KML Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Hm, Ja też mam blisko, więc pewnie podjade na Stegny.A na Bemowo jedziecie tylko na paradę, czy wbijamy się do środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Dobrze rozumiem, że w okolicach godziny 13stej będziecie wciąż na rzeczonym parkingu? (wtedy to pojawić się tam mogę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A znalazł by się ktoś ko zabrał by mnie na bemowo :?: jak będzie trzeba skocze do domu po kask :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 mapka w poniższym linku :-)widać nawet moje osiedle :-)http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=0...3&info=&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 my sie niestety nie pojawimy bo nie mam kola :buttrock: :flesje: ;) :) :D ;) :P :P :buttrock: ale przyjedziemy pewnie :buttrock: blacharzem :evil: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 a co jest na Stegnach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Hmm ja tez się pojawie z kolegą :buttrock: Pewnie zbierze sie spora forumowa grupka. A może już na miejscu by sie jakoś spotkać i pogadać? ?:flesje: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 o 9.00 startujemy z Łodzi w 4 albo 5 motocykli.Na Bemowie będziemy około 11.Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ja też stwierdziłem że rano wpadniemy na Bemowo, wjedziemy na teren rozejrzeć się, a potem na zbiórkę lub poczekamy na Was na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xant Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Patrzę na termofor za oknem i czekam aż coś nabije. Jak go potrę to będzie cieplej?Nadal macie tyle entuzjazmu na jeżdżenie dzisiaj? ____________CBR600F2blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 A co za problem... najwazniejsze ze jest na plusie... :buttrock: zakladam podpinke i chyba rekawice zimowe (policjowe :flesje: ) i moze groba kominiarke.. ale mysle ze nei ma co przesadzac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja ruszam za 15 min na Łódź i z Łodzi o 9.00 na Wawe. JEST CIEPŁO! a jak CI ZIMNO TO ZNACZY ŻE JESTEŚ ZA SŁABY :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Bylem na zewnacz coprawda na nogach... i jest ok. Slonce dopieo co wyszlo i zaczelo walke o stopnie :buttrock: mam nadzieje ze wygraną :flesje: Jesli nie bedzie nic padać bedzie super rozpoczecie... nie za zimno nie za cieplo - w sam raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 jo tyż bede :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 A ja mysle jechac nie jechac bedzie padac czy nie bo mimo wszystko jestem lekko chory jeszcze przed wczoraj wysoka gorączka , gdybym wiedział ze nie popada do bym jechał ,trzeba poczekac jeszcze troche a zachm. całkowite :buttrock: ciekawe jak w wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi