Salata123 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A ja mam pytanie dotyczace forumowiczow posiadajacych kamizelki czy je zakladaja aby latwiej ich mozna odnalesc w tlumie ? Dobre pytanie! hyba zalezy czy wogule ktos pojedzie z kto ma kamizelke.. :P bo jakos wogule na wspolne spotkanie przed parada nie ma chetnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A ja mam pytanie dotyczace forumowiczow posiadajacych kamizelki czy je zakladaja aby latwiej ich mozna odnalesc w tlumie?Ja przybede az z Zielonej Gory. Pod koniec z pewnoscia zaloze kamizelke. Wczesniej nie chce, zeby muchy sie nie lepily do niej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lady Shadow Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mam taka nadzieje, ze wszyscy posiadacze forumowych kamizelek, przynajmniej pierwszego dnia :buttrock: , odzieja sie (w kamizelki :lol: ) i beda dla reszty "lepiej widoczni". Mam na mysli, rowniez to, ze latwiej bedzie nam sie rozpoznac w tlumie, no i spotkac... Czyli na galowo, na galowo... ;-) do zobaczenia, Wasza Lady Shadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dla tych co przyjezdzaja tylko na parade a potem beda sie rozjezdzac na imprezy itpNa rogu Powstancow Slazkich i Conrada jest LIDL kolo stacji BP na parkingu Lidla bedzie sie spotykac kilku Forumowiczow o 14.00 troche czasu na pogaduchy i na parade na 15Skrzyzowanie to jest rzut beretem od terenu zlotu a juz takiego tlumu nie ma. Ludzie z daleka moga sobie jakies jadlo w lidlu zakupic itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 moze jakies ogłoszenie globalne od Shreka :flesje: że forum na galowo jedzie na otwarcie :buttrock: ? :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Martius a na Stegny byście się nie przejechali?Jak zwykle jak przychodzi do jakiegoś zorganizowania się to wychodzi bryndza/ to nie do Martiusa/ Lady Shadow juz sie umowila tutaj. Zreszta moga byc z nami osoby ktore nie maja takiej predkosci przelotowej jak Wy i lepiej sie bylo z nimi umowic blizej Bemowa, ale zastanowimy sie czy nie wskoczyc na godzinke na Stegny ( jesli pogoda i hondzia dopisze :buttrock: ) czy to ten parking przy samym Torze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Parking jest jakieś trzy rzuty beretem od toru. Jadąc od strony Mostu Siekierkowskiego. Na parking można wjechać jakieś 100-200 metrów za DRUGIMI światłami. Śmigamy z mostu zjazdem na Ursynów (chyba jest to ten sam drogowskaz, co na Kraków czy Katowice??) i od razu natykamy się na światła. Jedziemy prosto i mijając kolejne światła z prawej widzimy wspaniałej okazałości Tor Stegny (w tym momencie podziwiamy obiekt). Skręcamy w zapiaszczoną ścieżkę w prawo i widząc machającą gromadę motocyklistów uśmiechamy się (nie ważne, ze pod kaskiem). Podjeżdżamy z impetem, żeby odpowiednio zaimponować towarzystwu, zsiadamy i zaczynamy rozpoczynanie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Suajcie mam propozycję. Obok mnie ' date=' przy torze łyżwiarskim na Stegnach jest spoko duży parking. kiedyś na tym parkingu było organizowane otwarcie sezonu. Może spotkajmy sie tam o 12.00 Pogadamy i kto będzie chciał to pojedzie na parade na Bemowo Albo możemy się do parady podłączyć w jej trakcie.[/quote'] Jestem za to 2 skżyżowania odemnie :buttrock:O której godzinie :?:Zabieże mnie ktoś na bema jako pkecaczek :?:Przybywam w koszulce forumowej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 no to i ja będę na Stegnach o 12. w kamizelce, cobyście mnie poznali :twisted: wiedźma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ryzy a do któej bedziecie na Stegnach - ja z panem starszym wybieramy sie an parade i jak trafuimy na stegny to pwaniemy - bedziemy wracac z hardcore party :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Albo od Idzikowskiego. :buttrock: :flesje: ;) :) :D ;) :P :P :buttrock: przecie to pod moim domeczkiem prawieże więc sądzę, że i ja się pojawię :buttrock: będę na moim sprzęcie, żebyście mnie poznali :mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 To i ja się dołączę, na 12:00 i na galowo :buttrock: Miło będzie zobaczyć dawono nie widziane twarze :flesje: pzdr, dark; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Damian -z tego co wiem to Marek ma inne plany na sobotni wieczór niz ogladanie naszych mordek wiec jak pogoda dopisze to przyjezdzamy z Panem starszym dzisiaj i albo jedziemy na hard core party (opis na forum ) albo zakotwiczymy sie w jakims warszawskim pubie na konsumpcje zupki chmielowej . A w sobote plan jest taki sam - kontynuacja hard core party lub pub w stolicy . Chyba ze planowana jest jakas forumowa imprezka???Narazie wszystko jest pod znakiem ? bo pada śnieg :buttrock: a w taka pogode to ja na motocyklu 300 km nie bede jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ano korwa pada u nas snieg - od samego rana !!!!!!! i jak nie przestanie to nigdzie nie jade :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 No widzę, że zacna ekipa się montuje.Rano po 8 będę na Bemowie ale o 12 jestem w parę sprzętów na Stegnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi