chorcio Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam jak sie wam podoba ta ts http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48992568 (kliknij w link) jak dla mnie to bardzo ciekawa sprawa ładna i wogle jakas taka....chybapomysle aby cos w swojej porobic podobnego. :?: Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Nooo... jak na wydumke jest sliczna.IMHO ladniejsza niz oryginal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Pewnie ktoś zaraz napisze, że strasznie zwalony czy też okropnie przerobiony oryginał, ale mi się bardzo podoba. Od oryginału dużo ładniejszy... tylko trochę inne tylne światło dać. P.S. W wawie widziałem fajnie zrobionego simsona na chopera ale nie wydłużony przód itp, tylko dodane sakwy, szybka i parę dodatków. Dla mnie super, może widział go ktoś jeszcze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 hmmmmtyl mi sie nie podoba, i ciekawe czemu nie ma dokladniejszych fot i od przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_90 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jest poprostu spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 fajnie się prezentuje, jak mówi Rider dać inne tylne światło, pare dupereli jeszcze dodać, inne kierunki itp, może wyjść ładne moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Pewnie ktoś zaraz napisze' date=' że strasznie zwalony czy też okropnie przerobiony oryginał, ale mi się bardzo podoba. Od oryginału dużo ładniejszy... tylko trochę inne tylne światło dać. P.S. W wawie widziałem fajnie zrobionego simsona na chopera ale nie wydłużony przód itp, tylko dodane sakwy, szybka i parę dodatków. Dla mnie super, może widział go ktoś jeszcze? Pozdrawiam[/quote'] Zielony? Łysy kierowca?? 8) Jesli tak to znam go. Co do MZ TS - brak sladów wiejskiego tuningu, wyglada bardzo ładnie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Nie jestem pewien, wydaje mi się że był niebieski... malowany w falki na baku, czy cuś takiego. A czy łysy kierowca to skąd ja mam wiedzieć ? :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jestem pelen podziwu! naprawde extra zrobiony sprzet! gratulacje dla tworcy! Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Mnie też bardzo się podoba, bardzo ładnie zrobiona... Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Co do MZ TS - brak sladów wiejskiego tuningu' date=' wyglada bardzo ładnie[/quote']Ludzie, ludzie swiat sie konczy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Syf, przerabiajcie sobie ETZ, a ostatnie oryginalne TS zostawcie w spokoju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 tak jak jakis moj poprzednik napisal....cos mi sie to nie podoba poniewaz nie pokazal zdjecia z profilu, ani z przodu...cos ukrywa? Ale ogolnie ładna mz :D TS mi sie w ogole niepodobaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 calkiem niezle zrobione...nie wypowiadam sie na temat czy dobrze zrobil przerabiajac czy nie lecz trzeba przyznac ze wlozyl w ten motocykl sporo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 wierzcie belzebububowi, on coś o tym wie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi