwszy samolot braci wright tez jest cool a latanie boeingiem 747 to obciach... jak dla mnie to pieprzenie takich ludzi co nie mieli motoranie urazajac nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Harleya sie kupuje dla szpanu ale jezdzic sie :( tylko japonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jak by nie patrzeć Harley był pierwszy i wytyczył wzory,nie wydaje się że jest to trochę snobistyczne i jak kupujemy to czujemy się lepsi od innych.Są Harleyowcy i reszta.NIe urażając nikogo.gdzie był pierwzzy co jaką historie ty czytałeśpierwszy i był ale do plajty w latach 80-tych , i gdyby nie japończycy to już by super hd nie byłoa tak nawaisempopatrz sobie - jakie HD ma : zaciski, wtryski, układ paliwowy, potem poczytaj o japończykach o firmie mikunia na samym końcu sprawdź elementy gumowe w HD z napisem - made in china pozdrawiamklausI niech Indian z 1901 będzie wzorem w stanachbo w europie to już dużo więcej marek jest wzorem - (marlon brando w filmie dziki jezdzi triumphem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 gdzie był pierwzzy co jaką historie ty czytałeśpierwszy i był ale do plajty w latach 80-tych , i gdyby nie japończycy to już by super hd nie byłoa tak nawaisempopatrz sobie - jakie HD ma : zaciski, wtryski, układ paliwowy, potem poczytaj o japończykach o firmie mikunia na samym końcu sprawdź elementy gumowe w HD z napisem - made in china pozdrawiamklausI niech Indian z 1901 będzie wzorem w stanachbo w europie to już dużo więcej marek jest wzorem - (marlon brando w filmie dziki jezdzi triumphem)ZWRACAM HONOR .SPRAWDZAM LITARATURĘ I DAM ZNAĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi