zibiano Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 [email protected] jakby co podeslijcie zdjecia jak nie bedziecie zamieszczac nigdzie, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 To ja zapodam jako pierwszy, fotki sa na mojej stronce:Bezpośredni link tutaj:http://data7.exo.pl/kml/dom.htmA mnie ten link ciągle nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Szanowni Państwo :!: Jesteśmy fantastyczni :mrgreen: Naprawdę :) Chciałabym wszystkim podziękować za tak liczne przybycie. Pani Jola zdradziła nam, że oniemiała gdy zobaczyła ilu nas wjeżdża na teren Domu Dziecka :lol: Jeśli chodzi o zbiórkę kasy to dokładnie uzbieraliśmy 619,50 :D Szczególne gratulacje dla ŁASICA, który w bardzo profesjonalny sposób przeprowadził licytację miniaturki motocykla - co można zobaczyć na filmie KamilaXL oraz (jeśli wreszcie go wrzuci) na filmie Samsona :-)Na wyróżnienie zasługują też wszyscy Ci, którzy w pocie czoła dzielnie wozili wszystkie dzieciaki, które niemalże biły się między sobą, które teraz ma jechać - Panowie i Panie - jesteście WIELCY :P Było cudownie, pięknie i w ogóle oh ah eh :-) Kiedy następny raz :?: :) Buziole,Nadiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 http://www.engels.mok.waw.pl/2005-06-12/ To tak na marginesie :D Poza ty poważnie kolejny termin jest pożądany. Tym razem może jakoś nie w sesji? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 witam,ja niestety dopiero teraz wrocilem do domu :P dobrze ze juz inni poodpowiadali za mnie na czesc pytan :D pogode wytanczylem chyba niezlamotocyklisci nie zawiedliogolnie fajnie bylo nastepny raz bedzie za jakis czas na pewno jedynie co to zeby nie byla zbyt szybko bo sie ZNUDZIMY tym dzieciakom pozdrawia Organizator Bartosz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Wrzucam zdjecia zapodane mi przez Darka K na mejla: http://www.elektris.com.pl/rozne/darekfoty.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 KML napisał:To ja zapodam jako pierwszy, fotki sa na mojej stronce: Bezpośredni link tutaj: http://data7.exo.pl/kml/dom.htm A mnie ten link ciągle nie działa. Nie mam pojęcia czemu link wam nie działa, mi otwiera się odrazu bez żadnych problemów.Wczoraj pisał do mnie Zibiano że nie działa a za chwilę było już wszystko ok.Może to wina serwera ale wtedy i mi by się nie otwierał, nie wiem co jest grane :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 KML napisał:To ja zapodam jako pierwszy, fotki sa na mojej stronce: Bezpośredni link tutaj: http://data7.exo.pl/kml/dom.htm A mnie ten link ciągle nie działa. Nie mam pojęcia czemu link wam nie działa, mi otwiera się odrazu bez żadnych problemów.Wczoraj pisał do mnie Zibiano że nie działa a za chwilę było już wszystko ok.Może to wina serwera ale wtedy i mi by się nie otwierał, nie wiem co jest grane :? trzeba probowac do skutku - czasem sie otwiera, czasem nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Mnie się nie udało jeszcze otworzyć . Wrrrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachtomasso Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Było super. Cieszę się że poznałem tak wiele osób, które istniały do tej pory jedynie wirtualnie. Poza tym mile spędzony czas i radość dzieciaków, więc w 100% pozytyw. Pozdrawiam wszystkich (także tych z którymi nie zdążyłem się pożegnać) zacht. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terror Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 HA :!: Ależ jestem rewelacyjna, namówiłam kolejnego chętnego z Banditem 1200Gites, szkoda, ze jak przyjechałem to większości już nie było, ale przynajmniej dałem zmianę chłopakom, co to się tak pocili :DNadiq, jak mówiłem, udało mi sie przyjechac dopiero ok. 15-16 ale i tak było fajnie.ByeTrrB12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Było super:-) Dzieki Ci, Bartoszu :D :P :) Pozdrowienia dla Wszystkich:-) Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Nadiq, jak mówiłem, udało mi sie przyjechac dopiero ok. 15-16 ale i tak było fajnie. To akurat nie o Twojego bandziora chodziło, ale dobrze że i tak byłeś :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Bardzo miły wypad, dużo miłych ludzi, ogólnie spoxik :] te uśmiechy dzieciaków były super ;P Daje pare fotek... wprawdzie w kipskiej jakości bo z telefonu ale są :D foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ja stanowczo domagam sie terminu "posesyjnego"!! :-). wtargne tam czolgiem i z Galarem zrobimy wyscigi weteranów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi