Wazzabii Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 no jak ja widzialem to tam trawy nie bylo tylko typowy offroad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 ostatnio widzialem wyscigi podobne do motocrossu tylko ze motorki mialy wozki w rosji jest taka dyscyplina motocrossu z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho 15 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Eee..... chopaki chyba uciekliśmy od tematu ale dobra... ;) w rosji jest taka dyscyplina motocrossu z tego co wiem a czego to ruski nie wymyśli... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Nie tylko w rosji. Weżcie katalog motocykli na rok 93-96 i tam są takie motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Dzisiaj pojechałem sobie legalnie na "wiejski cross" znajdujący sie w pewnej wiosce k/Rzeszowa - duża dziura w ziemi, z kilkoma zjazdami i hopkami. Tam goście pocinali na kawasaki kx 500. Ten motor też jest zabójczy - na każdym z 5 biegów idzie na koło, w kilka sekund rozpedza się do ponad 140km/h - tak mi ci goście mówli (i to nie był jego max bo nie było już miejsca). Ale jak widziałem jak oni jeżdżą to naprawde moża ten motocykl opanować. Ich styl jazdy to, można powiedzieć "pulsacyjne operowanie gazem" - i goście smigali i to całkiem nieźle - nie tak jak mój kolega na cr-ce: 1-opór, 2-opór ... i juz leży albo go gdzieś ponosi. Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 1-opór, 2-opór ... Chyba to nie jest najmądrzejsze...takie zabawy często kończą sie kiepsko ;) . na każdym z 5 biegów idzie na kołoFajna sprawa, nie powiem ;) .Pozdro, Mr.Maciek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Ale jak widziałem jak oni jeżdżą to naprawde moża ten motocykl opanować.Zeby go opanowac trzeba byc naprawde silnym a przedewszystkim miec ogromne umiejetnosci. nie powiesz mi ze ten KX to pierwszy sprzet tego typa co tak wymiatal :lol: . Trzeba umiec operowac tym gazem, bo to juz nie jest jakas lajtowa 125cc gdzie do oporu odkrecasz gaz i z reguly nie zrobisz sobie krzywdy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 nie wiem czy to był jego pierwszy motocykl tego typu bo tych gości było 4 i każdy po trochu jeździł i co chwile sie zmieniali bo ich ręce bolały. ale nigdy zaden z nich nie odkręcił do oporu tylko tak lajtowo smigali. Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 to sie nazywa rosyjka ruletka hehe, jezdza po 5min i patrza ktory sie wyjebie hehe ;) i tak az zostanie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=51335267 8O 8O O kurde SUPER MOTO ludzie przeciez to masakra.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Dzisiaj pojechałem sobie legalnie na "wiejski cross" znajdujący sie w pewnej wiosce k/Rzeszowa - duża dziura w ziemi' date=' z kilkoma zjazdami i hopkami. Tam goście pocinali na kawasaki kx 500[/quote']Bohen jaka to miejscowość koło Rzeszowa i gdzie to dokładnie jest,chciałbym popatrzeć jak to śmoga :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 WitamTo wioska Rudna Wielka k/Rzeszowa (ok. 7km od centrum miasta). Od osiedla baranówka4 to 5 min jazdy motorem przez pola. A jakbys chciał ulicą to jedziesz na warszawe i jak 2-pasmowka przechodzi w 1-pasmówke to zaraz jest skręt w lewo na Rudną.Wydaje mi się że dla profesjonalisty ta "dziura w ziemi" to pestka, ale tak dla amatorów to wg mnie dobre warunki. Jest kilka pionowych zjazdów/podjazdów i kilka hopek (jak dla mnie to tam jest fajnie).Na Twoją dt 80 to w sam raz. Jakbys chciał więcej info to pisz. ;) Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 aha zapomniałbym - możesz tam przyjechac kiedy chcesz, to nie jest ogrodzone, to taki "dziki teren" Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 u mnie buduja "tor motocrossowy", jak go zabaczylem to stwierdzilem ze gdybym wlecial tam z OEMem (ja, Marjan, Przemek, Yosarian, reszta narazie nie jezdzi bo sprzety sie reperuja) to bysmy tam wszystko z ziemia wyrownali, jest to dawny teren zwirowni... gorki sa usypane z sypkiego piasku i rosnie na nich trawa, w jednym miejscu podjazd jest juz przekopany, tragedia po prostu to bedzie jak tam wpuszcza ludzi, my to jeszcze bysmy tego tak nie dobili moze, ale znam jeszcze z 8 klientow z miasta ktorzy maja 600 to jak tam wpadna to nic nie zostanie, za budowe wzieli sie ludzie ktorzy chyba nie maja o tym pojecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 ale znam jeszcze z 8 klientow z miasta ktorzy maja 600 to jak tam wpadna to nic nie zostanieU mnie też jeżdizło kiku takich na 600 i smaili sie ze 125 a takie kozaki byli ze nie umieli skakać to rozjeżdzli hpy żeby niższe były ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi