Skocz do zawartości

23.04 - Rozpoczęcie w Warszawie

embe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam pytanie dotyczace forumowiczow posiadajacych kamizelki czy je zakladaja aby latwiej ich mozna odnalesc w tlumie ?

Dobre pytanie! hyba zalezy czy wogule ktos pojedzie z kto ma kamizelke.. :P bo jakos wogule na wspolne spotkanie przed parada nie ma chetnych...

A ja mam pytanie dotyczace forumowiczow posiadajacych kamizelki czy je zakladaja aby latwiej ich mozna odnalesc w tlumie?

Ja przybede az z Zielonej Gory. Pod koniec z pewnoscia zaloze kamizelke. Wczesniej nie chce, zeby muchy sie nie lepily do niej :P

Mam taka nadzieje, ze wszyscy posiadacze forumowych kamizelek, przynajmniej pierwszego dnia :buttrock: , odzieja sie (w kamizelki :lol: ) i beda dla reszty "lepiej widoczni". Mam na mysli, rowniez to, ze latwiej bedzie nam sie rozpoznac w tlumie, no i spotkac... Czyli na galowo, na galowo... ;-)

do zobaczenia,

Wasza Lady Shadow

Dla tych co przyjezdzaja tylko na parade a potem beda sie rozjezdzac na imprezy itp

Na rogu Powstancow Slazkich i Conrada jest LIDL kolo stacji BP na parkingu Lidla bedzie sie spotykac kilku Forumowiczow o 14.00 troche czasu na pogaduchy i na parade na 15

Skrzyzowanie to jest rzut beretem od terenu zlotu a juz takiego tlumu nie ma. Ludzie z daleka moga sobie jakies jadlo w lidlu zakupic itp

Martius a na Stegny byście się nie przejechali?

Jak zwykle jak przychodzi do jakiegoś zorganizowania się to wychodzi bryndza/ to nie do Martiusa/

Lady Shadow juz sie umowila tutaj. Zreszta moga byc z nami osoby ktore nie maja takiej predkosci przelotowej jak Wy i lepiej sie bylo z nimi umowic blizej Bemowa, ale zastanowimy sie czy nie wskoczyc na godzinke na Stegny ( jesli pogoda i hondzia dopisze :buttrock: ) czy to ten parking przy samym Torze ?

Parking jest jakieś trzy rzuty beretem od toru. Jadąc od strony Mostu Siekierkowskiego. Na parking można wjechać jakieś 100-200 metrów za DRUGIMI światłami. Śmigamy z mostu zjazdem na Ursynów (chyba jest to ten sam drogowskaz, co na Kraków czy Katowice??) i od razu natykamy się na światła. Jedziemy prosto i mijając kolejne światła z prawej widzimy wspaniałej okazałości Tor Stegny (w tym momencie podziwiamy obiekt). Skręcamy w zapiaszczoną ścieżkę w prawo i widząc machającą gromadę motocyklistów uśmiechamy się (nie ważne, ze pod kaskiem). Podjeżdżamy z impetem, żeby odpowiednio zaimponować towarzystwu, zsiadamy i zaczynamy rozpoczynanie sezonu.

Suajcie mam propozycję.

Obok mnie ' date=' przy torze łyżwiarskim na Stegnach jest spoko duży parking. kiedyś na tym parkingu było organizowane otwarcie sezonu.

Może spotkajmy sie tam o 12.00

Pogadamy i kto będzie chciał to pojedzie na parade na Bemowo

Albo możemy się do parady podłączyć w jej trakcie.[/quote']

Jestem za to 2 skżyżowania odemnie :buttrock:

O której godzinie :?:

Zabieże mnie ktoś na bema jako pkecaczek :?:

Przybywam w koszulce forumowej :-)

Damian -z tego co wiem to Marek ma inne plany na sobotni wieczór niz ogladanie naszych mordek wiec jak pogoda dopisze to przyjezdzamy z Panem starszym dzisiaj i albo jedziemy na hard core party (opis na forum ) albo zakotwiczymy sie w jakims warszawskim pubie na konsumpcje zupki chmielowej . A w sobote plan jest taki sam - kontynuacja hard core party lub pub w stolicy . Chyba ze planowana jest jakas forumowa imprezka???

Narazie wszystko jest pod znakiem ? bo pada śnieg :buttrock: a w taka pogode to ja na motocyklu 300 km nie bede jechał