Gość Dymsha Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 . Ciekaw jestem ilu z was nigdy nie dało w łapę?Jeden jest!A dobry sposób na korki to głośny wydech! Wtedy patrzą w lusterka i drzwi raczej też nie otworzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 nooo... głośny wydech swoją drogą, ale przegazówki też pomgają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Wczoraj właśnie śmigałem miedzy autami na światłach i ta wycieczka kosztowała mnie 150zl Może i tylko 150.Lusterka ładnie poszły miedzy autkami niestety mie popatrzyłem na dół i po usłyszeniu jakiegoś zgrzytu w swoim lusterku stwierdziłem że moja prawa klamka jes u gościa w lusterku w autku. Na szczeście koleżka był spoko dostał stówke za lusterko, klamka kosztowała mnie 50zł no i obyło sie bez policji. Bo bez prawka to bym dopiero poleciał :D.Teraz już wiem, że lepiej nie miedzy pasami tylko po środku jezdni... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Teraz już wiem' date=' że lepiej nie miedzy pasami tylko po środku jezdni...[/quote'] nienie.. kiedy jest ciasno to jedziesz ostroznie albo czekasz.. z tym jest jak z zakretami i ze wszystkim co sie tyczy jazdy na 2oo nie można jechac ponad swoje możliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Ryży co o tym sądzisz? On Ciebie również nazwaŁ typowym ograniczonym umyslowo dupkiemLOL - "prosze pana on mnie bije' date=' niech mnie pan obroni" :lol: dyskusja nie ma sensu To po co ja rozpoczales ? IMO zgrywasz cwaniaka ale jak cos zaczyna isc nie tak jak chcesz to starasz sie nadrobic glupimi uwagami, albo z placzem lecisz po pomoc. Koncze bo szkoda mi na ciebie klawiatury.ale co ta pseudo dyskusja ma do tematu co ' date=' nic nowego nie wnosi, typowe bicie piany [/quote']Ok - z mojej strony calkowity EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 a co sądzicie o wskakiwaniu na chodnik gdy jezdnia jest tak zakorkowana że nieda sie przejechać w żaden sposób??:evil: dzisiaj na pradze dopadł mnie deszcze :/ i cała droga do domu była jednym wielkim korkiem.. w dodatku napierdzielał jeden wielki deszcz :/ 3km od domu przemoczony do suchej nitki zniecierpliwiłem się i reszte drogi do domu pokonałem po chodniku........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Ja osobiscie .. jesli stoi kilka autek pszede mna i mi sie nie spieszy to sie pszeciskam... jesli duzy korek to sie zawsze pszeciskam.. i na razie jeden raz (dopukac tfu) zdazylo mi sie ze zachaczylem klamka o lusterko ... a i to nie bylo w korku tylko na skrzyzowaniu jak klient pszede mna nagle zachamowal i musialem sie wbic miedzy niego a samochod jadacy obok coby sie w jego zad nie wplasowac ... Ciekaw jestem ilu z was nigdy nie dało w łapę? Lapowki nie dalem jeszcze, mandatu tez nie dostalem (moze to wynika z mojego niedlugiego stazu na drogach - dopiero 5 lat)..... pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Nie chce mi się czytać całego tematu. Powiem tak: jak jestem w mieście w korku to zawsze staram się przecisnąć gdziekolwiek się da i zachowuję tylko trzy zasady: nie przywalić w jakiś samochód, ustępować i nie straszyć ludzi na chodniku (w końcu chodnik jest dla nich) i jechać powoli. I nie ma problemu Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi