siwypfk Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Witam jestem ciekaw czy był kiedys jakis test w ktoryms z czasopism (singieltest) a moze porownawczy z jakimis innymi maszynami gdyby ktos cos pamietał albo miał byłbym wdzieczny za skana owego testy jezeli był :) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Był w: ŚM nr 9/2001 - Motocykl UżywanyMotocykl nr 4/2000 - Motocykl Używany nr 2/1994 - Test nr 9/1996 - Porównanie Niestety nie mam skanera.Pozdrawiam i SZEROKIEJ DROGI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 jeżeli znasz angielski to polecam:http://motorcyclecruiser.com/roadtests/800s04/ Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 No i jeszcze to: http://chudzikj.republika.pl/VS800.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Szkoda ze nie masz skanera ale i tak wielkie dzieki za konkretne wydania ;) a moze ktos sie trafi ze skanerem ;) nawet czesi mają a u nas nie za bardzo byłem na czeskiej stronie http://vs800.wz.cz i wiecej testow niz u nas oszzz :) ( :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 szukam jakis info, najlepiej z pierwszej ręki, jak to jeździ i sie sprawuje... szukamy czegoś fajnego za niewielkie pieniądze, <10.000 PLN. jest sporo intruzów w tej cenie, moto wyglada fajnie, szykujemy go dla sporego chłopa i w tej cenie nic wiekszego sie nie znajdzie (rozpartywaliśmy Virago 535 ale odpada ze wzgl na gabaryty)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Intruder spoko, ale mi się wydawał jakiś taki mały. Jeśli chodzi o gabaryty to miałem wrażenie, że starsza Shadowka 750 jest większa (ale może to być tylko wrażenie).Tutaj pierwszy lepszy link: KLIK, sprawdźcie to sobie. pzdr Edytowane 2 Marca 2011 przez rahu Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sung Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Vs 800 jest idealny do wzrostu ca. 175cm , ale musi mieć wysunięte podnóżki. Oczywiście znam takich co maja 180 wzrostu i lataja 800 tką. Osobiscie smigałem 3 sezony na Vs800. Jeżdzi się Intruzem bardzo dobrze i jak jest dbany to eksploatacja jest bezawaryjna. Przy zakupie trzeba zwrócić uwagę na stuki w przednim cylindrze które często występują zwłaszcza w starszych modelach , które dobrze słychać na wolnych obrotach.. Dla dużej osoby polecił bym bardziej Vs 1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1981 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Vs 800 jest idealny do wzrostu ca. 175cm , ale musi mieć wysunięte podnóżki. Oczywiście znam takich co maja 180 wzrostu i lataja 800 tką. Osobiscie smigałem 3 sezony na Vs800. Jeżdzi się Intruzem bardzo dobrze i jak jest dbany to eksploatacja jest bezawaryjna. Przy zakupie trzeba zwrócić uwagę na stuki w przednim cylindrze które często występują zwłaszcza w starszych modelach , które dobrze słychać na wolnych obrotach.. Dla dużej osoby polecił bym bardziej Vs 1.4vs 800 super motorek tylko szkoda ze stracilem na nim noge w zeszlym roku:( .....oczywiscie wina kierowcy samochodu ktory mi wjechal w bok gdy stalem na skrzyzowaniu na swiatlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Zgadzam się z wcześniejszymi opiniami zadbany intruz potrafi się odwdzięczyć , moje pierwsza maszyna i do dziś czuje sentyment do tego motocykla przyjemny i ładny motocykl (przednie koło robi robotę :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ja też mam 800 poj i ponad 180cm ,jezdżę ;Karpacz 270km ,Gdańsk 310km ,jak co komu psuje wedle wzrosu i '' zarostu'' to już jego sprawa .Każdy ma swoje zadanie na jakim moto się czuje dobrze p.s to też jest kwestia przwyczjenia się do moto bo jak sami wiecie każdy inny model już może się od siebie rożnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 no mały fakt. dla brata ktory ma 190 raczej za mały. szukamy 1400ccm, warto się w to pakować? ile to to spala i jak z awaryjnościa takiego potwora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 to w końcu 800 czy 1,4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zacznijmy od końca. Intrudery są mało awaryjne, choć wiele zależy też od właściciela. Spalanie 800 - ki to około 5 l na 100 km. 14 - ka o litr więcej. To tak średnio. Podczas wyjazdów i jeździe w grupie wychodzi prawie na to samo. Mniejszym trzeba więcej odkręcać by utrzymać tępo. Szczególnie przy jeździe w 2 osoby + bagaż. W 1400 są mniejsze różnice ale zdarzyło się ostatnio że wypalił mi ponad 8 l. Ale tu było winne badziewne paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Mi moj Vs nie spali wiecej niz 6l, nawet w dwie osoby przy predkosciach przelotowych 110-140. Sprzet jesli jest dobrze utrzymany jest absolutnie bezawaryjny, zawory na hydraulice, kardan, pełna bezobsługowość oprocz gaziorów :) Jedyna awaria o jakiej słyszałem to zerwane krzyżaki kardana no ale to wina sprintów spod świateł i >112Nm :bigrazz: Tylko jeśli to ma być pierwsze moto to bym nie polecał bo niechcacy potrafi na koło stanąć nawet. Na poczatek 800 bedzie duzo lepszym wyborem. Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi