QBAAA Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 GSX 1000R to czyba najlepszy motocylk na świecie (o tej pojemności). Za jakiś czas też planuje kupić GSXa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERBIIK Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja tez chce miec takie problemy !!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2003 A wiecie co ja wam powiem chłopaki. R1 to mój wymażony motocykl ale nie stać mnie na niego i nie wiem czy kiedykolwiek bedzie mnie na niego stać. To tak przy okazji a teraz do sedna sprawy: Obie mazyny są kosmiczne, ale NIE na nasze POLSKIE drogi. Na naszych drogach na takich sprzętach to można sie tylko zabić (oczywiście nikomu tego nie życzę :wink: ). Speed PRZYJEMNEJ JAZDY NA (moiej wymażonej :) ) R1!!!Niech BÓG ma Cie w swojej opiece. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 hubi: ale pieprzysz smuty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 13 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2003 kowalsky: twój pierwszy post i to skierowany do mnie :lol: Treść nie za ciekawa ale rozumiem począdki są trudne :D (jak widzisz moje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 5 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2003 kowalsky: twój pierwszy post i to skierowany do mnie :lol: Treść nie za ciekawa ale rozumiem począdki są trudne :wink: (jak widzisz moje) HAHAAH trafne spostrzezenie :lol: ALe nei przesadzaj bo nowicjusz sie jeszcze zrazi do naszego forum 8) PZDR wszystkich ( i nowych i starych bywalcow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 5 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2003 A dlaczego nie Blade???Nie jest ładny???A to przecież Honda. Ta marka zebrała w tym roku najwięcej tytułów w najbardziej prestiżowych zawodach: GP, SBK, SuperSport ... Czyżby Honda odstawała od lepszej konkurencji? Wytłumaczcie, bo nie wiem. Ostatnio w hondach Cbr pekaja silniki, chodzi mi o motocykle cywilne a nie sportowe. Osobiscie balbym sie kupic w tej sytuacji nowa honde chociaz uwazam ze to super motocykle. Wydac 10 000 $ na moto w ktorym peka silnik to nieporozumienie.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja tak króciutko: Brałbym R1Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 12 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2003 ja nie wiem ale nikt z obecnych tutaj nie zaproponowal CBR ki 900 RR jest ladna i mocna no i HONDA znam paru handlarzy motorkami u mnie i kazdy mowi Honda to Honda i nie wazne ile ma kilosow na liczniku jest po prostu dlugo wieczna!!!!!!!!!! ale jak kto lubi to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 z tego co zauwazylem w Londynie r1 jezdzi naprawde malo a jak juz ja dosiada to jakis bambus ,o wiele wiecej jest sradow 1000 w sumie co 3 srad to liter wiec chyba cos w tym jest ,duzo rowiniez tu vtr sp1 jak i firestormow no i mega b6i b12 ,wczoraj ogladalem w sklepie taKIEGO JEDNEGO B12 NIEWIELE Z SERI MU ZOSTALO NAWET KOLA NA SZPRYCHOWE ZMIENIL :? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 ... noooo, jak pękają silniki, to nawet 1000$ bym nie wydał (Honda ma drogie części :( ).Widziałem u kumpla w warsztacie Cebrę 954, w której w wyniku upadku na bok zgiął się wał. Przegięcie z tym odchudzaniem motocykla. Przecież to są użytkowe sprzęty, muszą być przewidziane na to, że czasem się stuknie, puknie, wywróci itd. Optycznie najbardziej podoba mi się .... XJR1300, a z wymienionych R1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Takie xjr 1300 to pali jak duzy fiat, caly czas trzeba myslec o tankowaniu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 18 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 niech sobie pali. Ale jest to kawał motocykla, kawał żelastwa, a nie jakieś poodchudzana, plastikowa, mała i niewygodna, jednoosobowa sokowirówka 8) ... na której ciągle trzeba myśleć o postoju, masażu dupy i rozprostowaniu nóg :( PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2003 niech sobie pali. Ale jest to kawał motocykla, kawał żelastwa, a nie jakieś poodchudzana, plastikowa, mała i niewygodna, jednoosobowa sokowirówka 8) ... na której ciągle trzeba myśleć o postoju, masażu du*y i rozprostowaniu nóg :( PZDR Ave!XJR jest piękna i może sobie palić, tak jak piękna kobieta może sobie popalać papieroski (w wolnych od lodzika chwilach, of kors heheh). Naprawdę jest w XJR straszny power, muskularność, jakaś taka dziwna wielkość, choć nie jest to przecież największe moto, najwyższe, najszybsze itd. A jednak jest w nim coś naprawdę powodującego, że w gaciach pannom robi się mokro. Bandyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 19 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2003 A moze nowy zx-10 bedzie niezle smigal, poczekamy , popobia testy, zobaczymy ktory bedzie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi