embe Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 1) Tutaj wypadałoby chyba pogratulować panie Pawle? Domyślam się, że sprzedaż motorczyka ciężką jest, ale to wróżyć może zmiany :banghead: Postaraj się tylko nie wydać pieniąchów na te kebaby - szkoda by było (poprzedni właściciel mojej XJty za pieniądze ze sprzedaży pospłacał długi :roll: ).2) Mądre przysłowie mówi: "miły gość, to rzadki gość"...dlatego jakoś przesadnie się nie wpraszam...tymbardziej gdy pomyślę o tym, jak to Pawłowe podwórko stało się parkingiem... Marudzę - wężykiem, wężykiem... jakoś na Natolinie mało VFRek się widuje... a szkoda ...i ja żałuję. Jest na świecie kupa mocnych sprzęciorów i wydawać by się mogło, że w tamtą stronę pała serce jeźdźca...tymczasem od 15stu lat (dostałem wówczas prospekt Hondy z ofertą na 1990 rok) VFR. To na pewno przez te kółka napędzające rozrząd... jeszcze pees: Paweł, od dwóch tygodni jeżdżę tirkiem razem z dwoma kumplami. Volvo FH420 + dwie Scanie R114LA. Żaden z zestawów nie przekracza 42 ton. Mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko temu, żebyśmy wpadali na "kebaba" parkując u Ciebie nasze bryki? Trzy powinny się zmieścić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Leśne ssaki sa w lasach pod zielonka :banghead: :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 To kiedy ta ostra jazda po Wawie jak za starych dobrych czasów ? Ja się dołączam! Wahę w zbiorniku mam, a sprzedawać motocykowych hstoryjek pod pubem 2oo nie lubię ... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Dzięki Embe, moto sprzedane i to dośc korzystnie, kasa na lokacie 6 miesięcznej, co by nie rozpieprzyć szybko :-). Chwilowo dysponuję jakimś moto, ale raczej preferuję wizytę w 2OO bo do jazdy to się "toto" zaspecjalnie nie nadaje :-). Tak więc do zobaczenia :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lip@600 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Witam będe dziś pod 2oo o 20:15 z Sz6stym (honda cbx) postoimy na fajeczke (bez wchodzenia do "pubu" ) i ruszamy w traske po wawce PSBędziemy mieli plecaki...Kto bedzie chciał z nami spokojnie* pośmigać zapraszamy ,razem przyjemniej * - ze wzgledu na plecaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 dooooookładnie... jakby co 501 755 165 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Jak tylko pogoda się poprawi trzeba będzie zwołać ekipę i poszaleć na sprzętach :twisted: jestem za :!: :!: a nawet przeciw :twisted: pees. a Meander to z okna widzę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Kurde dzisiaj jest mokro i "źlizko" ... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 eeeetam niedługo niektórzy zmienia wymowke na "e... dziś nie, za gorąco" ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agghia Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 hihi :lol: ...a mi się po prostu dziś nic nie chce :banghead: :mrgreen: ...nawet miałam plana pojechać, tylko że zbieram się i zbieram i zbieram... i jakoś nie ruszyłam szanownej pupci z miejsca do tej pory :P ...i coś czuję, że dziś nie zmobilizuję się już do odziania w strój bojowy :P Mam tylko nadzieję, że jutro nie będzie cały dzień lało i nie będę siedzieć w chałupie i żałować, że dziś sobie nie pośmigałam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 eeeetam niedługo niektórzy zmienia wymowke na "e... dziś nie, za gorąco" ;P Kiedyś miałem koleżankę, dla której na rower zawsze było albo za zimno, albo za gorąco... :banghead: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 eeeetam niedługo niektórzy zmienia wymowke na "e... dziś nie, za gorąco" ;P Wydaje Ci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 DZsiaj!!!ja smigam na chwile do 2oo(jeszcze tam nie bylem :banghead: )i cos sie wykombinuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 eeeetam niedługo niektórzy zmienia wymowke na "e... dziś nie, za gorąco" ;P To prawda, ale jazda w deszczu nie należy do przyjemności - raczej jest to walka o przetrwanie, zwłaszcza w W-wie w środku dżungli gdzie w blaszanych pudełkach pełno debili kórzy myślą że są bogami na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Powiem tak, Nie mam już takiego ciśnienia na to aby jeździć jak jest zimno i mokro. Może kidyś byłem taki napalony aby ganiać w deszcz, a w dodatku jak jest zimno. Dzisiaj potrzebuję ciepła, które sprawia, że jest miło i przyjemnie. Nie che jeździć jak stara pipa i uważać na każdy pasek pomalowany przez zarząd dróg... Rain = no fan ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi